duminică , 24 octombrie 2021
Home / Ponturi Pariuri si Analiza Meciuri / Handbal: România, șanse mari la calificare.

Handbal: România, șanse mari la calificare.

de Proff

România – Croația

Ora 19:30

Campionatul european de handbal feminin din Suedia programează în seara asta o întâlnire foarte importantă pentru echipa României. După ce miercuri am învins Rusia 22-17 iar luni am pierdut cu Norvegia 21-23, astăzi fețele joacă împotriva Croației cu calificarea pe masă. Echipa noastră cu un egal își asigură calificarea în grupele principale. Adversara noastră de astăzi a pierdut până acum 26-32 cu Rusia și 16-34 cu Norvegia. Deci meciul este unul al supraviețuirii pentru ambele echipe, însă pentru Croația calificarea poate fi sigură numai cu o victorie la cel puțin 6 goluri diferență. Criteriile de calificare in grupa principala sunt rezultate directe și apoi golaveraj.

Suntem optimiști înaintea acestui joc, echipa noastră dându-ne speranțe la o calificare din aceste grupe la a 11-a participare la campionatul european din 12 editii. Echipa noastră se bazează în principal pe Cristina Neagu, una dintre cele mai bune jucătoare din lume ale momentului. În meciul contra Rusiei am remarcat la tricolorele Românce o mai mare concentrare în faza defensivă și un portar Denisa Dedu într-o formă de zile mari, ea fiind declarată și omul meciului. La numai 22 de ani portărița Koronei Brasov a făcut practic meciul vieții ei. Cu Rusia, a mai avut o evoluție bună la noi în echipă și interul stânga Eliza Buceschi care a marcat de 7 ori.

La croate cea mai periculoasă jucătoare este de departe Andrea Penezic, golgheterul Ligii Campionilor, ea părând a fi singura jucătoare capabilă din echipă să practice un handbal la nivel foarte înalt.

Având în vedere diferența de formă și valoare care este clar în favoarea României, vom miza pe o victorie categorică a fețelor lui Martin Ambros. Ponturile noastre:

1. România prima repriză handicap -2,5, cota 2 la Netbet.
2. Total goluri România – peste 27,5, cota 2 la Unibet.

sursa foto: swe2016.ehf-euro.com

STAI! Citeste si despre

Superbilet la cota @13.12 pe mai multe zile

Un superbilet la cota @13.12 pe mai multe zile cu meciuri în care am luat …

Biletul săptămânii 19 - 24 Aprilie 2021 - cota totală @111.23

Biletul săptămânii 19 – 24 Aprilie 2021 – cota totală @111.23

Biletul săptămânii 19 – 24 Aprilie 2021 are cota totală @111.23 și conține jocuri pe …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *