luni , 18 iunie 2018
Home / Bonusuri pariuri / Flamengo – Fluminense | Marele derby al campionatului brazilian Fla-Flu
Flamengo - Fluminense

Flamengo – Fluminense | Marele derby al campionatului brazilian Fla-Flu

Flamengo – Fluminense. Ora 23.00. Stadion Marcana. Cu asta am cam spus tot despre această partidă cu iz istoric.

Pentru cei mai tineri pariori, amintesc că duelul Fla – Flu era considerat cel mai tare meci din campionatul brazilian. În 1963, recordul de spectatori a fost istoric, 194.603. Probabil mai mulți spectatori decât la toate meciurile din campionatul românesc întregul sezon.

În prezent, Flamengo este pe locul 7 cu 39 de puncte. Echipa are 10 victorii, 9 egaluri și 7 înfrângeri. Oaspeții lor sunt pe 17 cu 31 de puncte strânse din 7 victorii, 10 egaluri și 9 înfrângeri. În ultimele 6 întâlniri directe, Flamengo a câștigat de 3 ori iar 3 jocuri s-au încheiat la egalitate în cele 90 de minute.

Ca formă în ultimele 6 jocuri, Flamengo are 3 victorii, 1 egal și 2 înfrângeri iar Fluminese are o victorie, un egal și 4 înfrângeri. Flamengo nu a mai pierdut în fața lui Fluminese în ultimele 6 întâlniri directe.

Au fost sub 2.5 goluri în ultimele 8 partide disputate de Flamengo, echipă care nu are înfrângere în 24 din ultimele 26 de partide jucate pe teren propriu. Fluminese nu are victorie în ultimele 5 jocuri și le-au pierdut pe ultimele 3 partide consecutive. Chiar și așa, nu trebuie trecut peste faptul că în 9 din ultimele 11 partide directe au înscris ambele formații, iar în 8 din 11 jocuri s-au marcat peste 3 goluri.

O fi duelul unul istoric, o fi acest joc un derby de tradiție în campionatul brazilian, dar gazdele se luptă pentru a depăși pe Botafogo și a intra în top6 și un loc în Cupa Libertadores, în timp ce oaspeții încearcă să se salveze de la o posibilă retrogradare (sunt cu un punct peste zona retrogradabilă).

Sunt tentat și acum de peste 2.5 goluri, dar cred că cel mai înțelept pariu este Flamengo câștigă minim o repriză, urmat de ambele formații marchează. Pentru cei care pariază live, pare o bună oportunitate să joace pe numărul de goluri, 2,3 sau 4 marcate.

Flamengo – Fluminense pariuri:

ambele marchează @1.95 la Sportingbet

peste 1.5 goluri în repriza secundă @2.15 la Sportingbet

Sursa foto: flamengo.com.br

STAI! Citeste si despre

Iata un pont extraordinar la pariuri pentru partida Franta vs Italia

Intalnirea dintre Franta si Italia de maine ne promite o partida cu inalta incarcatura fotbalistica …

Superpont pentru partida Japonia vs Ghana

Dupa o serie castigatoare de ponturi, iata ca va oferim un nou superpont pentru amicalul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *