joi , 21 iunie 2018
Home / Topuri / Lista celor mai bune bonusuri la pariuri de pe mobil

Lista celor mai bune bonusuri la pariuri de pe mobil

Topul bonusurilor la pariuri de pe mobil îți arată unde găsești cele mai bune bonusuri la primul pariu de pe mobil. Că e telefon, tabletă sau orice gadget cu sistem de operare, acesta este considerat un dispozitiv mobil. Prin urmare, casele de pariuri online oferă bonusuri atractive celor care pariază astfel.

Acest top are caracter informativ și este tratat ca un ghid complet al caselor de pariuri online care oferă bonusuri pentru mobil. Dispozitivele mobile joacă un rol din ce în ce mai important în viața noastră, oricine pariază online are cel puțin un smartphone sau o tabletă.

Conform unui studiu de dată recentă (2018), se apreciază că 95% dintre români nu ies din casă fără smartphone, iar 79% utilizează telefonul inteligent înainte de somn pentru a verifica e-mail sau sau a accesa conturile de social media şi a citi mesajele primite, în timp ce 64% fac acest lucru când se trezesc, relevă un studiu de specialitate realizat în 12 tări, inclusiv în România (studiu realizat de compania specializată în cercetări dee de piaţă, IPSOS, pentru Huawei).

Avantaje și dezavantaje la pariuri de pe mobil

Este clar faptul că cel mai mare avantaj la pariuri de pe mobil este faptul că poți paria oriunde ai fi și ai un telefon mobil și conexiune la internet. Să poți paria de pe mobil, la orice oră din zi și din noapte, este mai mult decât și-ar fi închipuit un parior acum 20 de ani.

Casele de pariuri au grijă să listeze oferta completă dacă pariezi de pe mobil și, eventual, prin aplicația operatorului. Aceste aplicații sunt de fapt site-urile la scară redusă, însă oferind același număr de evenimente și pariuri pentru fiecare meci. Așadar nu pierzi nimic din ce te-ar putea interesa, casele de pariuri sunt interesate să îți pună la dispoziție oferta completă și corectă.

Am fost ușor îngrijorat cu privire la utilizarea stream-urilor video atunci când pariezi pe mobil. Am descoperit însă că acestea sunt cursive și poți vedea o partidă de fotbal cu lejeritate pe telefon. Singura problemă rămâne însă traficul de date care este considerabil.

Bineînțeles că nu sunt costuri suplimentare sau taxe atunci când pariezi de pe mobil, poți depune și retrage la fel de simplu. În privința aplicațiilor, în general acestea au opțiuni pentru depunere iar majoritatea au și pentru retrageri.

În privința dezavantajelor, aș putea spune că butoanele sunt mai mici și mai greu de utilizat, navigarea este mai dificilă. Într-adevăr unele case de pariuri au făcut progrese remarcabile în privința aplicației pentru mobil, însă mai sunt unele aspecte de îmbunătățit.

Tot la dezavantaje ar putea intra și tentanția de a paria mai mult, de a paria mai des pentru că telefonul este aproape în permanență asupra ta.

Bonusuri la primul pariu de pe mobil

În cazul bonusului la primul pariu de pe mobil este bine că poți profita chiar dacă ai primit bonusul de bun venit. Este o altă formă prin care unele case de pariuri încurajează jucătorii să folosească cât mai multe dintre produsele lor dar și să îi fidelizeze în același timp.

Netbet – 40 de lei pariu gratuit de pe mobil

Netbet îți oferă un bonus egal cu miza primului pariu plasat de pe telefon până la maxim 40 RON. Chiar dacă ai beneficiat de alte bonusuri sau oferte, tot beneficiezi de această promoție.

Ce trebuie să faci pentru a primi 40 de lei pariu gratuit de pe mobil?

Pentru lua acest bonus trebuie sa intri pe netbet.ro – Promoții – mergi pe pagina promoției Joacă pe mobil și câștigă 40 RON pentru primul pariu plasat, iar acolo dei click pe Înscriere, arâtând astfel că dorești să participi la această promoție.

După aceasta trebuie să pui primul pariu de pe mobil la o cotă de cel puțin @1.60. Daca urmezi acești pași vei primi în decurs de 24 de ore un freebet egal ca valoare cu suma pariată, până la maxim 40 RON. Adică dacă pariezi 30 RON de pe mobil la cota @1.70, vei primi un freebet de 30 RON, dacă pariezi 60 RON, vei primi un freebet de 40 RON.

Acest freebet se acordă de către casa de pariuri indiferent dacă pariul tău este câștigător sau pierzător. După ce primești freebetul, ai la dispoziție 7 zile pentru a plasa bilet simplu cu cota minimă @1.60. Dacă pariul este câștigător vei primi (miza * cota)-miza, efectiv doar câștigurile generate.

În privința aplicației, aceasta vine cu următoarele caracteristici și avantaje:

 • Ai la îndemână peste 10.000 de evenimente pe an.
 • Pariezi pe sporturile tale favorite – Fotbal, Tenis, Rugby și multe altele.
 • În fiecare lună, Netbet îți propune peste 25.000 de evenimente live.
 • Nu pierzi niciun moment cu trackerul de meciuri live.
 • Siguranța e pe primul loc așa că îți oferă opțiunea “Cash Out” și garanția câștigurilor, lăsând în același timp pariul deschis!

Unibet – primul pariu fără risc – 50 RON

Pariază de pe mobil și Unibet îți rambursează miza primului pariu plasat de pe mobil (50 RON), dacă acesta este pierzător, chiar a doua zi lucrătoare. Toate rambursările pariurilor din weekend vor fi efectuate luni, până la orele 19.00 CET.! Înscrie-te la promotie trimițând un mail cu userul şi mailul Unibet.com la bonus@ unibet.com cu subiectul ‘Mobil’.

Ce trebuie să faci pentru a primi cei 50 RON de la Unibet?

Pariază minim 50 RON de pe mobil şi miza iti va fi returnată în cazul în care primul pariu plasat este necâștigător.
Miza minimă plasată pe primul tau pariu de pe mobil trebuie să fie 50 RON. Nu este nicio problemă dacă ai o miză mai mare.
Doar primul pariu plasat vreodată de pe un dispozitiv mobil, în cazul în care acesta este pierzător se califică la promoție.
Miza returnată de Unibet este de 50 RON chiar dacă tu ai pus un pariu mai mare de 50 RON și acest bonus trebuie rulat de 2 ori pe o cotă de minim @1.40.
Toti pariorii care se califică în această promoție trebuie să fie noi utilizatori ai site-ului de pariuri Unibet.com pe mobil.
Toti participanții care au mai plasat pariuri de pe mobil inainte de începerea competiției nu se vor califica în aceasta promoție.
Bonusurile vor fi creditate în termen de 48 de ore de la stabilirea rezultatului pentru meciul pe care s-a pariat.

Oferta de mai sus a fost valabilă până pe 31 Decembrie, 2017 însă operatorul va reveni asupra ei cu siguranță.

În privința aplicației, aceasta vine cu următoarele caracteristici și avantaje:

 • Cote grozave pentru cele mai mari evenimente sportive
 • Pariere live 24/7
 • Notificări pentru evenimente LIVE: goluri, scoruri finale și multe altele pentru echipele tale preferate.
 • Funcția de căutare în Istoricul de pariere, cu detalii și informații exacte pentru fiecare pariu în parte.
 • Depuneri și retrageri sigure și rapide prin card credit/debit card, transfer bancar, Paysafe
 • Notificări pentru cele mai recente oferte și actualizări
 • Peste 15.000 de evenimente transmise LIVE, la Unibet TV, chiar de pe telefonul tău, pentru:
  Fotbal: Primera División, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 și multe altele,
  Tenis: Grand Slams, ATP, WTA și altele,
  Darts: PDC, Premier League și altele,
  Sporturi Americane: NHL, NBA, MLB și altele.

STAI! Citeste si despre

Pariuri offline: 10 motive să pui pariuri la agenții stradale

Atât casele de pariuri offline cât și cele online, au diferite avantaje și dezavantaje. Foarte …

pariu șansă

Top5 case de pariuri care au pariu șansă

Mai jos este un top al caselor de pariuri (online și offline) care oferă pariu șansă, opțiune foarte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *