vineri , 16 august 2019
Home / Stiri pariuri / Halep suspectă de blat cu mafia pariurilor? (2019)

Halep suspectă de blat cu mafia pariurilor? (2019)

Halep suspectă de blat este întrebarea care apare din ce în ce mai des pe buzele pariorilor. Și nu doar a celor români. Informațiile apărute în presă sunt contradictorii, unele fiind simple zvonuri sau barfe. Altele însă, reprezintă interpretări ale unor jucători de tenis, analiști și comentatori spotivi. La acestea se adaugă cele ale pariorilor care observă variațiile cotelor de care beneficiază Simona Halep dar și modul în care aceasta evoluează de la sublim la grotesc.

Iar evoluția în teren este analizată și interpretată în multe moduri. Statisticile rămân dovadă a jocului iar rezultatele și analizele post-meci ridică din ce în ce mai multe întrebări.

…niciun jucător din circuitul mondial de tenis nu scăpă necontactat de mafia pariurilor…

De-a lungul timpului, au fost acuzații destul de grave legate de sportivitatea Simonei Halep. Atât în ceea ce privește apărarea șanselor în teren cât și referitoare la prezența în anumite turnee.

Referințe în presă: Halep suspectă de blat

Simona Halep, acuzată de blat! ”Unii se pot gândi și la un meci aranjat! Nu a luptat în 95% din meci” 
Citeşte întreaga ştire:UPDATE. Reacția lui Nasty: ”CTP nu înțelege nimic. Am închis sonorul!” Simona Halep, acuzată de blat! ”Unii se pot gândi și la un meci aranjat! Nu a luptat în 95% din meci” (libertatea.ro 21 Aug 2017)

De ce jucătorii români nu-i calcă pe urme Simonei Halep » Dezvăluiri din lumea tenisului: ”Mi s-au oferit 30.000 € să fac un blat! Am fost ameninţat cu moartea” (gsp.ro 26 Nov 2016)

Halep suspectată de blat cu mafia pariurilor. Acuzaţii grave la adresa româncei după eliminarea de la Australian Open (ziuanews.ro 27 Ian 2015)

A jucat Simona Halep la pariuri? Cristian Tudor Popescu lansează o ipoteză EXPLOZIVĂ: ‘E un meci ciudat’ (ziarulevenimentul.ro 25 Oct 2017)

Radu Banciu o ACUZĂ de BLAT pe SIMONA HALEP (b365.ro 23 Oct 2014)

Pe scurt: articolele prezente în presa românească privind posibilele blaturi ale Simonei Halep aparțin unor jurnaliști foarte pricepuți la tenis: Cristian Tudor Popescu și Radu Banciu.

Trecând peste faptul că amândoi au tendința de se uita la un meci de tenis și a vedea rugby, acuzațiile sunt bazate pe evoluții controversate dar probele sunt inexistente.

Rezultate în teren și evoluții ciudate la unele partide

18 Feb 2019 Dubai – Belinda Bencic [SUI] d. (3)Halep 4-6 6-4 6-2

11 Feb 2019 Doha – Elise Mertens [BEL] d. (1)Halep 3-6 6-4 6-3

13 Aug 2018 Cincinnati Kiki Bertens [NED] d. (1)Halep 2-6 7-6(6) 6-2

Iată doar 3 partide jucate în ultima perioadă de către Simona Halep. Ce au acestea în comun? De fiecare dată Halep a câștigat primul set dat a pierdut meciul.

Ce se întâmplă la pariuri în aceste cazuri? În toate aceste partide Halep a fost favorită. Cotele variind între @1.20 și @1.50 pentru câștigarea meciului. După adjudecarea unui prim set, cotele scad considerabil de la @1.20 la @1.08 sau de la @1.40 la @1.17 (spre exemplu) iar cotele adversarelor cresc pe măsură.

În acele momente orice pariu împotriva favoritei este valoros dar ignorat de majoritatea pariorilor. În primul rând datorită impactului psihologic, în al doilea rând bazat pe evoluția din primul set și pe statisticile din spatele fiecărei jucătoare, în al treilea rând datorită riscului calculat.

Halep suspectă de blat

Ce poți să faci în cazul unui meci controversat

Sunt mai multe modalități de a acțiune în cazul unei partide pe care o suspectezi a fi trucată. Îți recomand să raportezi partida atât la operatorul de pariuri cât și la organismele specializate în lupta contra meciurilor trucate și a corupției sportive.

“Unii jucători de tenis, în special cei slabi cotaţi, aranjează meciuri pentru a-şi finanţa carierele. Cu trei meciuri aranjate într-un an, îţi poţi finanţa întreaga carieră. Unii dintre jucători nu au altă soluţie, sunt într-o situaţie disperată”, a declarat jucătorul britanic de tenis, Liam Broady.

www.tennisintegrityunit.com

www.wtatennis.com

Ambele organizații luptă activ în planul intergrității și monitorizează partidele de tenis. Chiar și așa, numeroase alerte apar în foarte multe turnee ATP și WTA, inclusiv în cazul celor de Grand Slam.

Ca parior este recomandat să:

  • nu mizezi în partidele disputate de jucători sau jucătoare în privința cărora ai dubii
  • eviți cotele mici și înșelătoare în orice partidă care poate ridica suspiciuni
  • urmărești comportamentul celor pe care pariezi pe diferite suprafețe de joc dar și relatările presei ori analizele altor pariori
  • dai cash-out sau să pui contră în cazul în care un meci îți ridică semne de întrebare dar ai pariat deja pe el

STAI! Citeste si despre

2 pariuri complexe la Malta - România, partidă pe care nu o putem rata

2 pariuri complexe la Malta – România, partidă pe care nu o putem rata

Malta – România se joacă în Grupa F, cele două echipe fiind la prima întâlnire …

Amicale internaționale la SenatorBet (2019)

Amicale internaționale la SenatorBet (2019)

Când campionatele de fotbal au terminat sezonul, ne orientă și spre amicale internaționale. Unele dintre …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *