luni , 18 iunie 2018
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Case de pariuri ONLINE / Lista completă a caselor de pariuri licențiate în România
Lista completă a caselor de pariuri licențiate
Lista completă a caselor de pariuri licențiate www.bettinginside.ro

Lista completă a caselor de pariuri licențiate în România

Lista completă a caselor de pariuri licențiate în România în Septembrie 2017, conform Listei publicate de către ONJN.

Remarcăm licențierea și apariția unor case noi de pariuri online cum sunt gameworld.ro, admiral.ro, baumbet.ro, publicwin.ro.

Multe dintre agențiile nou apărute online și-au extins activitatea, unele dintre acestea activând de ani buni în țara noastră.

Acest lucru este benefic pentru iubitorii de pariuri sportive care au acum mai multe opțiuni și pot alege dintre mai multe agenții în funcție de preferințe și afinități.

Mai multe tipuri de pariuri, o paletă mai mare a cotelor bune de jucat, opțiuni de pariere live dar și noi experiențe legate de jocuri, sloturi sau cazinouri online.

Ne dorim ca lista completă a caselor de pariuri licențiate să devină cât mai lungă, cu cât mai multe case de pariuri care să intre pe piața românească.

Lista completă a caselor de pariuri licențiate poate suferi modificări care sunt comunicate de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc (ONJN) pe pagina site-ului unde sunt publicate licențele și casele de pariuri legale în România și la care putem juca în siguranță. Echipa Bettinginside.ro urmărește toate casele de pariuri online licențiate pentru o imagine corectă și completă pe care o redăm în lista completă a caselor de pariuri licențiate.

STAI! Citeste si despre

efortuna-casa de pariuri de top

eFortuna (Fortuna bet) 2018 – de ce să joci la această casă de pariuri

Ce puteti citi in acest articol Cum este interfața și estetica Fortuna bet?Care sunt ofertele Fortuna bet? …

Atentie! Citeste aici inainte sa joci la Betano. Vezi cum e oferta in 2018!

Betano este una dintre casele de pariuri online care a devenit cunoscută pe piața românească …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *