duminică , 21 iunie 2020
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / 3 ponturi la AFC Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș în Liga 1 (sezonul 2019 – 2020)
3 ponturi la AFC Hermannstadt - Gaz Metan Mediaș

3 ponturi la AFC Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș în Liga 1 (sezonul 2019 – 2020)

AFC Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș poate fi considerat un derby local între două echipe ”de pluton”. Oricât ar vrea, niciuna dintre ele nu are nici lotul, nici experiența pentru a emite pretenții la prima parte a clasamentului. Meciul de fotbal va fi televizat de Telekom Sport 1 HD, Digi Sport 1 HD şi Look Sport. FC Hermannstadt a încasat-o de la FCSB în prima etapă, meci în care a înscris 3 goluri. Gaz Metan Mediaş a jucat bine și a terminat prost cu Chindia, nou promovată fără pretenții.

Așadar, avem 2 echipe care se cunosc destul de bine, au disputat 4 partide una împotriva celeilate. Echipa oaspete este considerată favorită, dar diferența valorică este foarte mică. Practic, cele două echipe au loturi de valoare sensibil egală iar avantajul terenului propriu este nesemnificativ la acest joc.

AFC Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș, derby pentru prima victorie

Ambele echipe sunt în căutarea primei victorii din sezonul 2019-2020. În sezonul trecut, doar șansa a făcut ca AFC Hermannstadt să continue în Liga 1.

Echipa nu stă prea bine nici măcar în fața suporterilor proprii. Doar 2 victorii are Hermannstadt în ultimele 8 partide jucate în calitate de gazdă. Va fi un sezon dificil pentru echipa sponsorizată de Gets Bet, cu șanse reale să meargă în eșalonul secund.

Get’s bet online: Cum îți deschizi cont, ofertă de pariuri, întrebări și răspunsuri

În confruntările directe, sibienii au fost învinși de Gaz Metan Mediaș, cu scorul de 4-1 și 2-0.

O echipă disciplinată, Gaz Metan Mediaș dar care nu joacă la spectacol. În 4 din ultimele 5 deplasări ale medieșenilor au fost maxim 2 goluri marcate.

3 ponturi la AFC Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș

Ne așteaptă un meci dificil cu Hermannstadt. Și noi și ei au făcut unel eschimbări față de sezonul trecut. Ei chiar dacă vin după un rezultat negativ cu FCSB, au reușit să marcheze trei goluri, iar să marchezi trei goluri unei echipe precum FCSB înseamnă ceva, a spus antrenorul Gazului Metan.

Get’s Bet 2018 – verificare bilet, Gets bet rezultate, agenții, oferte pariuri

AFC Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș 2 @2.50

AFC Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș peste 9.5 cornere @1.74

AFC Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș 2 Câștigă la 2+ goluri diferență @5.85

Mizăm pe aplombul oaspeților și pe faptul că domină aceste întâlniri. Am evitat prosibilitatea ca acest joc să se încheie la egalitate, ambele echipe au nevoie de puncte.

 

STAI! Citeste si despre

Ce pariem la Barcelona – Real Madrid – 18 Decembrie 2019

Ce pariem la Barcelona – Real Madrid – 18 Decembrie 2019 – primul El Clasico …

Ponturi Champions League 10 - 11 Decembrie 2019

Ponturi Champions League 10 – 11 Decembrie 2019

Ponturi Champions League 10 – 11 Decembrie 2019 dar și bilete, predicții și sfaturi în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *