marți , 27 septembrie 2022
Home / SLIDESHOW / Introducere în lumea boților de pariere

Introducere în lumea boților de pariere

Ne-am gândit că v-ar fi de folos o introducere în lumea boților de pariere. Pariorii au devenit din ce în ce mai bine pregătiți, mulți dintre ei ajungând la un nivel de cunoștințe superior. Când conștientizează că nivelul lor a crescut e timpul să se orienteze către boții de pariere pentru că au ajuns să înțeleagă mai bine dinamica pariurilor. Boții de pariere sunt programe (sau pachete de programe) care utilizează Application programming interface (API) pentru a accelera plasarea pariurilor. Fac asta în funcție de un sistem sau o strategie de pariere stabilită de parior.

Chiar dacă mulți pariori sunt împotriva boților și a altor programe, viteza și numărul de operațiuni al inteligenței artificiale depășește abilitățile unui jucător normal. În plus, boții nu au sentimente, nu se enervează, nu suferă și nu încearcă să recupereze pierderile imediat.

Boții de pariere nu gândesc în locul vostru

Să nu înțelegem că boții vor paria pentru noi, vor analiza și vor alege pentru noi sau vor plasa pariuri contră. Boții de pariere nu sunt programe care să facă totul pentru noi la o simplă comandă. Vor acționa însă conform setărilor noastre, vor pune pariuri după cum stabilim și vor face totul în niște limite bine definite.

O loterie excelentă Ungaria Putto – joacă numerele tale norocoase și câștigă

Ca să înțelegem ce poate face un bot de pariere trebuie să înțelegem mai mult decât să plasăm câteva pariuri. Trebuie să înțelegem dinamica pariurilor, dinamica piețelor de pariuri, variația cotelor și orice se poate produce în cadrul unui eveniment sportiv.

Boții de pariere sunt utilizați pe bursele de pariuri exchange.

Printre cei mai cunoscuți și mai apreciați boți de pariere din lume sunt cei oferiți de: Geeks Toy, Bet Angel, BetTrader, Gruss Betting Assistant, Fair Bot și Cymatic. Fiecare dintre aplicații are avantajele și limitele sale, însă primele sunt considerate cele mai valoroase. Atât din punct de vedere al modului de utilizare cât și din punctul de vedere al opțiunilor și setărilor pe care ni le aduc.

Este important să știm că orice soft vom folosi, nu ne garantează că vom și câștiga. Ne garantează însă aplicarea corectă și concretă a unei strategii de pariere stabilite.

Una dintre marile atracții la boții de pariere sunt ofertele cu care vin. Au atâtea sisteme prestabilite încât avem de unde alege pe îndelete. Multe dintre ele vin cu foi Excell integrate pe care le putem seta cu ușurință. Iar asta se face vizual, doar cu câteva click-uri de mouse.

La început poate părea foarte complicat iar numărul de informații prea mare. Dacă plecăm însă de la trading și dacă înțelegem cum variază cotele într-un meci și de ce, atunci devine mai ușor. Importantă este strategia pe care vrem să o aplicăm și unde vrem să facem asta. De exemplu, la un meci de fotbal, putem avea următoarele cote: Manchester United – Arsenal 1@2.20 X@3.20 2@3.40. Observăm că egalul are cotă @3.20 și estimăm că va fi un meci la care nu se va înscrie chiar repede. Putem paria pe egal la începutul meciului și să setăm bot-ul de pariere să vândă pariul la un profit de 5%. Pentru că, dacă în meci nu se marchează, cota egalului scade, implicit și a pariului contră. Iar pariul contră este echivalentul a 1 sau 2 rezultat final.

Crăciunul la Vlad Cazino – sloturi extraordinar de interesante

Multe strategii de pariere sunt bazate pe numărul de goluri. Pariem pe sub 2.5 goluri într-un meci și vindem pe măsură ce nu se marchează. Trecerea timpului și lipsa golurilor duce la scăderea cotelor pe sub 2.5 goluri. Chiar dacă pare foarte simplu, nu este delor așa. Iar un bot de pariere are viteza necesară să plaseze pariuri atunci când ”găsește” anumite cote. Mult mai repede și mai eficient decât o putem face manual.

Bet Angel și alte programe de pariuri de top

Bet Angel oferă software de pariuri pentru utilizare pe bursele de pariuri. Acționează ca un intermediar între parior și bursa de pariuri exchange prin efectuarea de strategii complexe de pariere și plasare a pariului pe baza parametrilor de instrucțiuni ale pariorilor (cum ar fi piața, planul de miză, etc.). Pe lângă faptul că permite pariuri și tranzacționare complexe, Bet Angel oferă, de asemenea, integrarea foilor de calcul, instrumente de olandare și de carte, tranzacționare pe mai multe piețe pentru utilizare cu bursele de pariuri și multe altele …

Dacă ni se pare că toate acestea sunt puțin descurajante, putem intra în Modul de Practică, care ne permite să ne familiarizăm  cu software-ul înainte de a paria pe banii proprii. Mai trebuie să știm și faptul că Bet Angel Professional a fost conceput pentru a fi utilizat cu Microsoft Windows.

Similar cu Bet Angel, BF BOT MANAGER oferă soluții software și instrumente pentru tranzacționare pe bursa de pariuri exchange. Platformele lor de tranzacționare pot fi aplicate pe atât de multe piețe diferite și putem modifica boții, putem chiar solicita boți personalizați și alte servicii de dezvoltare software prin intermediul site-ului lor.

Valoarea actiunilor marilor operatori de gambling au crescut dupa aprobarea vaccinului anti – Covid in UK

BF BOT MANAGER se mândrește cu o gamă largă de boți, fiecare conceput pentru a fi utilizat pe diferite sporturi și strategii, inclusiv un bot care să plaseze pariuri pe mai multe favorite, un bot de dutching, un bot de fotbal, un bot de curse de cai și multe altele! Botul de curse de cai acceptă tranzacționarea pe piețele de curse din Marea Britanie. Planurile de prețuri pentru acest software variază, dar putem opta pentru abonamente pe termen lung sau taxe pe câteva zile. Toate actualizările de software sunt complet gratuite dacă optăm pentru abonament.

Boții de pariuri sunt concepuți pentru a ușura pariurile

Boții de pariuri sunt concepuți pentru a ușura pariurile. Nu obosesc și nu necesită nicio întreținere. Putem doar să îi configurăm și să îi verificăm periodic. Tot ce trebuie să facem este să verificăm, să ajustăm din când în când și poate să ne modificăm puțin strategia, astfel încât șansele să fie puțin mai favorabile.

Boții de pariuri avansați sunt capabili să dezvolte și să compileze informații și date statistice. Acești boți pot identifica diferite tipare bazate pe variația cotelor și pot folosi aceste cunoștințe pentru a plasa pariuri. Folosesc o putere de calcul masivă și chiar pot prezice rezultatele unui eveniment.

Însă decizia finală și strategia de pariere ne aparține. Oricât ar fi de evoluat, un program nu va lua decizii financiare singur, nu va paria autonom. Un bot nu va prelua controlul contului nostru începând să parieze singur.

STAI! Citeste si despre

Simbolurile pariurilor și explicațiile lor - reprezentări, înțelesuri ca la dicționar (Partea I)

Simbolurile pariurilor și explicațiile lor. De ce 0-2/3+ în loc de sub/peste 2.5 goluri? (Partea I)

Când am scris acest articol ne-am gândit la începători, la cei care vor să joace …

Dinamica și variația cotelor la pariuri sportive (generalități)

Dinamica și variația cotelor la pariuri sportive (generalități)

Dinamica și variația cotelor la pariuri sportive se referă la evoluția indicilor pentru un anumit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *