vineri , 23 februarie 2024
Home / Articole populare / Ghidul loteriilor de tip keno

Ghidul loteriilor de tip keno

Îți prezentăm Ghidul loteriilor Keno pentru ca totul să devină mai simplu între atât de multe loterii la care avem acces. Keno este printre cele mai vechi și mai populare jocuri de noroc din lume. Spre deosebire de jocurile clasice, la Keno sunt extrase 20 de numere dintr-un total de 80 (prima variantă apărută) sau 20 din 70, ori 20 din 62, chiar 10 din 20, acestea fiind versiuni mai nou adoptate. Spre deosebire de loteriile clasice, o loterie de tip Keno se diferențiază, prin numărul de bile, atât cele totale, cât și cele extrase. Dacă adăugăm frecvența extragerilor (la fiecare 5 minute sau mai mai rapid), aceste loterii își confirmă statutul și caracteristicile foarte atractive:

– sunt loterii unde avem șanse mari și reale de a obține câștiguri

– foarte ușor de înțeles și jucat

– accept mize flexibile, potrivite oricărui buget și moneymanagement

– putem aplica sisteme și strategii de joc variate și avem avantajul cotelor constant

– nu sunt afectate de evenimente neprevăzute cum e în cazul meciurilor de fotbal

Ghidul loteriilor Keno

Tipuri de keno

Keno clasic 20/80 – cea mai cunoscută, cea mai veche și mai apreciată modalitate de joc. Dintr-un total de 80 de numere se ”extrag” 20 la fiecare joc. Combinațiile câștigătoare se situează în cele 20 de numere validate. Grecia Kino și Slovacia Keno sunt printre cele mai cunoscute loterii europene de acest tip.

Keno 20/70 – Dintr-un total de 70 de numere se ”extrag” 20 la fiecare joc. Combinațiile câștigătoare se situează în cele 20 de numere validate. Întâlnim, numeroase loterii Keno 20/70 în Franța, Germania, Polonia, Belgia, Finlanda.

Keno 20/62 – Dintr-un total de 62 de numere se ”extrag” 20 la fiecare joc. Combinațiile câștigătoare se situează în cele 20 de numere validate.

Keno 20/90 – Dintr-un total de 90 de numere se ”extrag” 20 la fiecare joc. Combinațiile câștigătoare se situează în cele 20 de numere validate. Italia Keno este reprezentativă pentru loteriile cu 90 de numere.

Keno 10/20 – Dintr-un total de 20 de numere se ”extrag” 10 la fiecare joc. Combinațiile câștigătoare se situează în cele 10 de numere validate. Win for Life și Ungaria Putto sunt cele mai cunoscute dintre loteriile de tip keno pe acest model. Noutate, câștiguri dese si multă adrenalină, ingredientele care au propulsat cel mai nou tip de keno în preferințele multor jucători.

Trebuie să știm că bingo este derivate din keno, însă are reguli diferite și se joacă în alt mod.

Cele mai populare loterii de tip keno și modalități de joc

Grecia Kino

Loterie la care se extrag 20 de numere din cele 80 disponibile. 1 număr are cota @3.71, 2 numere ajung la la cota @15.20 ș.a.m.d. Desigur, cotele pot varia ușor în funcție de casa de pariuri la care punem biletele.

Are extrageri din 5 în 5 minute, în intervalul 09:00 – 23:55 ora României.

Ghidul loteriilor Keno
Ghidul loteriilor Keno

Italia Keno 10e Loto

Loterie de tip keno la care se extrag 20 de numere din cele 90 disponibile. 1 număr are cota @4.18, 2 numere ajung la la cota @19 ș.a.m.d. Desigur, cotele pot suferi variații ușoare în funcție de casa de pariuri la care jucăm.

Ghidul loteriilor Keno
Ghidul loteriilor Keno

Fiind vorba de 90 de numere, șansele de câștig scad ușor. În același timp, cotele mai mari fac diferența și pot oferi premii mai mari decât la alte loterii de tip keno.

Și încă ceva: are extrageri zilnice non-stop, la intervale de 5 minute.

Slovacia Keno

1 număr are cota @3.71, 2 numere ajung la la cota @15.2, cu 3 numere obținem @66.5 etc. Practic, asta înseamnă că 3 numere câștigătoare puse cu 1 leu/bilet ne aduc 66.5 Lei.

O loterie de tip keno clasică, doar că este mai puțin populară decât Grecia Kino. În rest, nu există diferențe care să ne împiedice să ne încercăm norocul. Are extrageri din 5 în 5 minute, în intervalul 06:00 – 00:50, ora României.

Ghidul loteriilor Keno
Ghidul loteriilor Keno

Polonia Keno

Dintre toate loteriile de tip keno, această are avantajul unei frecvențe mai rapide. Extragerile la Polonia Keno au loc la fiecare 4 minute, față de 5, timpul obișnuit. Are extrageri din 4 în 4 minute, în intervalul 07:34 – 00:34, ora României. Mai multă adrenalină, mai multă distracție într-un timp mai scurt.

Sunt 70 de numere disponibile din care se extrag 20. Mai multă flexibilitate și dynamism, însă cotele sunt proporționale. Apreciem că este o loterie potrivită pentru a juca serii de numere apropiate, chiar consecutive.

Ghidul loteriilor Keno
Ghidul loteriilor Keno

Cehia Keno

O loterie la care se extrag 12 din 60 de numere disponibile. Astfel, un număr are cota @4.66, 2 numere au cota totală @23.75, 3 numere ajung la @137. Așadar, o structură interesantă, echilibrată și care asigură multiple posibilități de joc.

Extragerile au loc zilnic, din 5 în 5 minute, cu excepția intervalului orar 00:55 – 02:20 (ora României).

Ghidul loteriilor Keno
Ghidul loteriilor Keno

Cehia Keno, o loterie la care poți obține mari câștiguri

Italia Win for Life și Italia Win for Life Numerone

Extrem de interesantă și cu un concept nou: se extrag 10 numere din 20 disponibile. Ce înseamnă asta? Șanse foarte mari de a obține câștiguri mici în mod repetat. Dar și câștigurile mici sunt de preferat pierderilor. În plus, orice câștig ne oferă o motivație suplimentară pentru a ne distra, pentru a continua să jucăm.

Se extrag 10 din 20 de numere, împreună cu un număr de la 1 la 20, numit il Numerone şi care are extrageri din oră în oră, în intervalul 08:00 – 24:00, ora României.

Ghidul loteriilor Keno
Ghidul loteriilor Keno

Ungaria Putto

La fel ca și Win for Life, Ungaria Putto se înscrie printre loteriile la care se extrag multe numere dintr-un total relative mic. 8 numere din 20 disponibile înseamnă ”că se scot din urnă” aproape jumătate.

Este clar că avem cote mici: @2.28 pentru 1 număr, @6.18 la 2 numere, @18.05 la 3 numere, @59.85 la 4 numere ș.a.m.d.

O loterie excelentă Ungaria Putto – joacă numerele tale norocoase și câștigă

Știm însă că farmecul și popularitatea acestei loterii vin tocmai de la faptul că putem obține câștiguri mai mici în mod repetat.

Ghidul loteriilor Keno
Ghidul loteriilor Keno

Franța Keno

Este o loterie din Franţa în care se extrag 20 din 70 de numere şi care are 2 extrageri zilnic, 14:45 şi 21:30, ora României.

Respectă formatul loteriilor de tip keno însă frecvența este specifică loteriilor clasice. Nu este prea populară printre jucătorii români, fiind devansată clar de alte loterii. Un dezavantaj al acestei loterii constă în faptul că extragerile live nu sunt disponibile spre deosebire de alte loterii la care accesibilă  această opțiune. 

Finlanda Keno

Keno Finlanda (20/70) este o loterie din Finlanda în care se extrag 20 din 70 de numere şi care are 3 extrageri zilnic, 15:00, 21:00 şi 23:00, ora României. La fel ca și în cazul Franța Keno, această loterie este destul de departe de numele pe care l-a împrumutat. Totuși, 3 extrageri zilnice reprezintă ceva diferit și cu care suntem mai puțin obișnuiți.

Ghidul loteriilor Keno
Ghidul loteriilor Keno – rezultate recente la Finlanda Keno

Strategii de joc, ponturi, sfaturi cu Ghidul loteriilor Keno

Alege cu atenție, stabilește numerele pe care le joci. Mulți dintre noi avem tendința de alege numere reprezentând zile de naștere a celor din families au a prietenilor. Asta ne va limita intervalul alegerilor la numere cuprinse între 1 și 31. Practic, ignorând numerele mai mari decât 31 nu este deloc o opțiune viabilă.

Este de preferat să jucăm împreună cu prieteni, colegi sau cunoștințe. În acest fel, șansele de a câștiga cresc bazându-ne pe mai multe alegeri și mai multe bilete puse. Oricât ar suna de tentant, este dificil să câștigăm jucând sporadic câte un bilet. Nu este imposibil așa cum nici un număr mare de bilete nu ne garantează câștigul. Este vorba de probabilități și șanse matematice de a ne apropia de o serie de numere extrasă aleator.

5 metode să joci la loterii internaționale și să câștigi

Chiar dacă este tentant să jucăm 1, 2, 3, 4 sau 1, 2, 3, 4, 5, combinația este mult prea folosită și de către alți jucători. În cazul jocurilor clasice de Keno, variante cu numere consecutive sunt rezonabile datorită frecvenței mari a extragerilor. La o loterie clasică, nu.

Analizează, observă, calculează. Dacă vrei să pui un bilet, pune-l. Dacă vrei sa pui mai multe bilete, nu ezita și joacă la loteria aleasă. Biletele la loterii ne oferă șansa să ne distrăm, nu oportunitatea de a investi.

(English) Lotteries! The alternative to the pandemic

STAI! Citeste si despre

Câștig excepțional la SuperEnalotto - i-a rupt în două!

Câștig excepțional la SuperEnalotto – i-a rupt în două!

Câștig excepțional la SuperEnalotto

Verificare bilet Multi Bet

Verificare bilet la casele de pariuri

Verificare bilet la casele de pariuri licențiate în România, operatori la care poți juca în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *