marți , 7 februarie 2023
Home / Stiri / In Decembrie, casele de pariuri sportive din New Jersey au inregistrat venituri de peste 1 miliard de $ pentru a patra luna consecutiv
casele de pariuri sportive

In Decembrie, casele de pariuri sportive din New Jersey au inregistrat venituri de peste 1 miliard de $ pentru a patra luna consecutiv

Casele de pariuri sportive online și land based din New Jersey au gestionat pariuri de 1,23 miliarde de dolari în Decembrie 2021, a patra lună consecutivă în care statul a atras pariuri de peste 1 miliard $.

pariuri sportive

Totalul a scăzut cu puțin sub recordul din Octombrie de 1,30 miliarde $, dar cazinourile online au reușit să-și doboare recordul de venituri, înregistrând un total de 133 de milioane de dolari luna trecută.

Volumul de pariuri a crescut între timp cu 24% față de Decembrie 2020, casele de pariuri sportive câștigând 59 de milioane de dolari în venituri brute, în scădere cu 11% față de decembrie 2020. Venitul total a generat 8,9 milioane de dolari în taxe.

Conform PlayNJ, entitatea care urmărește evoluția jocurilor din stat, cifrele obtinute ar putea fi amenințate. Statutul New Jersey ca cea mai mare piață de pariuri sportive online din țară ar putea fi acum în pericol pe fondul lansării pariurilor sportive online în New York la începutul acestei luni.

Pentru anul 2021, casele de pariuri sportive online și land based din New Jersey au produs pariuri de 10,9 miliarde $, mai mult decât orice stat din SUA. Acest volum a crescut cu 82% față de 2020.

Veniturile brute s-au ridicat la 815,8 milioane de dolari, 122 de milioane $ mergand catre taxe de stat și locale. Ambele cifre au reprezentat creșteri de 105% față de 2020.

Citeste si “Despre depuneri la Superbet – păreri de parior”.

sursa: gambling insider

STAI! Citeste si despre

Roland Garros 2021 - cine sunt favoriții în acest an?

Roland Garros 2021 – cine sunt favoriții în acest an?

Roland Garros 2021 a debutat cu meciurile de calificare iar interesul față de marele turneu …

Cine ar putea provoca marea supriză la Euro 2020?

Euro 2020 se apropie cu pași repezi și ne pregătim pentru o vară plină de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *