sâmbătă , 13 aprilie 2024
Home / Strategii Pariuri / GG3+ ori GG sau 3+, ce tip de pariu este mai avantajos?

GG3+ ori GG sau 3+, ce tip de pariu este mai avantajos?

GG3+ ori GG sau 3+, iată că putem face o comparație între cele două tipuri de pariuri complexe și să vedem care este mai bun de jucat. Sunt foarte mulți factori de care trebuie să ținem seama, fiecare pariu are specificul lui și depinde foarte mult și de tipologia fiecărui parior.

Trebuie să plecăm însă de la baza pariului care este GG: ambele echipe marchează. Așadar meciuri cu goluri de ambele părți, partide care pleacă de la 1-1, 2-1 sau 2-1 până la orice alt scor care presupune goluri de ambele părți.

Practic, nu sunt prea multe scoruri întâlnite în mod curent, însă pot apărea partide cu rezultat neașteptat. Iar acest lucru se întâmplă, de obicei, în fiecare etapă fie că este într-un campionat intern fie că este într-o competiție internațională.

GG3+ ori GG sau 3+, ce presupune fiecare pariu

GG+3 este un pariu complex care presupune 2 pariuri câștigătoare. Adică, trebuie să se întâmple 2 lucruri în acel meci:

1. Să se marcheze cel puțin 3 goluri (peste 2.5 goluri)
2. Să înscrie ambele echipe

GG la Liverpool – Leicester – Superbet

GG sau 3+ este un pariu complex care presupune un pariu câștigător din două. Adică, să se întâmple cel puțin un lucru într-un meci:

1. Să se marcheze cel puțin 3 goluri (peste 2.5 goluri)

SAU

2. Să înscrie ambele echipe

Practic, pentru a avea un pariu câștigător într-un meci în care nu înscriu ambele echipe, e nevoie să se ajungă la un scor de genul: 3-0, 0-3, 4-0, 0-4, 5-0, 0-5 etc. Adică, una dintre echipe să câștige la zero la o diferență de cel puțin 3 goluri.

GG sau 3+ la Liverpool - Leicester Superbet
GG sau 3+ la Liverpool – Leicester Superbet

Unde este des întâlnit GG3+ și care sunt cotele valoroase

Ambele pariuri pornesc de la GG, meciuri cu goluri marcate de ambele părți. Într-adevăr, GG sau 3+ poate exclude GG-ul în cazul unei diferențe de 3 goluri la zero.

La data acestui articol, iată o situație cu cele mai prolifice echipe la GG – ambele marchează:

Echipe de GG la 5 Oct 2019

Dacă luăm în calcul și campionatele în ansamblu, avem un alt grafic:

Eliminând câteva campionate care nu prezintă importanță decât statistică, ajungem la 2 campionate europene mari  și 3 campionate europene importante:

  • Bundesliga 67.27%
  • Olanda 63/33%

Sunt cele două campionate la care ofensiva se transformă în GG, goluri de amble părți. Să ne gândim la partide de genul Hannover – Dortmund, Sociedad – Barcelona or Sevilla – Real Madrid. Una dintre echipe pare a fi mare favorită, însă poate încasa gol destul de ușor. În multe cazuri, echipele mari neglijează defensiva pentru a înscrie și se focusează să câștige marcând mai mult.

GG3+ ori GG sau 3+? 

Atunci când avem de ales și oscilăm între GG3+ ori GG sau 3+, ar trebui să luăm în considerare câțiva factori destul de importanți:

  • valoarea cotelor la pariuri similare sau asemănătoare
  • statisticile și forma echipelor
  • ligile în care pariem. Chiar dacă sunt pariori care preferă ligi obscure și despre care nu se găsesc prea multe informații, este bine să evităm campionatele cu ”probleme” sau care prezintă diverse riscuri
  • alegem, de preferat, echipele care obișnuiesc să înscrie dar a căror apărare are carențe. De exemplu, Juventus este una dintre echipele pe care nu este recomandat să o luăm în calcul la GG.

GG3+ atunci când anticipăm goluri de ambele părți dar o echipă să câștige. GG sau 3+ atunci când vrem să ne asigurăm cumva dar previzionăm un meci cu multe goluri. GG3+ e o variantă de joc, un pariu complex pentru cei mai îndrăzneți, în timp ce GG sau 3+ este pentru cei prudenți și care mizeză pe goluri multe de-o singură parte.

Repartiția scorurilor corecte este importantă atunci când studiem un meci. De exemplu, iată repartiția după 8 etape disputate în La Liga sezonul 2019 – 2020:

Se observă că 3-0 și 0-3 au o frecvență de apariție redusă nemaivorbind de 4-0, 0-4 sau alte scoruri de acest gen.

STAI! Citeste si despre

Simbolurile pariurilor și explicațiile lor - reprezentări, înțelesuri ca la dicționar (Partea I)

Simbolurile pariurilor și explicațiile lor. De ce 0-2/3+ în loc de sub/peste 2.5 goluri? (Partea I)

Când am scris acest articol ne-am gândit la începători, la cei care vor să joace …

Dinamica și variația cotelor la pariuri sportive (generalități)

Dinamica și variația cotelor la pariuri sportive (generalități)

Dinamica și variația cotelor la pariuri sportive se referă la evoluția indicilor pentru un anumit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *