duminică , 17 mai 2020
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / FC Botoșani – Gaz Metan Mediaș și 2 pariuri bune la un meci neatractiv

FC Botoșani – Gaz Metan Mediaș și 2 pariuri bune la un meci neatractiv

FC Botoșani – Gaz Metan Mediaș un meci ”greu” pentru două echipe destul de slabe și fără prea mari ambiții. “Este o deplasare grea, un drum lung până la Botoșani. Suntem într-o perioadă cu multe jocuri, cu etape intermediare și eu sper să putem recupera toți jucătorii până la ora partidei. Ne așteaptă o partidă dificilă la Botoșani, cu un adversar care a avut rezultate foarte bune în ultima perioadă. Mergem laBotoșani cu gândul să mai punem punct sau puncte în clasament și sperăm să terminăm play-out-ul pe prima poziție a clasamentului”, a declarat Edward Iordănescu conform libertatea.ro.

Jocul este în etapa a 11-a din play-out-ul Ligii I. FC Botoșani se află pe locul 9 în clasament, cu 32 de puncte, iar Gaz Metan Mediaș se află pe locul 7, cu 39 de puncte.

FC Botoșani – Gaz Metan Mediaș, echipe, cote, statistici

FC Botoșani este pe primul loc în clasamentul formei, între echipele din play-out, cu 10 puncte obținute în ultimele 5 etape,  având golaveraj 9-3. Echipa s-a descurcat excelent în ultima perioadă însă nu este matematic salvată.

La Gaz Metan, cele mai importante probleme au fost de ordin financiar. Se pare că s-au achitat datoriile restante iar jucătorii pot evolua fără stres financiar.

În cazul unei victorii, moldovenii scapă de amenințarea unei retrogradări directe și au cele mai mai șanse să continue în prima ligă românească.

Echipa probabila FC Botoșani: Fraisl – Burcă, Pițian, Miron – Fulop, Papa, Rodriguez, Patache – Fabbrini, Roman, Golofca

Echipa probabila Gaz Metan Mediaș: Pleșca – Cikarski, Larie, Micael, Crețu – Aurelio, Ivanov – Ely, Caiado, Mailat – Rondon

“Este un meci al orgoliilor, ne dorim să câştigăm acest meci, pentru că în trei partide cât am jucat cu ei în acest sezon nu am reuşit decât un meci egal acasă”, a declarat tehnicianul moldovenilor, conform digisport.ro.

Practic, cele două echipe vor trage spre egal. Câte un punct pentru fiecare este reciproc avantajos. În aceste condiții, PsF X este un pariu de luat în calcul. Și 1X are aceeași cădere, dar prezintă oarecum mai puțină singuranță.

FC Botoșani – Gaz Metan Mediaș: 2 pariuri bune

FC Botoșani - Gaz Metan Mediaș: 2 pariuri bune

Două pariuri foarte bune am găsit la Baumbet, casă de pariuri la care mizăm pe jocurile din Liga 1.

FC Botoșani câștigă oricare dintre reprize @1.85

O cotă bună la acest pariu, mai ales dacă ne gândim că gazdele au mare nevoie de victorie și cele 3 puncte. Poate fi 1-0 la pauză și apoi se poate întâmpla orice în repriza secundă. Sau oaspeții pot înscrie primii și domina o repriză. Sunt doar scenarii, moldovenii fiind nevoiți să închidă jocul și să obțină cât mai mult.

FC Botoșani și sub 1.5 în a doua repriză @4.50

Ce au pariat alții și alte 5 ponturi de care nu știai la Baumbet (2019)

STAI! Citeste si despre

Ponturi Champions League 10 - 11 Decembrie 2019

Ponturi Champions League 10 – 11 Decembrie 2019

Ponturi Champions League 10 – 11 Decembrie 2019 dar și bilete, predicții și sfaturi în …

4 pariuri GG3+ la cota @4.33 și @6.78

4 pariuri GG3+ la cota @4.33 și @6.78

4 pariuri GG3+ la cota @4.33 și @6.78 pe care le propunem pentru astăzi. Avem …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *