joi , 18 iunie 2020
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Get’s bet online: Cum îți deschizi cont, ofertă de pariuri, întrebări și răspunsuri

Get’s bet online: Cum îți deschizi cont, ofertă de pariuri, întrebări și răspunsuri

Get’s bet online este cea mai nouă casă de pariuri online care și-a deschis site-ul pentru jucătorii români.

Dacă eram obișnuiți să pariem în agențiile stradale Get′s bet, iată că putem paria și online, veste care nu poate fi decât îmbucurătoare.

Eu, unul, sunt foarte curios și încerc să testez cât pot de mult orice casă de pariuri nou apărută în domeniul online.

Știam de ceva timp că Get’s bet online urmează a fi lansată, așa că am așteptat cu răbdare.

Așadar Get′s bet online, pas cu pas, secțiune cu secțiune, am luat-o la verificat cât se poate de serios și cu cea mai mare atenție.

La începutul acestui an,  Get’s Bet a urmat exemplul multor altor operatori de pariuri (Baumbet, Superbet, Stanleybet, Publicwin, Fortuna, Casa Pariurilor, Mozzartbet, Winner), extinzându-se din mediul offline în cel online, ajungând astfel printre operatorii care beneficiază de avantaje din două parți.

Începând cu data de 1 ianuarie 2018, Get’s Bet deține conform Deciziei ONJN 2653 /22.12.2017 licența L1173107W000815 conform căreia are dreptul de a oferi pariuri sportive și jocuri de cazino legale până pe 31.12.2027! Așadar licență pe 10 ani de zile.

Get’s Bet e legal pe piața pariurilor online din România, un operator la care poți paria în siguranță.

Site-ul de pariuri online a devenit oprațional în martie 2018, când accesezi platforma online ai două opțiuni (după cum îți poți da seama și din imaginea de mai sus):

 1. Online: Depune acum în oricare agenție Get’s Bet și pariază online de oriunde
 2. Agenții: Nu ai cont la Get’s Bet online? Accesează site-ul pentru pariere în una din agențiile terestre

Apeși pe butonul Pariază Online și ai intrat pe site. Ești la un pas de a putea paria pe Get’s bet online.

Cum îți deschizi cont la Get’s Bet online

În partea din dreapta sus ai un câmp Înregistrează-te acum, după ce dai clic pe el îți apare următoarea fereastră:

deschidere cont Gets bet
Cum îți deschizi cont la Get’s Bet online

Așadar, ai de completat următoarele câmpuri:

Titlu 
Data Nașterii
Arată parola
antibot

Este foarte simplu să îți deschizi cont, și nu îți ia mai mult de 2 minute să completezi toate informațiile solicitate.

După completarea fiecărui câmp, apare un simbol de validare care îți arată că ceea ce ai notat este corect scris și acceptat de către softul operatorului.

Trebuie să remarci în partea din dreapta jos și simbolul de chat care îți arată că poți cere oricând ajutor de la unul dintre consultanții casei de pariuri dacă nu te descurci la ceva.

După ce ai introdus toate datele solicitate, îți apare următoarea fereastră care confirmă crearea contului și îți solicită să îți validezi adresa de e-mail:

validare cont gets bet

Eu am depus 400 RON cu cardul Visa Electron după deschiderea contului.

Bonus Get's bet

Dacă merită să îți deschizi cont la această nouă casă de pariuri online? Da, merită, din mai multe motive:

 • este un operator cunoscut pe piața românească
 • site-ul este atractiv, ușor de utilizat și funcțional în proporție de peste 90%
 • ofertele sunt atractive și ușor de accesat
 • ajungi cu ușurință la orice eveniment căutat
 • oferta este vastă, găsești mai mult decât la alte case de pariuri

Cum îți verifici contul la Get’s Bet

După deschiderea contului și după prima depunere ar fi normal să îți verifici identitatea. În acest fel stai liniștit și nu mai este nevoie să trimiți copii ale actelor la fiecare retragere pe care o faci.

Pe de altă parte, și reglementările românești în vigoare solicită pariorilor să facă dovada identității.

Cum poți depune online la Get’s Bet

Dacă folosești interfața pe care ți-o pune la dispoziție casa de pariuri, asigură-te că documentele pe care vrei să le încarci nu depășesc 2 Mega.

Depuneri și retrageri în agenții

După cum am spus, poți alimenta contul online depunând printr-o agenție stradală. Care este avantajul? În primul rând, nu ai nevoie de card sau de cont bancar, în al doilea rând, depunerea se efectuează instant și poți retrage la ghișeul aceleiași agenții stradale dacă ai bilete câștigătoare.

După ce te-ai înregistrat, îți poți depune banii cash, prin oricare din cele 450 de agenții Get’s Bet, în contul tău online, respectând următoarele cerințe:

 • să ai un cont de utilizator activ pe site-ul Get’s Bet;
 • să prezinți actul de identitate valabil operatorului Get’s Bet de la ghișeu;
 • să comunici numele de utilizator al contului online în care vrei să faci depunerea;
 • să depui o sumă cuprinsă între 10 lei și 10.000 lei.
  (În conturile neverificate – la care nu a fost confirmată identitatea – nu se poate depune mai mult de 900 de lei până la verificarea identității)

Așadar, depunerea minimă este de 10 Lei, bani care îți ajung în contul online instant.

depuneri si retrageri bani Gets bet

Cum RETRAG banii cash din contul ONLINE?

Poți să soliciți retragerea oricărei sume din soldul “Balanță Sporturi” disponibil în contul Get’s Bet, în limita a 100.000 lei în interval de 30 de zile sau în limita a 10.000 RON în interval de 48 de ore, după cum am spus și mai sus. Ar fi bine să obții astfel de câștiguri și să fii nevoit să le eșalonezi.

Solicitările de retragere se pot face în felul următor:

 • Accesezi în secțiunea RETRAGERE opțiunea de plată prin SHOP;
 • Completează suma pe care dorești să o retragi, dar nu mai mică de 10 lei;
 • Selectează AGENȚIA GET’S BET de unde vrei să ridici banii;

În baza solicitării trimise, vei primi prin e-mail informațiile necesare pentru ridicarea banilor cash din agenție împreună cu un COD DE RETRAGERE pe care îl vei comunica operatorului Get’s Bet.

Sume minime și maxime în funcție de operațiunea efectuată:

DEPUNERE
(minim – maxim)
RETRAGERE
(minim – maxim)
CONT VERIFICAT10 lei – 10.000 lei10 lei – 100.000 lei
CONT NEVERIFICAT10 lei – 900 leiNu poate efectua retrageri

Pentru orice operațiune efectuată, comisionul este zero!

Depuneri și retrageri la Get’s Bet online

Cum depui fonduri în contul tău de pariuri

Poți depune fonduri accesând secțiunea “Depunere” din contul tău de pariuri. Aici poți selecta, adăuga și modifica ce mijloace de plată dorești să utilizezi.

Dacă adaugi un card de debit sau de credit, detaliile acestora vor fi păstrate în contul tău pentru tranzacții viitoare, adică vor fi salvate de către softul casei de pariuri.

Dacă întâmpini probleme la orice depunere vrei să faci, de cele mai multe ori aceasta este cauzată de refuzul procesatorului tău de servicii de plată. Din păcate datele sau erorile în acestea cazuri nu sunt cunoscute și nu ți se aduc la cunoștință.

La Get`s Bet poți depune și retrage atât offline cât și online: Cele două modalități sunt arătate sugestiv în imaginea de mai sus

Ce poți face pentru limitarea acestor cazuri:

– Asigură-te că detaliile metodei de plată sunt corecte;

– Verifică că numărul de securitate (CV2) de pe spatele cardului a fost introdus corect – ultimele 3 cifre de pe banda de semnătură de pe spatele cardului.

Din motive de securitate, anumite bănci emitente de carduri pot bloca temporar tranzacțiile, în special dacă e prima dată cand depui fonduri la Get’s Bet online. În acest caz, tot ce ai de făcut este să contactezi banca sau furnizorul de servicii de plată. Totuși, aceste cazuri sunt destul de rar întâlnite.

Cum retragi fonduri din contul tău de joc

Orice retragere este mai mult decât binevenită, mai ales că nu mai trebuie să ții evidența retragerilor, să le notezi și să le declari.

În plus, o retragere îți conferă mai multă încredere, te face să conștientizezi și să încasezi câștigul. Cel puțin, asta este percepția mea.

retrageri bani online Get's bet
Poți retrage online sau poți solicita retragerea la o agenție stradală

Pentru a putea efectua o retragere, datele privind identitatea ta trebuie să fie acceptate și validate de către casa de pariuri.

Poți efectua orice retragere în limita balanței din secțiunea Pariuri – “Poate fi retrasă” până la suma maximă de 10.000 Lei în 24 de ore sau 100.000 Lei în decursul a 30 de zile calendaristice.

În general, cererile de retragere se procesează în 2-5 zile lucrătoare de la executarea acestora, la care se va adăuga timpul de procesare al băncilor.

Asta însemnă că vei primi banii, în funcție de metoda folosită la retragere, într-o perioadă cuprinsă între 3 și 10 zile lucrătoare.

Conform legislației în vigoare, o retragere se face folosind aceeași metodă pe care ai folosit-o la depunere. Dacă acest lucru nu este posibil din diverse motive, retragerea se face în contul bancar.

Poți anula o cerere de retragere atâta timp cât aceasta nu a fost procesată, folosind opțiunea “Anulează retragerea” din contul tău. Această opțiune te ajută în cazul în care vrei să păstrezi o parte din fonduri pentru a paria în continuare.

Dacă tot veni vorba despre retrageri, este bine să știi că nu mai trebuie să ții evidența retragerilor, nici să depui declarații fiscale anul următor. Impozitul se reține la sursă, adică îl reține casa de pariuri și îl varsă la bugetul de stat.

Citește tot ce trebuie să știi despre noile reglementări și impozitul la sursă

Oferta de pariuri sportive la Get’s Bet

Cât de tare îmi doream să ajung aici, aproape că mă plictisisem cu chestiile administrative de mai sus, însă trebuia să le spun.

Este bine să fii cât mai informat când este vorba de banii tăi.

Oferta de pariuri – sporturi și piețe

Ca și sporturi acoperite, Get’s Bet se compară cu oricare dintre casele de pariuri online mari.

Oferta este vastă și acoperă o mulțime de sporturi: Fotbal, Tenis, Baschet, Hochei pe gheață, Handbal, Volei, Fotbal australian, Badminton, Baseball, Box, Cricket, Curling, Ciclism, Darts, E-Sports, Floorbal, Fotbal American, Futsall, Sporturi Galice, Golf, Hochei, MMA, Sporturi cu motor, Rugby legue, Rugby union, Sailing, Snooker și Biliard, Speciale, Speedway, Surf, Tenis de masă, Surf, Triathlon, Trotting.

Remarcabil faptul că acoperă atât de multe sporturi. Recunosc că nu sunt inițiat în sporturi mai puțin populare printre noi, așa că am ales Sailing – o disciplină încă departe de a fi cunoscută așa de bine.

Aici am găsit o regată din Croația, competiție nautică la care erau cotați toți participanții.

cote Sailing
Get’s Bet – ofertă Sailing

Interesant, dar nu am de gând să mă apuc de pariat pe Sailing, așa că am trecut la Darts – disciplină întâlnită la mai multe case de pariuri, și la care, cât de cât, știu să arunc cu săgețile la țintă.

La Darts am găsit PDC Campionatul Mondial de Darts și cotele pentru toți participanții dar și Premier League, tradiționalul campionat englez.

Câte 12 pariuri la fiecare meci din Premier League Darts, cotele fiind rezonabile pentru acest sport și pentru interesul pe care îl au pariorii români în acest domeniu. @1.83 cu @1.83 sau @2.00 cu @1.70, în general cotele de echilibru.

Oferta de pariuri la fotbal

După o trecere în revistă a sporturilor mai puțin pariate, am ajuns la fotbal, acolo unde mă interesa cel mai tare.

În ceea ce privește cel mai iubit și mai pariat dintre sporturi, oferta casei de pariuri Get’s Bet online cuprinde toate competițiile majore (ligile mari, campionatele, competițiile europene și internaționale), ligile europene importante,  cât și ligi ori competiții mai certate cu fotbalul, cum ar fi:  India, Kenya, Kuweit, Vietnam.

Ai de unde alege, găsești toate meciurile importante și ceva în plus. Mă rog, la meciuri de mâna a treia piețele și cotele sunt pe măsură. Nu ai la ce să te aștepți, de pildă, la Divizia 1 din Bahrein – unde găsești doar 6 piețe, adică 6 tipuri de pariuri la meciurile cotate.

Important:

 • în partea din stânga ai Ligi de Top unde găsești: Fotbal Complet, Champions League, Europa League, Liga 1, Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A și Ligue 1, cele mai pariate campionate
 • tot în partea din stânga sus ai câmpul Căutare rapidă, deosebit de util atunci când știi ce cauți și vrei să ajungi rapid la un meci sau la un pariu anume

Eu am dat căutare ”Brazilia” și iată ce rezultate am obținut:

La meciuri din campionate obscure, oferta e pe măsură. Nici nu te poți aștepta la toate piețele de pariuri ci doar la câteva mai importante (între 2 și 6), însă și acestea având cote relativ reduse, asta și datorită interesului general față de partide neimportante.

Dacă vine vorba de Premier League, cel mai important campionat din lume, acolo găsești între 97 și 132 de tipuri de pariuri (piețe), desigur total goluri, handicapuri, scor corect, pariuri combinate, pariuri pe intervaluri însă nu am găsit pariuri pe Pauză sau Final (PsF) și nici pe numărul de cartonașe arătat într-un meci, nici pariuri pe cornere.

Ca o primă impresie, susținută de 2 etape în care am pariat meciuri din Premier League, cotele sunt bune, au valoare și o volatilitate rezonabilă.

cotele Premier League la Get`s Bet online
Cotele pentru meciuri din Premier League la Get`s Bet online sunt bune de pariat și oferite timpuriu

La fel de bună este și oferta pentru meciurile de Liga 1 – România – cam 85 de piețe care aduc majoritatea pariurilor căutate de către jucătorii români.

Există o oarecare asemănare cu Netbet.ro, același skin fiind folosit de către ambele case de pariuri. Asta nu presupune însă și aceleași cote valorice, nici măcar aceeași ofertă.

Nici campionatul vecinilor noștri de peste Dunăre nu este prea apreciat, la meciurile din prima ligă bulgară fiind oferite în medie cam 6 tipuri de pariuri, adică 1×2, șansă dublă, fără egal, pauză/final, câștigă oricare repriză, par/impar.

Pariuri live

Acestea au o secțiune separată și am fost surprins să văd nu mai puțin de 107 tipuri de pariuri live la un meci din Cupa Braziliei U20. Recunosc, am fost puțin suprins și impresionat la modul foarte pozitiv.

Atât fotbalul cât și tenisul sunt excelent acoperite, iar interfața se comportă bine.

Pariuri live Getsbet

Poți schimba modul de vizualizare pe General, Eveniment unic sau Stil asiatic, depinde cu care dintre acestea ești mai bine obișnuit și te avantajează atunci când pui pariuri live.

Există și lista evenimentelor transmise live pe zile:

transmisii live

Am pus și câteva pariuri live, destul de consistent, tocmai pentru a vedea cum este această secțiune.

Ghidul complet al caselor online la care poți pune pariuri sportive live

Peste așteptări. Valoarea cotelor la pariuri live: bunăaccesibilitatea: foarte bunădiversitatea ofertei: bunătimpul de pariere: foarte bunplata câștigurilor: rapidă

Există și trasmisiuni video, lista acestor fiind prezentată de către casa de pariuri.

În partea din dreapta jos, există o secțiune cu statistici pentru fiecare eveniment live. Deși utilă, această secțiune încă mai are nevoie de îmbunătățiri, nu toate statisticile fiind actualizate în timp real.

Poți seta meniul la pariuri live pe eveniment unic sau stil asiatic, totodată ai la dispoziție opțiunea de meciuri favorite, pe care atunci când le selectezi vor apărea în partea de sus.

Un lucru util, mai ales atunci când ai o sesiune de pariuri live și mizezi pe mai multe evenimente în același timp ori urmărești în paralel mai multe meciuri.

Cum sunt cotele la pariuri la Get`s Bet online?

O întrebare pe care orice parior cu experiență are tendința să o adreseze, prin cote înțelegând atât media generală a cotelor oferite la diverse pariuri specifice cât și la marja pe care o aplică operatorul.

Am luat un meci din prima ligă franceză, Ligue 1, Guingamp – Troyes:

1X2:  1@1.86 X@3.40 2@4.45

Handicap asiatic: 1(-0.5) @1.86 2(+0.5)@1.99

Așadar, o medie destul de mare, cotele la handicap asiatic fiind foarte bune și meritând a fi utilizate.

Marja mai mare se aplică la șansă dublă, în cazul acestui meci X2 fiind la @1.86 față de @1.99 – practic același pariu.

Cote bune și la tenis nu doar la fotbal, un meci de tenis feminin între  Daria Gavrilova și Camila Giorgi fiind cotat cu @2.05 la @1.76.

În privința cotelor pentru meciurile din Premier League, un etalon pentru mine, am următoarele observații:

 • sunt cazuri de meciuri la care cotele sunt cu mult peste media altor case de pariuri. Am găsit cu ușurință partide la care 2 avea cota @1.95 iar 1X avea cota @1.90. @1.95 cu @1.90 sunt cote mai mult decât atractive.
 • cotele la handicap asiatic sunt și mai valoroase, în unele cazuri. De exemplu, la un meci Burnley – Chelsea 1X@1.90 – @1.95, cotele la handicap asiatic erau: Burnley+0.5 @1.97 – Chelsea-0.5 @1.92. Așadar @1.97 cu @1.92, cote pe care nu le găsești prea ușor pe piața românească!
Cotele pentru Handicap asiatic la Get`s Bet online sunt PESTE MEDIE

Aș putea spune, fără să greșesc prea mult, că la Get′s bet online am întâlnit cele mai bune cote pe handicap asiatic în EPL.

Opțiunea Cash-out la pariuri la Get`s Bet online

Opțiunea Cash-Out iți poate oferi control mult mai bun asupra pariurilor tale, asupra jocului și asupra timpului tău, prin faptul că îți permite să închizi pariurile și să îți protejezi câștigurile.

Poți încasa astfel suma oferită la momentul respectiv, indiferent dacă pariul ar fi fost sau nu câștigător la finalul meciului.

După ce ai pus un pariu, poți să verifici în rubrica „Pariuri deschise” dacă acestea sunt disponibile pentru Cash-out. Dacă este afișat simbolul, vei putea da Cash-out și încasa câștigurile.

Când dai Cash-out ai posibilitatea să vezi exact suma pe care o vei câștiga dacă alegi să îți închizi pariul la momentul respectiv. Dacă optezi pentru cash-out, cererea ta va fi procesată și vei primi banii în câteva secunde.

Ce trebuie să știi despre Cash-out – regulile specifice

 1. Opțiunea Cash-out este disponibilă exclusiv pentru pariurile simple și combinate din categoriile live și pre-live.
 2. Nu există garanția că opțiunea de Cash-out va fi disponibilă pentru o anumită piață sau pentru anumite pariuri. Casa de pariuri poate dezactiva această opțiune.
 3. Orice modificare a cotelor sau a pieței în interiorul acestui interval poate conduce la apariția unei noi oferte de Cash-out sau la suspendarea/anularea acestei opțiuni.
 4. Pariurile la care ai utilizat opțiunea de Cash-out vor fi considerate stabilite și vor fi închise de către operator.
 5. Pariurile pentru care s-a folosit opțiunea Cash-out nu sunt luate în considerare la îndeplinirea cerințelor de pariere pentru diferite oferte, deoarece nu s-a respectat cota inițială.
 6. Dacă pariezi utilizând un Freebet, opțiunea Cash-out nu este disponibilă.
 7. Dacă opțiunea de Cash-out este utilizată pentru plasarea unui pariu pe piețe sau la cote afectate de o eroare, pariurile în cauza vor fi considerate nule, adică primești cota @1.00 dacă opertorul consideră acest lucru.
 8. Pariurile combinate sau pariurile în sistem nu sunt eligibile pentru opțiunea Cash-out.
 9. Cash-out – Curse de Cai: În cazul Curselor de Cai, doar pariurile simple sunt compatibile cu opțiunea Cash-out. Doar pariurile de tip „Race card” și „Each Way” sunt eligibile pentru Cash-out. Pariurile de tip Forecast, Tricast, Antepost sau altele nu sunt eligibile.

Citește mai multe despre Cash-out și dacă merită să faci asta

În principiu, cu opțiunea Cash-out ai șansa să îți recuperezi o mare parte din miză. Așadar poți pierde pariul dar nu și banii, sau, mă rog, nu îi pierzi pe toți, mai salvezi câte ceva.

Ce înseamnă Pariuri Rapide (Fast Markets)

Pariurile Rapide duc parierea live la următorul nivel, permițându-ți să pariezi că un anumit eveniment se va întâmpla în următoarele 1-5 minute dintr-un meci de fotbal.

Tipuri de pariuri:

 • Gol – Momentul în care un gol este marcat
 • Corner – Momentul în care un corner este acordat
 • Acordarea unui cartonaș – Momentul în care un cartonaș galben sau roșu este arătat unui jucător
 • Penalti – Momentul în care un penalti este acordat
 • Aruncare de la margine – Momentul în care este acordată o aruncare de la margine (Aut)
 • Lovitură liberă – Momentul în care o lovitură liberă este acordată
 • Degajare a portarului – Momentul în care se acordă o degajare a portarului
 • 1 minut – Se referă la secundele 00:00 – 00:59 din perioada relevantă de 1 minut.
 • 5 minute – Se referă la secundele 00:00 – 04:59 din perioada relevantă de 5 minute.

Perioadele de prelungiri nu sunt incluse.

Get’s Bet online este sponsor al FC Hermannstadt

Foarte mult case de pariuri sponsorizează diverse echipe de fotbal. Netbet.ro are un parteneriat cu FCSB, betano.ro sponsoriează pe CS U Craiova dar este și sponsorul LPF, Fortuna susține echipa națională a României, Sportingbet este partener oficial al CFR Cluj, Maxbet.ro susține pe Dinamo, BetArena pe CSA Steaua și, probabil, mai sunt și alte cazuri.

În penultima lună a anului 2017, în timp ce puneau la punct site-ul, conducerea Get’s Bet a transmis un comunicat de presă în care preciza inițierea colaborării cu  FC Hermannstadt.

”Începând din această lună avem un sponsor principal. Este vorba despre Get’s Bet. Este sponsorul nostru mai vechi, dar acum a preluat pachetul principal. Get’s Bet online este o casă de pariuri cu capital sută la sută românesc. Începând de anul viitor (adică 2018) vor organiza și pariuri online. Este un pas important pentru noi. Ne bucură faptul că au trecut de la un pachet mai mic la unul mai mare. Asta înseamnă că s-au convins că suntem un proiect serios. Au fost mulțumiți de tot ceea ce am oferit atât din punct de vedere al imaginii, cât și în plan sportiv. Le mulțumim.”

– Teodor Birț, președinte al FC Hermannstadt, declarație pentru tribuna.ro la sfârșitul lunii noiembrie 2017

Foto: fchermannstadt.ro

Pentru ediția de campionat 2017/2018, obiectivul echipei FC Hermannstadt este clasarea pe unul din primele 6 locuri ale Ligii 2, după cum precizează managementul pe site-ul clubului.

Cu doar 11 goluri primite și o medie de 0.407 goluri încasate/meci, echipa sibiană are cea mai solidă apărare din divizia secundă românească în sezonul 2017-2018.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Get's Bet online
Author Rating
41star1star1star1stargray

STAI! Citeste si despre

Senatorbet Bragadiru – o nouă agenție de pariuri care te așteaptă

Dacă ești pasionat de pariuri sportive, o nouă agenție te așteaptă să îi treci pragul, …

Bet One – divertisment de calitate și altfel de pariuri

Bet One este un nume mai nou pe piața românescă a jocurilor de noroc. Un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *