sâmbătă , 23 martie 2019
Home / Campionatul Mondial din Rusia / Cel mai bun pariu la Franța – Belgia – Cupa Mondială din Rusia 2018
Franța - Belgia

Cel mai bun pariu la Franța – Belgia – Cupa Mondială din Rusia 2018

Franța – Belgia întâlnire între două echipe cu un parcurs excelent, ambele fiind cotate printre favorite, ambele ridicându-se la nivelul așteptărilor. Aș spune chiar, două echipe care nu au dezamăgit pariorii.

Cele două formații se întâlnesc astăzi la un joc care poate fi considerat la fel de bine o finală la Cupa Mondială din Rusia 2018. Chiar s-a vehiculat expresia ”finala de dinaintea finalei”.

Cel mai bun pariu la Franța – Belgia

Pe hârtie, cele două formații par mai solide decât celelalte 2 semifinaliste, ceea ce înseamă că echipa care avansează după acest joc, va fi considerată marea favorită a competiției.

Personal, am considerat Belgia favorită încă de la începutul competiției și am văzut valoare în pariul pe această echipă. În ciuda acestui fapt, oscilez în a vinde pariul și a-mi asigura profitul. Parcă francezii au un oarecare ascendent împotriva echipei belgiene și, într-o zi bună, pot face mai mult pe teren.

În ciuda faptului că Franța a fost a doua cea mai tânără echipă în Rusia, ”albaștrii” s-au dovedit o echipă puternică, fără prea mari oscilații și cu un joc mai mult decât atractiv.

Pe de altă parte, Belgia are parte de o ”generație de aur” și aceasta pare a justifica așteptările. Au atins semifinalele egalându-și performanța din 1986 din Mexico.

Tot în Mexico ‘86 s-au întâlnit cele două formații la o Cupă Mondială, când și-au disputat locul 3. Atunci, Franța s-a impus cu 4-2 în prelungiri, 2-2 fiind scorul în timpul regulamentar. Peste 2.5 goluri în acel joc, peste 2.5 goluri aștept și astăzi de la această partidă. Pe teren sunt atacanți de mare clasă, ambele echipe practică un joc cu tentă ofensivă, nu am putut rata cota @2.00 la Winmasters.

De urmărit Antoine Griezmann care a înscris în fiecare dintre cele două jocuri ale francezilor în faza eliminatorie, deși, ar avea nevoie de o minune cerească pentru a putea spera la titlul de golgheter.

Eden Hazard cu două goluri și două pase de gol, poate fi considerat o amenințare pentru orice echipă, chiar dacă jocul să putea fi mai consistent.

Eden Hazard, cele de care se leagă speranțele belgienilor sursa: express.co.uk

Mai mult decât atât, Belgia a înscris cel puțin de două ori în fiecare joc din Rusia cu excepția unei partide. 4 din cele 5 partide ale Belgiei la Cupa Mondială din Rusia 2018 au  fost de peste 2.5 goluri. O echipă de peste 2.5 goluri, o echipă care te îndeamnă la peste 1.5 goluri în meciurile ei.

De partea franceză, Kylian Mbappé și Antoine Griezmann au marcat 6 din cele 9 goluri ale ”Cocoșului Galic”.

Trei din ultimele patru întâlniri directe dintre cele două au fost partide de peste 2.5 goluri.

‘Diavolii roșii” conduc cu 30 de victorii în partidele cu ”Les Bleus”, care au doar 24 de victorii, alte 19 partide încheindu-se la egalitate. Ultima întâlnire a fost în 2015, un meci amical câștigat de belgieni cu 4-3 pe Stade de France, prin golurile marcate de Fellaini (2), Nainggolan și Eden Hazard, respectiv Valbuena, Fekir și Payet.

Franța s-a impus de fiecare dată în întâlnirile de la turnee finale, 3-1 în 1938, 4-2 în finala mică din 1986, la Cupa Mondiala, și 5-0 la EURO 1984, ”albaștrii” obținând apoi trofeul continental.

Alte pariuri de luat în calcul la Franța – Belgia

Am mai ales câteva pariuri pentru acest joc, la Netbet

Ambele echipe înscriu @1.74

Kylian Mbappe-Lottin înscrie oricând @3.10

Peste 4.5 cornere în prima repriză @1.76

Peste 10 cornere @1.86

STAI! Citeste si despre

MEGA PONT pentru meciul Uruguay vs Portugalia

Faza eliminatorie de la CM continua maine de la ora 21 cu partida Uruguay vs …

Doua ponturi pentru Franta vs Argentina

Maine incepand cu ora 17, vom urmari infruntarea pe care niciuna dintre combatante nu si-o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *