joi , 26 aprilie 2018
Home / Bonusuri pariuri / FCSB – Dinamo, derby de România | Unibet
derby de România

FCSB – Dinamo, derby de România | Unibet

Pariază online pe derby de România, FCSB – Dinamo, în etapa a 12-a din Liga 1

Cea mai mare rivalitate din fotbalul românesc își joacă un nou episod în acest weekend. În etapa a 12-a din Liga 1, ai pariuri online pentru meciul dintre FCSB și Dinamo.

Derby de România?

FCSB la 4 puncte de lider, Dinamo în afara play-off-ului

Rivalitatea dintre fosta Steaua și Dinamo își consumă un nou episod în etapa a 12-a din Liga 1. Cele 2 formații nu au însă evoluții convingătoare înaintea meciului direct, care însă poate oferi o mare doză de încredere formației învingătoare. FCSB a remizat la mijlocul acestei săptămâni pe terenul liderului CFR și a rămas la 4 puncte în urma clujenilor. Fosta Steaua împarte locul 2 cu Astra și U Craiova, însă jocul vicecampioanei nu îi mulțumeste nici pe fani și nici pe conducere.

De cealaltă parte, Dinamo pregătește meciul cu FCSB sub comanda unui nou antrenor. Cosmin Contra va deveni în acest weekend oficial selecționerul Romaniei, iar Vasile Miriuță îi va lua locul pe banca lui Dinamo. Câinii nu au jucat în etapa intermediară, meciul cu Concordia fiind amânat din cauza condițiilor meteo. Cu 16 puncte din 10 meciuri, Dinamo este pe 7 în Liga 1.

Goluri multe în ultimele meciuri directe dintre FCSB și Dinamo

Deși nu se află printre cele mai ofensive echipe ale sezonului din Liga 1, FCSB și Dinamo au marcat constant în acest sezon. FCSB a înscris în 10 dintre cele 11 meciuri jucate până acum, în timp ce Dinamo nu a înscris în doar 2 dintre cele 10 partide disputate. Ne putem aștepta așadar la un meci cu goluri, ținând cont și de istoria recentă a meciurilor directe.

În ultimele 9 meciuri consecutive dintre fosta Steaua și Dinamo, ambele formații s-au aflat pe tabela de marcaj. Casa de pariuri online Unibet îți oferă o cota de 1.90 pentru pronosticul ambele marchează. Iar dacă nu ți-ai deschis inca un cont de pariuri online la noi, poți profita de oferta weekend-ului: cota marită la 5.00 pentru ambele marchează.

FCSB, favorită la casele de pariuri online

În calitate de gazda, fosta Steaua are prima șansa la casele de pariuri online. Elevii lui Nicolae Dica au o cotă de 1.95 pentru a obține victoria, în timp ce Dinamo are o cota de 3.90 pentru a se impune pe terenul marii rivale. Ultima victorie a Câinilor pe terenul Stelei în Liga 1 a venit in 2011, scor 0-1. Unibet îți oferă cea mai bună oferta de pariuri online pentru derby de România! (Sursă: unibet.ro)

Steaua - Dinamo foto: antena3.ro
Steaua – Dinamo foto: antena3.ro

Așadar, FCSB – Dinamo, un meci cu gazdele favorite, orice cotă peste @1.80 fiind valoroasă la victoria steliștilor. Departe de a fi chiar un derby de România, partida de mâine este una importantă pentru ambele echipe. Sper să fie un meci spectaculos și nivelul jocului să fie la așteptările noastre.

STAI! Citeste si despre

Ghidul complet al caselor online la care poți pune pariuri sportive live

Ce sunt pariurile sportive live? Pariuri sportive live – acele pariuri care sunt puse chiar în …

Lugano - Steaua

E timpul ca Steaua să obțină prima victorie în Elveția | 2Solist la Lugano – Steaua la Unibet

2Solist la Lugano – Steaua, după cum am avut prima analiză a partidei, cu o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *