miercuri , 19 decembrie 2018
Home / Biletul Zilei la pariuri / Ieri ne-a ieșit o cotă de 13. Biletul zilei de 12 martie e de nota 10?

Ieri ne-a ieșit o cotă de 13. Biletul zilei de 12 martie e de nota 10?

După câteva zile neinspirate ne-am revanșat în această duminică cu o cotă de 13 ieșită fără probleme mizând pe victoriile lui Lyon, FCSB, Arsenal, Juventus (la două goluri diferență) și pe AEK, că nu pierde derby-ul de la PAOK. Azi, luni, 12 martie 2018, vă oferim un bilet al zilei cu cota de 10. Stați aproape și notați!

Dinamo – Gaz Metan Mediaș, 1. @1.60

Alb-roșii se văd nevoiți să joace meciurile rușinii, din play-out, dar trebuie să câștige autoritar dacă vor să demonstreze că e doar un accident, iar ei sunt de fapt la alt nivel. Cu Gaz Metan, una dintre cele mai slabe echipe ale campionatului, e prilejul perfect pentru prima victorie a lui Florin Bratu ca antrenor principal în Liga 1.

Stoke – Manchester City, DG 1. @1.79

Gazdele sunt disperate după puncte pentru că se află într-o cursă contra cronometru pentru salvarea de la retroradare și, deși joacă cu liderul, e posibi să le obțină. Trupa lui Guardiola a măturat tot în acest sezon de Premier League și e greu să-și găsească o motivație când sunt aproape campioni. Și dacă Stoke nu va obnține vreun punct, măcar va încerca și va marca pe Britania Stadium.

F. Verdasco – T. Fritz, 1. @1.65

Spaniolul e unul dintre cei mai tehnici și mai talentați jucători din circuit, dar ceva i-a lipsit tot timpul să facă mare performanță. Are însă sclipiri de geniu și turnee unde dă din când în când lovitura. Pare să-i placă la Indian Wells, acolo unde l-a învins șocant pe bulgarul Dimitrov, iar azi, cu Fritz, e și el favorit după mult timp. În mod normal ar trebui să câștige Fernando.

B. Coric – R. Bautista Agut, 2. @1.50

Croatul vrea să-și depună candidatura la una dintre speranțele masculine ale tenisului mondial, dar are mari oscilații de formă. Spaniolul Bautista, campion la Dubai de curând, e un jucător mult mai stabil emoțional și asta contează enorm de fiecare dată. Mergem pe mâna lui în acest meci de sub soarele arzător al Californiei.

V. Williams – S. Williams, min1s 1. @1.42

E meci mare pe taboul feminin unde surorile Williams joacă un meci care în urmă cu ceva ani le-a atras huiduieli la Indian Wells și le-a făcut să boicoteze acest turneu pentru o lungă perioadă. Acum vor trebui să joace, însă, fără ca vreuna să se retragă pentru a facilita drumul celeilalte spre trofeu, iar Serena primește prima șansă la pariuri. Venus nu e în formă, dar totuși simte mingea mai bine, nu a născut și nu a stat departe de teren un an de zile, ceea ce ne face să credem că va câștiga măcar un set în fața Serenei.

Noi am jucat la Superbet.

Cota finală: 10.

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 24 Noiembrie 2018

Biletul zilei 24 Noiembrie 2018 – cota totală @2.42

Biletul zilei 24 Noiembrie 2018 într-o zi care se arată plină de surprize. Se pare …

Biletul zilei 22 Noiembrie 2018

Biletul zilei 22 Noiembrie 2018 – cota totală @3.26

Biletul zilei 22 Noiembrie 2018 vine cu 3 propuneri, 2 dintre partide fiind din prima …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *