duminică , 21 iulie 2019
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Netbet / La Netbet se câștigă: 2 superbilete din care ai de învățat

La Netbet se câștigă: 2 superbilete din care ai de învățat

2 superbilete pe care vreau să vi le prezint pentru post-analiză. Analizăm atât ponturile, biletele necâștigătoare cât și pe cele câștigătoare pentru a învăța de la cei care au fost inspirați.

Este rândul casei de pariuri Netbet să ne arate că se poate câștig și că are jucători atenți și foarte dedicați. Răsplata este pe măsură:

  • la primul bilet, cu o miză de 30 Lei, un parior a încasat 4328 Lei, un câștig remarcabil
  • al doilea bilet a fost pus cu 3 Lei, iar câștigul a fost de 1220 Lei, o investiție excelentă pentru un parior2 superbilete din care ai de învățat

Îmi propun să înțeleg cât a fost pricepere, cât a contat capacitatea de a alege, răbdarea și cât a fost inspirație. Sunt câștiguri decente, la o miză mică sau medie (depinde de bugetul fiecăruia), însă cotele prinse sunt foarte bune.

De ce răbdarea la pariuri este o trăsătură esențială a celor care au succes

2 superbilete din care ai de învățat

Primul bilet câștigător

15 evenimente din 5 Ligi diferite, 2 sporturi, 3 piețe diferite. Un bilet așa bine gândit și cu alegeri simple și eficiente. Foarte importantă capacitatea de a alege a câștigăturului care a evitat suprizele și nu a avut emoții uriașe.

Cota finală @144.28

Huddlersfield – Tottenham 2 @1.52

Un joc ales perfect, diferență mare de valoare între cele două, un antrenament pentru Tottenham. Oaspeții au câștigat partida încă din prima repriză, Harry Kane marcând 2 goluri în minutele 25 și 34. Al doilea din penalty.

Newcastle – Leicester peste 1.5 goluri @1.42

O cotă destul de mare pentru un pariu peste 1.5 goluri. Primul gol s-a marcat în prima repriză, al doilea venind în min. 70. Victorie clară a oaspeților, în ciuda eforturilor și schimbărilor făcute de gazde.

Wolves – Southampton peste 1.5 goluri @1.35

Emoții mari la acest pariu, golurile fiind înscrise foarte târziu, în minutele 79 și 87. 2-0 scorul final, iar șansa a fost de partea pariorului. Statisticile acestui joc indică o partidă echilibrată, oaspeții dominând ușor jocul. Mai multe ocazii pentru Southampton, mai multe șuturi pe poartă, mai multe pase. În final, s-au marcat golurile și totul a fost bine. Verde.

Inter Milan – Cagliari 1 @1.33

Cagliari era victimă în acest joc. Golul de 1-0 a fost înscris de Martinez în min 12. O perioadă mai dificilă apoi, multe durități ale oaspeților, multe cartonașe galbene iar golul din min 89 a decis scorul final. Un pariu fără prea mari emoții.

Juventus – Napoli 1 @1.95

Juve joacă foarte solid în acest sezon, aportul fiecărui jucător pare substanțial mărit. A fost 3-1, dar Napoli a deschis scorul prin Mertens. Cu Ronaldo pe post de servant a egalat Mandzukic, iar Bonucci a tranșat scorul final marcând pentru 3-1 asistat de portughez. Era deja 2-1 când napoletanii au încasat un cartonaș roșu iar cota de @1.95 a fost excelent aleasă.

Nice – PSG 2 @1.33

A fost 0-3 și un rezultat așteptat, parizienii fiind mult prea puternici pentru adversarii lor. O cotă bună pentru PSG, chiar dacă a fost în deplasare. Nice nu este un oponent care să pună prea mari probleme echipelor bine organizate și calitativ superioare.

Club Brugge – Cercle Brugge peste 2.5 goluri @1.48

Când vine vorba despre campionatul belgian, peste 2.5 goluri pare îndreptățit. Trendul este la 3.5 goluri iar jocurile au un caracter ofensiv extrem de pronunțat. Acesta poate fi unul dintre motivele ascensiunii echipei naționale și aprecierii fotbalului belgian în general. A fost un 4-0 necruțator, cu două goluri în prima repriză și alte 2 în repriza secundă.  Nu cred că s-a pus problema să nu se marcheze și nici nu au fost emoții la acest joc.

Nurnberg – Dusseldorf peste 1.5 goluri @1.27

În timp ce Nurnberg luptă să se ridice în clasament, Dusseldorf cochetează cu retrogradarea. A fost 3-0 într-o partidă în care forma gazdelor pe teren propriu a contat enorm. Echipa este pe locul 3 în Bundeliga la jocurile pe teren propriu. Înscrie cu ușurință și primește gol foarte greu în fața suporterilor săi.

Primul gol a fost marcat de Behrens în prima jumătate, al doilea venind în minutul 64. Pariu câștigător.

Sporting Lisabona – Maritimo 1 @1.37

O cotă bună pentru un joc de 1Solist. Cred că acesta a și fost motivul alegerii acestei partide. 2-0 scurt în prima repriză, acest fiind și rezultatul final. Totuși, Maritimo nu stă deloc rău în clasament unde este pe locul 6, însă majoritatea punctelor sunt obținute pe teren propriu.

RZ Pellets WAC – Salzburg 2 @1.46

1-4 s-a terminat această partidă, iar scorul final arată că a fost un pariu bine ales. Nu a fost unul ușor însă nici prea dificil. Totuși, gazdele au încasat un cartonaș roșu în minutul 20 și partida părea decisă. În ciuda acestui fapt, goluri au venit după pauză fiind 1-2 până la finalul jocului, Golurile de 1-3 și 1-4 marcate abia în minutele 90+4 și 90+6.

IFK Krisstianstad – FC Barcelona 2 @1.13 (handbal Champions League)

Una dintre cele două partide de handbal, scorul final fiind concludent: 25 – 44. Gazdele nu au avut nicio șansă și nici nu au produs emoții. O cotă mică, însă alegerea ei pe bilet s-a dovedit profitabilă.

Zagreb – Paris (handbal Champions League) 2 @1.16

Ceva mai strâns acest joc de handbal, terminat cu 21-32. O diferență confortabilă și așteptată. De fapt, cele două partide de handbal au constituit o cotă adițională menită să mărească cota finală. Gradul e siguranță al biletului a fost ridicat cu aceste meciuri.

Granada CF – Cordoba peste 1.5 goluri @1.31

O partidă din Secunda Division, la care cota pentru peste 1.5 goluri era bună chiar dacă a doua divizie din Spania nu este renumită pentru over. Nu neapărat meciuri cu multe goluri, tocmai acesta a fost motivul alegerii 1.5 ca limită. Peste 2.5 se arăta riscant, însă a contat și faptul că echipa din Cordoba este total depășită. Ultima poziție în clasament pentru oaspeții din acest joc și o medie de peste 2 goluri primite pe meci. Scor final 4-2, fără emoții.

Strasbourg – Dijon peste 1.5 goluri @1.27

O partidă care nu a fost deloc simplă. În ciuda scorului final de 3-0, au fost mici emoții la acest joc. Primul gol a fost marcat devreme, în prima repriză, în min. 13 de către Da Costa. A urmat un joc strâns și atent, fără evenimente, al doilea gol fiind marcat de abia în minutul 81. Ceva emoții la acest, chiar dacă scorul final nu o arată.

Stuttgart – Werder Bremen ambele marchează @1.71

Singurul pariu GG de pe bilet vine din Bundesliga. Un joc care s-a încheiat 2-1, cu oaspeții primind un cartonaș roșu. Poate că acest joc a fost cel mai complicat de pe întregul bilet. Gazdele au deschis scorul în minutul 19 prin Donis, iar partida părea că se desfășoară într-un singur sens. Mai mult decât atât, cartonașul roșu a venit la sfârșitul primei reprize și oaspeții au evoluat în 10 oameni. Golul lor, a fost un autogol marcat de Zieler în minutul 68 și așa biletul a devenit verde complet.

Totul despre pariuri pe Bundesliga

Al doilea bilet câștigător

9 evenimente din 5 Ligi diferite, 4 piețe diferite. Cu 3 Lei, un parior a încasat 1217 Lei. Cota totală de @406, mai mult decât atractivă.

O abordare complet diferită, un bilet în care surprizele au fost puse alături cu pariuri așteptate, însă șansa a fost cea care a ținut cu el. Trecând peste alegerile de bună calitate, se remarcă 2 egaluri, unul considerat chiar mare surpriză.

9 evenimente pe bilet nu este un număr mare, dar unele alegeri au fost suprinzătoare. Ori și-a spus cuvantul experiența, ori s-a combinat calitatea alegerii cu oportunitatea suprizelor.

FC Voluntari – FC Botosani X @3.40

Prima alegere curajoasă, un egal la cotă sensibil mai mare decât @3.00. A fost 1-0 în prima repriză, ca Malfleury să încaseze al doilea galben și gazdele să rămână în 10. Oaspeții au egalat în minutul 80 prin Chitsoca, scorul final rămânând 1-1. Un 1-0/1-1, adică 1/X, o alegere curajoasă bazată pe fler dar și pe ce joacă cele două echipe. Cartonașul roșu a influențat economia partidei și a susținut alegerea acestui pariu. Cele două echipe împart subsolul clasamentului în Liga 1, doar moldovenii având o victorie în acest sezon.

Gaz Metan Mediaș – Poli Iași sub 2.5 goluri @1.60

Un meci de sub 2.5 goluri, bine ales. Partida s-a încheiat 1-0, un penalty ratat, o mulțime de cartonașe galbene, însă pariul nu a părut amenințat. Totuși, Gaz Metan, la ora meciului era cea mai bună formație pe teren propriu iar meciul putea avea și alt deznodământ. Gaz Metan marchează dar și încasează pe teren propriu. Ieșenii însă nu stau deloc bine în deplasare. Totul bine, când se termină cu bine. Verde.

Viitorul Constanța – Astra Giurgiu 1 DNB @1.55

Un pariu fără egal, gândit pe victoria gazdelor. DNB cu X-ul acoperitor, caz în care miza ar fi fost returnată. Partida s-a terminat 1-0, golul victoriei fiind înscris în minutul 90+2. Asta a făcut ca acest pariu să fie câștigător in extremis, un egal însă nu ar fi afectat decât cota finală. În loc de @1.55 ar fi fost @1.00, ceea ce ar fi dus la o scădere sensibilă a cotei.

Totuși, victoria constănțenilor a fost pe deplin meritată. Astra nu a jucat nimic în acea partidă, totul reducându-se la cedarea totală a posesiei și antijoc, Asta s-a văzut în duritățile din teren și numărul mare de sancțiuni.

Lyon – Nantes X @5.50

O alegere mai mult decât îndrăzneață, în condițiile în care Nantes se luptă pe ultimele locuri din prima ligă franceză. Lyon s-a dovedit în formă în acest sezon și era așteptată o victorie în acest joc. S-a terminat la egalitate, 1-1, cota de @5.50 dovendindu-se excelent aleasă și foarte, foarte norocoasă.

Asta deoarece Lyon a deschis scorul în prima repriză, Nantes a egalat după pauză. În minutul 81, Fekir a ratat un penalty pentru lyonezi, care ar fi putut să le asigure victoria. 1-1 oarecum ciudat, multe cartonașe galbene, trageri de timp, inlcusiv Tătărușanu.

Acesta a fost pariul la care șansa a fost de partea jucătorului.

Schalke – Mainz 1 @1.62

Foarte slabă evoluția celor de la Schalke în acest sezon, însă Mainz a fost adversarul potrivit. Prima victorie după 5 înfrângeri consecutive pentru Schalke, nerelevantă însă decât pentru pariurile câștigătoare pentru acest meci. În continuare, echipa se luptă pe ultimele poziții iar jocul prestat pare dezastruos.

Mainz a dominat acest joc, a avut o posesie mai bună, mai multe șuturi pe poartă și un număr considerabil mai mare de pase. Asta după golul gazdelor marcat în minutul 11 de către Schopf.

Inter Milan – Cagliari 1 @1.23

Un joc destul de clar, o victorie cu 2-0 a ner-azzurilor. Gol marcat în prima repriză, gol marcat în repriza secundă. Un pariu cu un grad ridicat de siguranță, opus parcă celor anterioare unde a primat valoarea cotei și șansa.

Stuttgart – Werder Bremen 1DNB @1.90

Am comentat alegerea acestei partide și mai sus unde a fost GG, în cazul DNB fiind o alegere la fel de inspirată. @2.75 aveau gazdele la victorie înaintea partidei, iar oaspeții erau ușor favoriți în acest joc.

Juventus – Napoli peste 1.5 goluri @1.33

Overul a fost deja verde în minutul 26 când echipa torineză egala scorul la 1-1. Roșu pentru Napoli și un gol onorabil marcat destul de devreme, insuficient însă pentru a rezista pe terenul Bătrânei Doamne.

Un pariu bine ales, cotă bună și verde fără emoții.

Chelsea – Liverpool 1-3  goluri @1.58

Două stiluri diferite de joc s-a confruntat în acest meci încheiat 1-1. Al doilea gol, cel al cormoranilor marcat în minutul 89, deci un pariu care a fost stabil și sigur. Chiar dacă Chelsea a marcat în prima repriză,  Liverpool a revenit și a dominat jocul, și-a creat mai multe ocazii de gol și a presat pentru 1 punct. Un pariu diferit și inspirat ales, care s-a dovedit profitabil.

STAI! Citeste si despre

Rusalii 2019

Programul agențiilor de pariuri de Rusalii 2019

Programul agențiilor de pariuri de Rusalii 2019, pentru ca acesta ne interesează, este un program …

Ce va face Simona Halep la Roland Garros 2019?

Ce va face Simona Halep la Roland Garros 2019? – o întrebare pe care ne-o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *