joi , 26 aprilie 2018
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / Inter – Sampdoria | Sau cum își consolidează nerazzuri poziția în Serie A
Inter - Sampdoria
Inter - Sampdoria www.bettinginside.ro

Inter – Sampdoria | Sau cum își consolidează nerazzuri poziția în Serie A

Inter – Sampdoria este singurul meci din Serie A programat pe 24 Oct 2017, cu Inter-ul favorit la cota @1.41, bună de jucat pe bilete de câte 2-3 meciuri și cu o cotă de peste @2.00. Greu de crezut că vor rata victoria, mai ales că traversează o formă de zile mari.

Inter e pe locul 2 în Serie A. Au 7 victorii și 2 egaluri, fiind la 2 puncte de Napoli. 17 goluri marcate și doar 5 primite, una dintre cele mai solide defensive din prima divizie italiană. În ultimele 6 jocuri au obținut 4 victorii și au făcut 2 egaluri, iar echipa nu are înfrângere în acest sezon.

Dacă analiză ultimele 6 întâlniri directe din Inter și Sampdoria, vedem că Doria domină cu 3 victorii față de doar 2 obținute de Inter, o partidă terminându-se la egalitate. 4 dintre aceste jocuri au fost de sub 2.5 goluri iar 2 de peste 2.5 goluri. În 3 partide înscris ambele formații. Se conturează un joc fără prea multe goluri, sub 3.5 fiind un pariu de luat în considerare.

Sampdoria e pe locul 6 în Serie A, cu 5 victorii, 2 egaluri și 1 înfrângere. Au marcat de 16 ori și au primit 9 goluri. În ultimele 6 partide interne au 3 victorii, 2 egaluri și o înfrângere. Echipa suferă la duelurile aeriene și au mari probleme la a împiedica construcția adversarilor. Nu este foarte diferită de Inter, din punct de vedere al jocului de echipă, iar dacă se mobilizează pot pune mari probleme mai ales dacă închid jocul și se concentrează să plece fără înfrângere de la Milano.

Am ales o victorie a gazdelor cu un hadicap asiatic de 1 gol, la fel și numărul de goluri marcate în partidă, care nu cred că va depăși limita normală, mai ales având în vedere că miza este un loc Champions League.

Inter – Sampdoria ponturi:

Inter -1 @1.65 la ADMIRAL

sub 3 goluri @1.98 la ADMIRAL

STAI! Citeste si despre

Analiza meciului Genoa – Sampdoria | Ponturi în Derby della Lanterna

Genoa – Sampdoria arată ca o rugăciune a gazdelor la adresa Doriei pentru cel puțin …

Verona - Inter

Analiza meciului Verona – Inter | Ponturi Serie A

Verona – Inter, partidă în care cei de la Inter sunt clar favoriți în partida …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *