duminică , 26 mai 2019
Home / Articole populare / La Get’s Bet se încasează: 5 bilete câștigătoare recente
5 bilete câștigătoare

La Get’s Bet se încasează: 5 bilete câștigătoare recente

5 bilete câștigătoare la Get’s Bet pe care vi le prezint pentru o scurtă post-analiză și concluzii privind stilul de joc și strategia aleasă de pariorii inspirați. Sunt bilete extrem de interesante în cazul cărora capacitatea de a alege și-a spus cuvântul. Pe de altă parte, și mizele sunt  de urmărit pentru că arată gradul de risc pe care și l-au asumat pariorii.

Orice bilete câștigătoare am studia, ele par a fi făcute cu ușurință. Adevărul este însă diferit, știm cu toții cât este de greu să prinzi o cotă de @10, @15 sau @20.00 nemaivorbind de cote foarte mari.

În spatele fiecărui bilet poate sta mult studiu și încercări constante, răbdare și mai ales inspirație.

Poți citi aici mai multe despre biletul zilei și diverite strategii pe care le poți utiliza.

5 bilete câștigătoare la Get’s Bet

Get’s Bet este una din casele de pariuri consacrată pe piața românească, însă online sunt la început de drum. Recomand site-ul pentru cotele excelente și pentru piețele de pariuri. Dar să vedem cele 5 bilete, de curând câștigătoare.

Get’s bet online: Cum îți deschizi cont, ofertă de pariuri, întrebări și răspunsuri

1 – 5 bilete câștigătoare recente

Primul bilet are 7 meciuri (evenimente) toate din fotbal. Un bilet axat pe victorii ale gazdelor, dar nu meciuri de 1Solist. Dimpotrivă, meciuri grele, partide care erau dificil de analizat și pariat.

Mai mult, cota finală @81.49 este mai mult decât atractivă și foarte inspirată. Urmărind alegerile, toate par victorii logice și cote alese cu mare atenție, chiar pentru a se încadra într-un anumit șablon: atac puternic, apărare solidă. În afara șablonului doar Schalke, formație cu mari probleme în acest sezon, dar care a obținut prima victorie pe teren propriu în meciul ales.

Cu o miză de 50 Lei, pariorul a încasat 4035 Lei, de 80 de ori mai mult decât a pariat. Cea mai mare cotă, @2.30 a fost prinsă pe victoria celor de la Caen cu 1-0, cea mai mică @1.40 (o excepție) pe victoria belgienilor de la Cercle Brugge.

2 – 5 bilete câștigătoare recente

Al doilea bilet are 8 meciuri (evenimente) toate din fotbal. Diferența față de primul nu este mare, aceeași strategie aleasă: cote mari pentru victorii ale gazdelor, deci avantajul terenului propriu.

Avantajul terenului propriu | Strategie pariuri

Doar două pariuri au fost diferite ieșind din tipar: GG 3+ la Cardiff – Burnley.

Remarcabile cotele prinse, nu este un bilet de 1Solist, din contră. Alegeri atent analizate, toate la cote de peste @2.00. Un singur joc face excepție, Betis – Leganes. Aici cota a fost considerată valoroasă și luată pe bilet.

O miză mică, de doar 10 Lei care a adus un câștig de 6283 Lei. Cota maximă @673.91. Merită felicitări pentru inspirație câștigătorul!

3 – 5 bilete câștigătoare recente

Al treilea bilet este parcă pe același tipar. Joc pe gazde, pe victoria gazdelor la cote supraunitare.

Asta presupune o bună cunoaștere a echipelor care evoluează pe teren propriu.

La cote de @2.00 și peste, casele de pariuri apreciază meciul ca fiind foarte dificil. Este dificil să prinzi cote de @2.00 și atunci când pariezi single.

Trei partide fac excepție de la regulă, Genoa, FCSB și AC Milan fiind echipe luate la victorie în deplasare.

Atenție însă, acesta a fost un bilet sistem 8, 9/9 deci ar fi putut rata un meci și tot ar fi fost un câștig consistent. Asta datorită cotelor mari jucate.

Get’s bet online: Cum îți deschizi cont, ofertă de pariuri, întrebări și răspunsuri

4– 5 bilete câștigătoare recente

Al patrulea bilet, parcă în continuarea celor prezentate.

Un bilet excelent la o cotă senzațională de @5204.

Cât est noroc, câta inpirație și câtă șansă a fost în alegerile pariorului.  O arată și miza de doar 1 Leu (de fapt 0.95 bani efectivi).

Cu doar 1 Leu a încasat 6427 Lei (-impozitul datorat statului). 11 meciuri dintre care trei au fost pariuri pe victoria oaspeților, restul pe gazde.  Foarte simplu, direct și la obiect.

Remarcabilă simplitatea biletului. Pare extraordinar după ce a ieșit. Subliniez însă faptul că miza a fost atât de mică, încât a asigurat distracția, adrenalia și câștigul a venit ca un premiu extraordinar.

Nu vezi prea des bilete cu astfel de câștiguri, la o miză infimă.

5 – 5 bilete câștigătoare recente

Al cincilea bilet câștigător este diferit de cele prezentate mai sus. O altă abordare bazată pe numărul de goluri. Peste 1.5, peste 2.5 goluri, că fotbalul se joacă pe goluri. Și mai bine te rogi să se marcheze decât să tremuri că se dă gol.

Get’s Bet 2018 – verificare bilet, Gets bet rezultate, agenții, oferte pariuri

Conține 7 evenimente, meciuri de fotbal din campionate diverse. Peste 1.5 goluri la Almeria – Reus Deportiu și Patronato Parana Talleres, un pariu pe înfrângerea celor de la Dinamo și victoria FCSB în deplasare.

Baza însă au constituit-o meciurile de peste 2.5 goluri: Augsburg – Freiburg și Lille – Marseille, alegeri inspirate și la cote valoroase. PsF 2 la Sassuolo – Milan a fost justificat având în vedere jocul bun al gazdelor cu echipe mai slabe dar jalnic contra echipelor bine organizate. Oricum, partida s-a încheiat 1-4, 2/2 final, deci fără emoții.

Miza de 50 Lei arată faptul că s-a făcut o analiză atentă a pariurilor jucate.

Cota maximă @46.54 este una mare, biletul fiind jucat simplu. Felicitări câștigătorului.

STAI! Citeste si despre

Vremea la un meci de fotbal și care sunt cele mai bune pariuri în funcție de condițiile atmosferice (2019)

Vremea la un meci de fotbal este un factor destul de important și care se …

Cotele pe Game of Thrones, Sezonul 8 – cote, predicții și 5 pariuri atractive (2019)

Cotele pe Game of Thrones au fost lansate la mai mulți operatori de pariuri, chiar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *