miercuri , 25 aprilie 2018
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / FC Botoșani – Dinamo București | Sau cum moldovenii bat câinii
FC Botoșani - Dinamo București

FC Botoșani – Dinamo București | Sau cum moldovenii bat câinii

FC Botoșani – Dinamo București este cel mai important meci din Liga 1 și singurul de mâine, așa că e foarte important chiar dacă e singur și nu se poate compara cu altul. Câinii se deplaseză la Botoșani pentru a înfrunta echipa surpriză a începutului de campionat.

Oare vom avea parte de scenariul clamat în titlu? Sunt toate șansele, la ce a jucat Dinamo în ultimele partide din Liga 1. Gazdele partidei sunt pe locul 5, loc de playoff. Nici Dinamo nu e departe, așa ca va fi o partidă disputată, un joc cu miză între cele două.

FC Botoșani are 24 de puncte după 14 partide și este pe locul 5. 20 de goluri marcate și 14 primite de către moldoveni, echipa fiind destul de solidă și reușind jocuri economicoase. Nu au victorie în ultimele 2 partide, dar în ultimele 6 jocuri au obținut 2 victorii, 2 egaluri și au fost înfrânți de 2 ori. Elek si Fulop sunt indisponibili la acest joc din cauza unor accidentări, iar Dumitraș și Ciaccheri sunt incerți, ambii având probleme medicale.

Dinamo e pe locul 7 cu 20 de puncte. Echipa nu a arătat nimic cu noul antrenor, acesta fiind mai mult preocupat să dea declarații în presă decât de jocul echipei pe care o conduce. Dinamoviștii au marcat 21 de goluri și au primit 15, la statistică stând mai bine decât în realitatea pe care au arătat-o pe teren.

Câinii au obținut o victorie după ce au avut o serie foarte slabă de rezultate, 2 egaluri și 3 înfrângeri. Totuși, victoria a fost obținută în fața celor de la Juventus, o echipă care nu știe ce joacă și nici ce caută în prima divizie valorică. E drept că poate fi o victorie de moral, dar chiar și așa trebuie să fii inconștient să pariezi pe victoria dinamoviștilor. Adversarii lor vin după egalul scos la Cluj, acolo unde nu reușiseră să obțină nici măcar un punct în ultimele 5 jocuri.

FC Botoșani – Dinamo București ponturi:

1 pauză sau final @2.05 la casa pariurilor

peste 2.5 goluri @2.10 la casa pariurilor

De Mircea-Nicolae Panait
De Mircea-Nicolae Panait

 

Sursa foto: romaniatv.net

STAI! Citeste si despre

Dinamo - Viitorul

Dinamo – Viitorul | Cele mai bune 3 pariuri la acest joc

Dinamo – Viitorul partidă care se defășoară în Ștefan cel Mare și la care dinamoviștii …

CSU Craiova - FC Steaua București

CSU Craiova – FC Steaua București | Cel mai important joc din Liga 1!

CSU Craiova – FC Steaua București este derby-ul etapei și, probabil, cel mai important meci …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *