luni , 18 iunie 2018
Home / Bonusuri pariuri / GVC și Ladbrokes Coral foarte aproape de a fuziona
GVC și Ladbrokes Coral

GVC și Ladbrokes Coral foarte aproape de a fuziona

Cei doi giganți din industria jocurilor de noroc, GVC și Ladbrokes Coral au anunțat că sunt pe cale să finalizeze o tranzacție cu foarte multe zerouri până la sfârșitul acestei luni.

Se presupune că imediat ce raportul, întocmit de o comisie specială în domeniul jocurilor de noroc, va fi finalizat, ambele companii să facă pași înspre o fuziune. Ziarul Financial Times a detaliat și faptul că cele două mari conglomerate, care au mai avut o încercare de fuziune în trecut, deja au agreat o listă cu executivii noii companii precum și consiliul de conducere.

La începutul verii, cele mai mari companii de jocuri de noroc din lume au inițiat discuțiile, GVC oferind o sumă de 7.4 miliarde $ pentru a prelua Ladbrokes Coral. În ciuda acestui fapt, discuțiile au fost sistate în momentul în care Directorul Executiv Kenny Alexander a spus că el nu va considera această afacere până nu vede acel raport prin care sunt expertizate cele două holdinguri.

În unele discuții și declarații care au apărut în presa de specialitate, 4 persoane apropiate de GVC și Ladbrokes, au confirmat că discuțiile au ajuns în faza în care se stabilește noua structură de conducere. Conform înțelegerilor, Kenny Alexander va fi cel care va conduce noua organizație iar Jim Mullen, Directorul Executiv de la Ladbrokes Coral va pleca. Mai mult decât atât, Andy Hornby care este Manager de Operațiuni la Ladbrokes Coral, va păstra funcția iar Directorul Financiar de la GVC, Paul Miles, va fi adjunctul lui Paul Bowtell (în prezent Director Financiar la Coral) pe noua schemă organizatorică.

Se apreciază că acest pas va zgudui din temelii întreaga piață a jocurilor de noroc din Marea Britanie și va influența decisiv piața globală. Grupul Stars, Holdingul 888, Grupun Rank și Jackpotjoy ar putea planifica, la rândul lor, mutări strategice pentru a putea ține pasul cu gingantul care profilează.

Pentru cei care nu realizează impactul aceste fuziuni, amintim că Landrokes Coral are în componență Ladbrokes, Coral, Eurobet, Gala Bingo, Ladbrokes.com.au, Gala Casino, Betdaq, Sportium, AGT și Stadium. GVC are în componență bwin, Sportingbet, partypoker și Foxy Bingo, lincențe în 14 țari și birouri în Austria, Bulgaria, Denmark, Germany, Gibraltar, India, Ireland, Israel, Italy, Malta, The Philippines, Slovakia, Spain, United Kingdom, Ukraine și Uruguay.

Alianță, fuziune sau orice formă va apărea, un duo format din GVC și Ladbrokes Coral va fi un gigant în domeniu și care va domina autoritar piața europeană.

Sursa foto: CalvinAyre.com

 

STAI! Citeste si despre

Jocurile Olimpice de Iarnă 2018

Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 – Cine va lua cele mai multe medalii?

Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 se apropie și deja se fac previziuni cu privire la …

100 RON pariu gratuit pe Lyon - PSG

Bonusuri pariuri: 100 RON pariu gratuit pe Lyon – PSG

Iată cum să beneficiezi de 100 RON pariu gratuit pe Lyon – PSG la gameworld.ro, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *