duminică , 15 septembrie 2019
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Baumbet.ro / La egal cota @1.00 sau cum să pariezi DNB la Baumbet (2019)

La egal cota @1.00 sau cum să pariezi DNB la Baumbet (2019)

La egal cota @1.00 reprezintă denumirea sub care întâlnești DNB (Draw No Bet) la Baumbet. Exprimarea este fără echivoc și arată exact specificul pariului: DNB 1 – egal, cota @1.00 – DNB 2.

Cele trei variante sunt păstrate, doar că X-ul vine la cota @1.00. Efectiv, primești înapoi suma mizată.

DNB sau La egal cota @1.00 se folosește când ai încredere în echipa ta dar ești conștient că poate avea probleme în a obține victoria. De exemplu, la un joc între PSG și Monaco, cu PSG jucând în deplasare. Neymar nu joacă iar Mbappe vine după o accidentare. Chiar și așa, știi că PSG este mai valoroasă, dar meciul nu se arată deschis la prea multe goluri. Atletico Madrid este recunoscută ca o formație care excelează în apărare. În acest caz, DNB poate fi valoros la o cotă de @1.60, în cazul egalului primind automat cota @1.00.

La egal cota @1.00 este un pariu bun pentru cei care apreciază bine jucătorii și aportul lor în teren. Mai potrivit pentru pariuri single și bun de jucat doar online în acest fel (datorită lipsei taxelor). Găsești și la casele de pariuri offline DNB, inlcusiv la Baumbet însă, de preferat să îl utilizezi pe bilete cu mai multe meciuri. Altfel, ai șanse să obții mai puțin decât ai pariat, chiar dacă primești cota @1.00.

La egal cota @1.00

În termenii și condițiile operatorului, acest pariu este definit după cum urmează:

WINNER (RF) este un pariu special în care se pariază pe victoria unuia dintre competitori, iar în cazul în care evenimentul se încheie la egalitate, pariul primeşte cota 1,00.

1.       W 1 – câştigă echipa gazdă, iar în caz de egalitate se atribuie cota 1 (1036 –W 1)

2.       W 2– câştigă echipa oaspete, iar în caz de egalitate se atribuie cota 1 (1036 – W 2)

În opinia mea, acest tip de pariu este cel mai potrivit pentru pariuri simple. Asigurarea în caz de egal este importantă și îți dă încredere să cauți cote bune pentru victoria estimată. Nu joc La egal cota @1.00 decât în cazul unor cote mai mari decât @2.00, dar sunt mulți pariori care joacă invers. Adică pornind de la cota echipei considerată favorită. De exemplu, în cazul în care oaspeții au @1.60 – @1.70 cota la victorie, gazdele au @2.20 – @2.10 să câștige. Scenariul este viabil mai ales atunci când știi echipele și urmărești evoluția lor.

Cum sunt cotele la Baumbet pentru acest pariu

Am luat un meci de Champions League: Porto – Roma pentru a vedea cum este DNB față de 1×2.

La Porto – Roma se observă @1.90 ptr. cota 1 și @4.30 ptr. 2. DNB 1@1.35 de la @1.90 (1). Având în vedere că e un joc ce decide calificarea în faza superioară, egalul poate fi cum desconsiderat. @3.75 este o cotă destul de mare chiar și pentru un rezultat de egalitate. Evoluția celor două echipe te face să consideri un meci cu goluri. În acest caz, 2 la @2.95 poate fi un pariu atractiv, mai ales dacă te gândești că Roma este o echipă imprevizibilă.

DNB explicat cu exemple practice și strategii de joc (2019)

Tot la acest joc, am făcut o comparație cu alte case de pariuri pentru DNB 2:

DNB 2 @2.95 la Baumbet

DNB 2 @2.90 la Betano

DNB 2@3.15 la Winmasters

DNB 2@3.15 la Netbet

DNB 2@2.95 la Casa Pariurilor

DNB 2 @2.95 la Sportingbet

Așadar cotele sunt în media pieței, fără a fi cele mai ridicate la meciul respectiv. Sunt însă destui factori care influențează cotele iar acestea se modifică rapid, mai ales cu 2 ore înainte de începerea partidei.

La egal cota @1.00 LIVE

În secțiunea de Pariuri Live găsești acest pariu la fiecare meci de fotbal chiar sub pariul 1X2. Este unul dintre cele mai accesibile pariuri și este poziționat excelent.

Poți vedea în permanență cotele și face comparații între ele. Se observă mai sus @4.65 la 1 și @3.05 la DNB 1. Egalul are @2.95, 2 @1.95 iar DNB @1.35. Foarte until dacă aplici diverse strategii de pariere, dacă acoperi live pariurile puse ș.a.m.d.

Tehnica ”dacă-atunci” la pariuri sportive și ce greșeli poți evita

Chiar și vizual se observă că poți paria pe 1 și pe 2 (DNB) și să te acoperi mizând pe X. În funcție de cum anticipezi meciul poate fi doar DNB 1 și apoi  să mizezi pe X, dacă echipa ta evoluează bine. Dacă marchează, X-ul devine deja un pariu de acoperire.

Iată un bilet în are am pus 1 La egal cota @1.00 și câteva pariuri pre-meci:

Când să joci La egal cota @1.00 la Baumbet

  • atunci când găsești cote pe care le consideri bune și conform așteptărilor tale. Iată un exemplu mai jos:

Tottenham vine după un meci greu în Champions League iar Southampton este solidă pe teren propriu. Egalul nu dezavantajează puternic nicio echipă, iar gazdele pot profita de oboseala acumulată de oaspeți.

  • atunci când găsești cote mai bune decât la alte case de pariuri pentru ce vrei să pariezi
  • atunci când ai o sesiune de pariuri, mai ales că găsești DNB și live
  • atunci când pariezi cu o zi sau două înainte de începerea meciurilor. Vei observa cote foarte bune mai ales dacă le iei din timp.

STAI! Citeste si despre

Cum sunt statisticile la Baumbet și cât de ușor le utilizezi (2019)

Statisticile la Baumbet reprezintă unul dintre punctele forte la această casă de pariuri. Modul în …

5 motive pentru care merită să pariezi la Baumbet (2019)

Să pariezi la Baumbet a devenit pentru mulți dintre noi obișnuință. O casă de pariuri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *