vineri , 19 august 2022
Home / Ponturi Pariuri si Analiza Meciuri / Lille – Monaco | Pariuri Ligue 1 la PublicWin.ro
Lille - Monaco

Lille – Monaco | Pariuri Ligue 1 la PublicWin.ro

Lille – Monaco, partidă între două echipe franceze cu pretenții, astăzi aflate în părți opuse ale clasamentului. Gazdele jos, jos de tot, oaspeții sus, în spatele liderului. La doar 4 zile de la această partidă, Monaco primește vizita celor de la Porto, meci în grupele Champions League. E posibil să vedem un joc în care oaspeții să nu fie chiar la capacitate maximă, asta în ideea că ar putea odihni câțiva jucători în vederea meciului cu portughezii.

Formația gazdă este pe locul 17, cu 1 victorie, două egaluri și trei înfrângeri. Fără victorie în ultimele 4 jocuri disputate. Nu stau chiar strălucit la disciplină având 14 cartonașe galbene și 2 roșii. 4 goluri marcate, o posesie a balonului acceptabilă, 53.8%. Stau ceva mai normal la acuratețea paselor, 80.7%, însă tabloul nu arată deloc bine în ansamblu. Chiar și așa, dacă prind o zi bună, cei de la Lille pot învinge orice echipă din Ligue 1.

Monaco este cu o singură înfrângere (acel 0-4 cu Nice) în acest sezon, Falcao, Jorge și Fabinho fiind în formă, dar se poate spune că întreaga echipă este mobilizată și tratează fiecare partidă cu mare atenție. 9 goluri marcate de către Radamel Falcao, principala amenințare din atacul monegascilor. Au 17 goluri înscrise, o medie de 2.8 goluri/meci și 15.7 șuturi spre poartă în medie.

Am observat o frenezie a multor analiști sportivi, tipsteri, tipseri, sau cum li se mai spune, care susțin că se vor da peste 3.5 goluri, chiar peste 4.5. Afirmații foarte riscante când te referi la fotbalul francez, la un meci jucat pe Stade Pierre-Mauroy, acasă la o echipă foarte oscilantă și căreia îi trebuie doar un imbold pentru a intra într-o serie pozitivă. E drept că ultimele jocuri s-au încheiat de fiecare dată cu minim trei reușite, în acestea marcandu-se nu mai puțin de 17 goluri – dar este vorba de ultimele 4 partide, 3 în campionat, una în cupă.

Lille – Monaco ponturi:

2 @1.82 la PublicWin.ro

Gazdele să câștige oricare din reprize @2.57 PublicWin.ro

Cote foarte bune pentru acest meci la PublicWin.ro, ar fi păcat să nu profităm de ele.

STAI! Citeste si despre

Sepsi - Clinceni - analiză, ponturi și 3 pariuri de top la Superbet

Sepsi – Clinceni – analiză, ponturi și 3 pariuri de top la Superbet

Sepsi – Clinceni se anunță un duel foarte interesant între 2 echipe care au depășit …

Italia - Anglia, o finală pe care pariem relaxat! - 3 pariuri excelente

Italia – Anglia, o finală pe care pariem relaxat! – 3 pariuri excelente

Finala Euro Italia – Anglia nu este doar o ciocnire a fotbalului, ci și a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *