duminică , 24 octombrie 2021
Home / Ponturi Pariuri si Analiza Meciuri / Italia – Israel | CM 2018 Italienii sunt nevoiți să câștige
Italia - Israel

Italia – Israel | CM 2018 Italienii sunt nevoiți să câștige

Italia – Israel, un meci în preliminariile CM 2018 și care, la prima vedere, pare un galop de sănătate al peninsularilor. Desigur, italienii sunt favoriți dar un pariu 1Solist pe victorie în acest meci, nu este prea rentabil și merită văzute alte opțiuni și pariuri bune de jucat.

Italia vine după înfrangerea suferită în fața Spaniei. O înfrangere care era de așteptat, dar totuși diferența de 3 goluri a fost puțin cam mare pentru o națiune obișnuită cu rezultate în cam toate competițiile importante al echipelor naționale. Rezultatul cu Spania a tranșat cumva pozițiile în grupă, Italia fiind acum obligată să își asigure locul secund în grupă pentru o șansă reală de a fi prezentă în Rusia la Cupa Mondială din 2018. A treia clasată în grupă, Albania, este la 4 puncte în spate și ar fi o uriașă surpriză să vezi albanezii calificați în dauna italienilor.

Italia va trebui să abordeze acest meci foarte motivată și să ia cele trei puncte dar și să își îmbunătățească golaverajul. Iar Israel este echipa potrivită pentru așa ceva. Mattia De Sciglio, Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci și Claudio Marchisio sunt indisponibili pentru această partidă.

Israel a pierdut orice șanse teoretice și practice să prindă poziția a doua în grupă așadar vin relaxați la acest meci. Vor încerca să nu încaseze și să se apere, baricadându-se în defensivă. Vin după înfrângerea suferită în Macedonia cu 0-1, meci pe care l-au dominat jucând mai bine….dar rezultatul final a fost în defavoarea lor. Totuși un meci în care și-au creat destule ocazii de a marca și în care au arătat ca o echipă creativă și destul de sigură la posesia balonului. Destul de multe absențe pentru Israel, nefiind disponibili următorii jucători:

Italia – Israel e un meci la care nu m-aș aventura către pariuri pe numărul de goluri dar la care mizez pe diferența de valoare în favoarea peninsularilor.

Ponturi Italia – Israel:

Italia -2.25 @1.75 la publicwin.ro

Prima repriză Italia -1 @1.85 la publicwin.ro

Sursa foto: youtube.com

STAI! Citeste si despre

Manchester City - Borussia Dortmund și Real Madrid - Liverpool în UCL 06.04.2021

Manchester City – Borussia Dortmund și Real Madrid – Liverpool în UCL 06.04.2021

Manchester City – Borussia Dortmund și Real Madrid – Liverpool în UCL 06.04.2021 sunt două …

Ce case de pariuri au cele mai bune cote la câștigă oricare repriză

Ce case de pariuri au cele mai bune cote la câștigă minim o repriză?

Câștigă minim o repriză este unul dintre cele mai avantajoase și flexibile pariuri. Împărțirea meciului …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *