miercuri , 6 iulie 2022
Home / Ponturi Pariuri si Analiza Meciuri / FC Viitorul – Steaua București | Liga 1
FC Viitorul - Steaua Bucuresti

FC Viitorul – Steaua București | Liga 1

FC Viitorul – Steaua București în etapa a 9-a din Liga 1, partidă ce va avea loc  pe Stadionul Viitorul  din Ovidiu, pe 9 Septembrie 2017. Este clar că Steaua este favorită în acest meci fiind cotată cu @1.44 la victorie, în timp ce Viitorul are cota @8.5. Când te gândești că sunt campionii din sezonul trecut, cota pare foarte mare. Totuși, la ce a jucat până acum formația contănțeană, pare mai degrabă o echipă de eșalon secund decât una care se poate lupta în cupele europene.

Am văzut cu toții fluxul de jucători FC Viitorul – Steaua București, Steaua întărindu-se considerabil în timp ce Viitorul pare că are alte planuri în Liga 1.

FC Viitorul e pe locul 10 în clasament cu 5 goluri marcate și 7 primite. Echipa înscrie greu, tot la fel își construiește si oportunități de atac. După o serie cu 3 înfrângeri și două egaluri, au obținut prima victorie împotriva celor din Chiajna cu 2-1. Chiar și așa, Viitorul rămâne o echipă instabilă și afectată, ale cărei rezultate nu o îndreptățesc la nicio așteptate în fața Stelei.

Steaua e pe locul 3 în clasament, nu are nicio înfrângere, în ultimele 6 partide având 3 victorii și 3 egaluri. Singura echipă românească rămasă în competiția europeană Liga UEFA, este îndreptățită la o victorie în acest meci. Jucătorii Stelei nu mai pot invoca oboseala acumulată în partide jucate la 3 zile, așa cu nici meciurile echipei naționale nu pot fi aduse în discuție. Acestea au fost un fiasco total pentru fotbalul românesc și nu merită comentate.

Steaua a câștigat ultimele 4 meciuri jucate în deplasare în timp ce Viitorul nu a reușit să înscrie în ultimele 3 partide jucate pe teren propriu. Steaua este neînvinsă în fața celor de la Viitorul în 12 partide din 13 jucate în toate competițiile. În ultimele 4 deplasări, Steaua a câștigat la diferență de un gol.

FC Viitorul - Steaua București

Mă aștept ca Steaua să domine complet această partidă și să concretizeze mai multe ocazii. Adversarul este unul potrivit pentru o diferență de cel puțin 2 goluri, lucru bun pentru golaverajul echipei bucureștene.

Ponturi FC Viitorul – Steaua București

Steaua București (-1) @1.74 la gameworld.ro

Steaua București (-0.5) la pauză @1.99 la gameworld.ro

Scor corect: 0-2 @5.00 sau 0-3 @9.00 la gameworld.ro

Sursa foto: facebook.com

STAI! Citeste si despre

Italia - Anglia, o finală pe care pariem relaxat! - 3 pariuri excelente

Italia – Anglia, o finală pe care pariem relaxat! – 3 pariuri excelente

Finala Euro Italia – Anglia nu este doar o ciocnire a fotbalului, ci și a …

Italia - Spania

Italia – Spania la CE2020, un meci de mare anvergură

Italia – Spania se anunță una dintre cele mai interesante partide la această competiție. Italia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *