vineri , 19 august 2022
Home / Strategii Pariuri / GG3+ la Baumbet, un pariu foarte căutat
GG3+ la Baumbet, un pariu foarte căutat

GG3+ la Baumbet, un pariu foarte căutat

GG3+ la Baumbet reprezintă acel tip de pariu în care ambele echipe înscriu iar una o face de cel puțin 2 ori de-a lungul partidei. Foarte mulți pariori preferă GG3+ datorită cotei mărite (mai mare decât la GG și/sau 3+), dar mai ales datorită faptului că este un pariu în logica fotbalului.

Cum vine asta? Fotbalul presupune goluri marcate, spectacol, atractivitate. Fiecare gol marcat influențează puternic economia unei partide. Atunci când o echipă marchează și preia conducerea, cealaltă echipă are tendința de a juca mai ofensiv forțând egalarea. De multe ori, un egal nu avantajează niciuna dintre echipe, ceea ce înseamnă un joc pe contre și marcarea altui gol.

În teorie pare simplu, în realitate e mult mai complicat. Știm cu toții că nu este deloc ușor să găsim acele meciuri de GG3+ și avem nevoie de multă răbdare și analize atente și inspirate. Pentru că este foarte importantă capacitatea de alegere.

Ce au pariat alții și alte 5 ponturi de care nu știai la Baumbet (2019)

Este ușor să găsim partide de GG3+ la Baumbet?

Fiind un pariu complex dar derivat din GG, este firesc să avem o modalitate de analiză axată pe partidele în care ambele formații au suficientă forță ofensivă și obiective în meci. Media generală de goluri marcate acasă/în deplasare este un indicator important în acest joc.

Eficiența atacului și stabilitatea defensivei pot fi corelate cu jucătorii importanți din cadrul fiecărui compartiment. Practic, nu ne ia prea mult timp să vizualizăm asta. La Baumbet putem găsi aceste statistici cu ușurință:

Mai sus este situația accidentărilor pentru meciul Torino – Roma, partidă jucată pe 26 Mai 2019.

Cum sunt statisticile la Baumbet și cât de ușor le utilizezi (2019)

Una dintre cele mai bune metode este să ne alegem câteva echipe ofensive pe care să le urmărim și pariem în mod constant la GG3+. Poate că este mult mai ușor decât să facem analize statistice pentru fiecare meci vizat și apoi să interpretăm datele.

Până la urmă, GG3+ presupune cel puțin 3 goluri marcate și nu este ușor să identifici precis aceste partide care sunt susceptibile la un număr mare de goluri. În plus, ambele echipe trebuie să aibă o forță ofensivă destul de mare și care să ducă la goluri de ambele părți.

GG3+ la Baumbet: cote, valoare, statistici

Luăm o partidă din Seria A între Bologna și Napoli. Prin tradiție, este un meci de GG și de peste 2.5 goluri. Ultimele 12 confruntări directe în toate competițiile s-au soldat cu peste 2.5 goluri marcate în fiecare meci. Se observă GG3+ în 5 din ultimele 7 partide directe în toate competițiile.

La egal cota @1.00 sau cum să pariezi DNB la Baumbet (2019)

Ne vom aștepta la alt joc cu multe goluri, bărbătesc, spectaculos. Bologna și-a asigurat rămânerea în prima ligă, va juca fără emoții și pentru spectacol. La fel și Napoli, echipă despre care s-a spus că nu mai are motivație, însă a învins-o cu 4-1 pe Inter Milan în ultimul meci.

GG3+ la Baumbet

Iată cotele la Baumbet atât pentru GG cât și pentru 3+:

  • @1.45 pentru ambele marchează (GG)
  • @1.50 la peste 2.5 goluri
  • Teoretic, dacă ar fi 2 pariuri distincte pe un singur bilet, am avea @1.45 X @1.50, adică @2.175 cota totală. Trebuie să ținem seama însă de faptul că ar fi 2 pariuri diferite
  • Practic, GG și 3+ se suprapun după realizarea unui pariu ambele marchează, fiind nevoie doar de un gol în plus pentru a avea un meci de GG3+

GG3+ la Baumbet

Avantajele acestui pariu

În cazul meciului de mai sus Bologna – Napoli, după ce analizăm jocul ajungem la concluzia că este unul de GG și în care se vor marca mai multe goluri. Totuși, atât cota pentru GG (@1.45) cât și cea pentru 3+ (@1.50) sunt efectiv mici și ezităm în a le lua pe bilete. Cu cât vom ezita mai mult cu atât aceste cote ne vor părea mai mici și deloc atractive. Însă, vrem să pariem pe acest meci pe care l-am analizat și considerăm ambele pariuri.

5 motive pentru care merită să pariezi la Baumbet (2019)

GG3+ rămâne cea mai convenabilă variantă.

GG3+ la Baumbet

Observăm cota de @1.75 care este una rezonabilă având în vedere istoricul întâlnirilor și faptul că meciul este lipsit de o miză reală. Bologna va juca pentru goluri în fața propriilor suporteri în timp ce Napoli este o formație atât de ofensivă încât poate înscrie în fața oricărui adversar.

Iată alt exemplu semnificativ la meciul FC Utrecht – Vitesse din Eredivisie Play-off, partidă disputată pe 24 Mai 2019:

  • În 11 din ultimele 12 deplasări în Eredivisie, Vitesse a făcut partide de 3+
  • Utrecht nu a pierdut în ultimele 8 meciuri jucate acasă, ultimele 3 fiind victorii
  • În 36 de jocuri, Utrecht are o medie de 1.81 goluri marcate pe meci iar Vitesse are 2.06

Peste 2.5 goluri are cota @1.60 în timp ce GG are @1.50. Putem să ne gândim că operatorul anticipează 2-1, 1-2 sau alt scor de această natură?

GG3+ are cota @1.85, iar aceasta pare mult mai atractivă în condițiile unui meci din prima ligă olandeză, cele două echipe fiind foarte prolifice în atac.

GG3+ la Baumbet

Merită să jucăm GG3+ la Baumbet?

Răspunsul este destul de clar și tranșant: Da! Merită să pariem GG3+ la Baumbet! Este un tip de pariu complex care poate fi analizat cu destulă acuratețe și care predomină în unele campionate. În același timp este nevoie de atenție, răbdare și limitarea alegerilor la o cifră rezonabilă. Probabilitatea este mult mai mare să alegem bine 2 sau 3 meciuri decât 7 sau 8. O cotă cât mai mare este foarte tentantă, dar nu trebuie să uităm că un câștig mai mic este de preferat unei cote virtuale mari sau foarte mari.

Din această cauză, atunci când pariem GG3+, este bine să avem foarte clară strategia de joc. 2 sau 3 meciuri, cote mai mari de @1.70. Este doar un exemplu, însă 2 cote de @1.70 ne asigură o cotă totală de @2.89 care este profitabilă pe termen mediu și lung. Dacă alegem 3 cote de @1.70, am avea o cotă totală de @4.91 care este foarte avantajoasă.

10 lucruri care te opresc în tentativa de deveni un parior iscusit

GG3+ la Baumbet reprezină și o modalitate de a ne mări cota pe bilete, mai ales dacă analizăm un meci cu atenție și suntem convinși de valoarea pariului nostru.

STAI! Citeste si despre

Avantajele boților de pariere și cele mai cunoscute aplicații automatizate

Avantajele boților de pariere și cele mai cunoscute aplicații automatizate

Avantajele boților de pariere nu sunt greu de anticipat și nici de remarcat atunci când …

7 sfaturi care te ajută să depășești perioadele slabe la pariuri sportive (2021)

7 sfaturi care te ajută să depășești perioadele slabe la pariuri sportive (2021)

Perioadele slabe la pariuri sportive pot fi asimilate tilt-ului din poker. Termenul de tilt provine …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *