joi , 13 mai 2021
Home / Articole populare / Fotbal virtual – cum pariem, unde găsim, ce avantaje avem la acest joc

Fotbal virtual – cum pariem, unde găsim, ce avantaje avem la acest joc

Fotbal virtual – un produs care devine din ce în ce mai căutat la operatorii de pariuri. Chiar dacă am fi înclinați să credem că acest lucru se datoreaza suspendării competițiilor și campionatelor tradiționale, nu este deloc așa. Sporturile virtuale au devenit printre cele mai căutate și apreciate produse ale operatorilor.

De exemplu, Betradar, unul dintre cei mai importanți furnizori în domeniu, oferă o grafică 3D combinată cu o ofertă largă de pariuri. Formatul unei ligi cuprinde 16 echipe, 240 de meciuri/sezon, 30 partide/zi și 8 meciuri în paralel. În afară de liga tradițională sunt oferite evenimente precum: Cupa Mondială, Campionatul European, Cupa Africii pe Națiuni, Cupa Asiei și Liga Campionilor virtuală.

Graficam, animația, coloana sonoră dau un aspect de realism și conferă o atracție sporită Pentru că suntem obișnuiți cu jocurile video gen FIFA, NBA, NHL iar design-ul și mișcarea jucătorilor sunt extrem de realiste.

Sporturi virtuale la Betano – merită sa pariem?

Cum pariem pe fotbal virtual

În esență, fotbalul virtual este un joc care are caracteristicile celui real doar că este generat pe computer. Pariatul pe fotbal virtual presupune intuirea corectă a rezultatului unui joc virtual. Miza pe fiecare pariu depinde de operator și de permisiunile acordate de acesta. Cotele sunt generate în baza unor algoritmi matematici iar rezultatul jocului este determinat de factorul aleator.

Jocurile de fotbal virtual sunt o versiune mult mai scurtă, generată electronic a jocurilor de fotbal reale. Seamănă foarte mult cu un joc FIFA sau Pro Evolution Soccer. Rezultatul ne este determinat de jucători, ci de un algoritm aleator și imparțial. În loc să pariem pe un meci de fotbal real cu echipe și jucători reali, fotbalul virtual ne permite să jucăm pe un emulator de fotbal cu cote și rezultate generate de computer.

De exemplu, dacă mizăm 10 Lei pe o cotă de @1.40 iar pariul este câștigător, avem un câștig de 14 Lei, profitul fiind de 4 Lei. Nu este nicio diferență față de pariatul clasic. În privința tipurilor de pariuri pe care le întâlnim, putem avea următoarele:

Tipuri de pariuri la fotbal virtual

  • rezultat final. Pariu pe rezultatul final al meciului
  • șansă dublă. Pariu pe rezultatul final al meciului cu două opțiuni
  • primul gol. Pariu pe echipa care marchează prima
  • total goluri meci. Pariu pe numărul total de goluri în meci care poate fi 2.5, 3.5 sau 4.5.
  • total goluri gazde. Numărul de goluri marcate de echipa gazdă.
  • total goluri oaspeți. Numărul de goluri marcate de echipa oaspete.
  • ambele echipe marchează. GG
  • scor corect. Scorul final al partidei.
  • numărul total de goluri. Numărul exact al golurilor înscrise.

Unde găsim fotbal virtual

Netbet – oferă fotbal virtual în secțiunea de Sporturi virtuale unde mai găsim baschet, curse de cai și curse de ogari.

Superbet – VFL, virtual fotbal în secțiunea Virtuale, alături de Lucky Six, Lucky X, Next Six, Curse de câini, Curse virtuale de câini, Curse virtuale cai și Curse moto virtuale.

Baumbet – are o secțiune dedicată Virtual Sports unde mai găsim VHC, VDR, VTO, VBL și VFWC

Ce pariuri virtuale avem la Baumbet – evenimente rapide și antrenante

Betano – ofertă foarte interesantă, număr ridicat de pariuri și acele misiuni cu care ne-a obișnuit. Nici nu ne dăm seama când trece timpul jucând fotbal virtual.

MozzartBet – găsim multe tipuri de pariuri iar experiența este remarcabilă.

Ce avantaje avem la acest joc

Unul dintre marile avantaje ale fotbalului virtual este că se desfășoară non-stop. La orice oră din zi și din noapte, putem pune un pariu pe un meci de fotbal virtual. În plus, timpul foarte scurt în care se desfășoară partida, arată multe elemente comune cu loteriile. La Keno, de exemplu, tragerile au loc la fiecare 4 sau 5 minute. Această cadență extraordinară o regășim și la fotbal virtual.

Grafica și sunetul, comentariile din joc fac fotbalul virtual foarte asemănător jocurilor de gen FIFA sau PES. Știm deja că operatorii oferă pariuri care sunt inspirate din fotbalul real. Totuși, la fotbal virtual nu putem plasa pariuri multiple, nu putem miza pe mai multe meciuri în același timp.

Un alt avantaj este dat de faptul că nu trebuie să studiem, nici să urmărim echipele sau jucătorii. Spre deosebire de fotbalul real, rezultatul nu este influențat de jucătorii care lipsesc, nici de allți factori cum ar fi vremea, presiunea tribunelor sau greșelile arbitrilor. Nu este nevoie nici să căutăm informații despre manageri, despre primul 11 ori să interpretăm declarații de presă.

Fiind un joc care este determinat de factorul aleator, la fotbalul virtual nu pot apărea rezultate trucate. Mai mult decât atât, fiind vorba despre simulare aleatoare pe computer, putem încerca diverse tehnici și strategii de pariere. Miză fixă, 2-5%, Fibonnacci etc., pot fi utilizate pentru a paria și a ne distra.

STAI! Citeste si despre

Revolut la pariuri sportive online - merită să îl folosești?

Revolut la pariuri sportive online – merită să îl folosești?

Revolut este considerat un mod mai bun ca să-ți gestionezi banii. Revolut nu e o bancă …

Avantajele boților de pariere și cele mai cunoscute aplicații automatizate

Avantajele boților de pariere și cele mai cunoscute aplicații automatizate

Avantajele boților de pariere nu sunt greu de anticipat și nici de remarcat atunci când …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *