luni , 16 septembrie 2019
Home / Stiri pariuri / Liga 1 după 9 etape – observații, ponturi, statistici
Liga 1 după 9 etape - observații, ponturi, statistici

Liga 1 după 9 etape – observații, ponturi, statistici

Liga 1 după 9 etape, campionatul românesc dovedindu-se unul furtunos și cu mari suprize în prima parte. Am aruncat o privire statistică asupra rezultatelor și evoluțiilor înregistrate până la jumătatea lunii Septembrie. Și din acest punct de vedere avem suprize, atât în partea de Play-Off cât și la Play-Out în clasament.

În privința evoluțiilor europene, s-a dovedit că acestea au solicitat echipele noastre mai mult decât au putut rezista. Singura, CFR Cluj, a avut evoluții bune și constante. Un lot valoros bine și bine manageriat de Dan Petrescu. Universitatea Craiova și Viitorul Constanța evoluează în parametrii valorici, fără a impresiona.

Liga 1 după 9 etape – observații, ponturi, statistici

CFR Cluj este echipa cu cel mai bun atac, la mare distanță de restul echipelor din Liga 1. O medie de 2.77 goluri marcate/meci.

Gaz Metan Mediaș, fără înfrângere, poate fi considerată revelația primei părți din sezonul 2019 – 2020. Un atac solid și o apărare bine pusă la punct, media golurilor marcate per meci fiind ușor peste 2.

Universitatea Craiova are 5 victorii, însă echipa înscrie foarte greu. Poate că venirea lui Pițurcă pe banca tehnică poate da echipei un aer mai ofensiv.

În cazul celor trei echipe de mai sus, pariul 2-3 goluri/meci este justificat statistic. Și în funcție de adversar dar și de lotul introdus, putem miza și pe victorii + 2 goluri marcate.

Ne referim aici la 1 & 2+ sau 2 & 2+, pariuri complexe care au o cotă convenabilă.

FC Botoșani se arată că o echipă cu o uriașă predispoziție pentru egal. 6 egaluri din 9 meciuri, dar echipa înscrie destul de ușor. La fel și încasează. Chiar dacă nu continuăm să mizăm pe X, PsF X poate fi o alegere foarte inspirată la meciurile moldovenilor.

Astra Giurgiu este pe 7, dar la egalitate de puncte cu FC Botoșani. Mai slab atacul giurgiuvenilor, dar apărarea este atentă.

Sepsi este echipa cu cele mai multe egaluri în Liga 1, după 9 etape. 7 egaluri, o cifră incredibilă. O victorie, o înfrângere și 7 egaluri pe fondul a doar 6 goluri marcate și 6 primite, unul dintre cele mai slabe atacuri dar o apărare foarte compactă și care nu încasează ușor. Sepsi și Gaz Metan au cele mai puține goluri primite, fiecare câte 6. Ambele echipe par complet focusate pe compartimentul defensiv și pe un joc închis, obiectivul fiind să nu piardă.

Liga 1 după 9 etape – ce alte pariuri putem juca

Viitorul este una dintre echipele care a avut o serie dezamăgitoare, 5 meciuri fără victorie.

O experiență la SenatorBet într-o agenție din București (2019)

  • Viitorul victorie în următoarele etape sau Viitorul minim o repriză

FCSB a fost jalnică în debutul sezonului dar a reușit o victorie la Craiova, împotriva așteptărilor. Echipa poate reveni la un joc mai bun, dar foarte multe depind de modul în care se implică Gigi Becali în alcătuirea echipei.

  • FCSB DNB – în următoarele etape

Fără niciun egal în 8 etape este Hermannstadt. Echipa are 3 victorii și 5 înfrângeri. Poate fi una dintre echipele pe care să jucăm PSF X sau chiar X la următoarele meciuri.

Cu 20 de goluri primite, Academica este lider între echipele cu cele mai slabe apărări. Organizarea jucătorilor și culoarele pe care le lasă în defensivă merită speculate la orice meci.

  • Academica Clinceni primește 2 goluri – pariu care poate fi luat la fiecare meci

STAI! Citeste si despre

Super câștig de 174,406.4 lei la o loterie europeană (Stanleybet)

Cu toții ne încercăm norocul la unele loterii, mai ales când nu găsim foarte multe …

ele mai sexy jucătoare de tenis românce (2019)

Cele mai sexy jucătoare de tenis românce (2019)

Sunt jucătoare de tenis românce care au reușit să se impună în top 100 WTA,  Prin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *