luni , 24 iunie 2019
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / EXCELBET, totul despre această casă de pariuri
EXCELEBET

EXCELBET, totul despre această casă de pariuri

EXCELBET este o casă de pariuri mai puțin cunoscută, însă are câteva avantaje importante pentru orice jucător.

Inițial a fost Sky Bets dar în decembrie 2015 a devenit EXCELBET. În anii trecuți, a fost cel mai mare operator de pariuri sportive în franciză din România. Asta înseamnă un număr mare de sucursale/agenții deschise la nivelul țării.

În prezent, sunt peste 300 de agenții de pariuri proprii și în sistem de franciză, firma prezentându-se drept cel mai mare operator de pariuri sportive în franciză din România.

EXCELBET beneficiază de serviciile unei echipe foarte experimentate de bookmakeri din România, cu o vastă experiență a ofertei de pariuri sportive dezvoltată pe piața internă cât și prin schimburile de experiență cu case de pariuri din Anglia, Malta și Cipru.

EXCELBET verificare bilet

Nu este complicat deloc să verifici dacă ai câștigat la această casă de pariuri.  Ai nevoie de seria de bilet, dar și de codul biletului, acestea afându-se în partea de jos deasupra câștigului maxim.

Bilete la Excelbet

 

 

Tot ce trebuie să știi despre un bilet de pariuri la Excelbet

Pe biletul tău sunt tipărite următoarele: data și ora înregistrării biletului; seria biletului; agenția la care a fost emis biletul; selecția de pariuri efectuate de către client; miza pe bilet; cota maximă; numărul de variante pe bilet; taxele percepute; câștigul maxim.

Câștigul maxim reprezintă suma maximă pe care un parior o poate câștiga în urma pariurilor efectuate pe bilet.

Dacă ai doar un meci sau două este ușor să ții minte și să poți verifica în orice moment chiar folosind flashscore sau orice altă aplicație de rezultate live.

Când sunt însă mai multe pariuri, mai multe tipuri și este mai greu să ții minte chiar fiecare meci și fiecare pariu, atunci poți verifica în orice moment biletul, mai ales dacă vrei să pui contră ori alte pariuri adiacente.

Cu seria de bilet și codul aferent intri pe site-ul www.excelbet.ro, iar în partea din stânga jos vei vedea o rubrică intitulată ”Verifică pariuri sportive și pariuri live”. Sub se află două rubrici în care va trebui să introduci seria și codul biletului. Acestea se introduc exact așa cum apar ele pe bilet, chiar și caracterele speciale ori alte simboluri.

Mai este încă o variantă, dacă utilizezi linkul următor: http://www.excelbet.ro:1999/TicketViewer/ViewTicket.aspx

Acesta te va conduce către o pagină dedicată verificării biletelor și totul devine și mai simplu:

Oferta de pariere la EXCELBET

Numărul maxim de evenimente ce pot fi pariate pe un bilet este 30, mai mare decât la alte agenții de pariuri.

Minimul pentru un pariu reprezintă numărul minim de pariuri ce pot fi efectuate pe o variantă, pentru ca aceasta să fie acceptată ca un pariu valid.

Minimul pentru fiecare tip de pariu sau eveniment în parte este prezentat explicit în oferta de joc. Organizatorul și-a rezervat dreptul de a schimba minimul pentru orice tip de pariu, minimul acceptat pentru un pariu fiind acela valabil în momentul plasării pariului.

Dacă o variantă conține pariuri cu minimuri diferite, numărul minim de pariuri care trebuie plasat pe variantă este egal cu cel mai mare minim. Dacă numărul minim de pariuri pe o variantă nu este îndeplinit, varianta primește cota @1.00 și primești miza înapoi.

EXCELBET rezultate

Poți consulta la Excelbet rezultate Sport și Loto accesând opțiunea  din meniul din dreapta al site-ului. Se deschide o pagină de unde poți selecta ziua, tipul de eveniment (Sport / Loto), iar apoi țara și competiția/ loteria. Este foarte simplu și intuitiv, așa că te vei descurca fără probleme.

Secțiunea este foarte bine organizată și ajungi rapid să verifici un rezultat:

Nu doar rezultatul meciului și scorul corect, dar ai la dispoziție și primul corner, primul cartonaș, dacă s-a acordat sau nu lovitură de pedeapsă, total cornere, primul gol și prima echipă care a marcat. Asta în cazul unui meci din Liga 1.

Pariuri de succes și ponturi câștigătoare în Liga 1

Taxe 0% la pariurile pe câini

Pariurile pe curse de câini sunt considerate tipurile de pariuri realizate pe evenimente constând în curse transmise de către agenția de pariuri – curse de câini preînregistrate și care se difuzează pe monitoare sau televizoare instalate special în acest scop în locație.

Cursele preînregistrate sunt curse care s-au desfășurat anterior difuzării cursei în agenție și acceptării de pariuri, dar sistemul informatic alege în mod complet aleatoriu o cursă (dupa numărul cursei) pe care va accepta pariuri și o va transmite în sistemul TV.

Așadar, nu există suspiciunea că rezultatul poate fi trunchiat în vreun fel, mai ales că programul de pariuri pe baza căruia se efectuează pariurile pe curse de câini este furnizat operatorului de pariuri de către o firmă specializată în domeniu, autorizată metrologic pe teritoriul unei țări a Uniunii Europene.

Pariul pe o cursă de câini se consideră efectuat în momentul tipăririi biletului de pariuri și poate fi anulat ori stornat doar până în momentul începerii cursei.

Cursele oferite de EXCELBET spre pariere sunt de 2 tipuri, după cum urmează:

Curse de câte 6 (șase) câini

– Curse de câte 8 (opt) câini

Asta înseamnă că la fiecare cursă participă 6 sau 8 competitori, având înscrise numerele de concurs de la 1 la 6, sau respectiv de la 1 la 8.

Se spune că sunt câteva aspecte de care chiar ar trebui să ții seama atunci când pariezi pe câini:

Greutatea unui câine – un câine cu mai puține kilograme are rezultate în general mai slabe pe o pistă udă/umedă. La fel și în cazul în care ia startul pe unul din culoarele din mijloc.

Perioada de absență – se apreciază că nu este chiar recomandat să pariezi pe un câine care a absentat o vreme (săptămâni). Orice accidentare sau problemă de sănătate afectează comportamentul, în ciuda rezultatelor trecute.

Comportamentul câinilor înainte de cursă – la unele transmisii live video există opțiuni de a urmări câinii pregătindu-se de cursă și poți vedea chiar apetitul acestora de a alerga.

Ce oferte găsești la Excelbet

ȘANSĂ 11 meciuri

Câștigi chiar și atunci când pierzi un meci – cunoscutul pariu șansă. Dacă pariezi minim 11 meciuri, cu o cotă minimă de @1.25 pentru fiecare dintre aceste pariuri, dacă pierzi un singur meci de pe bilet, câștigi 10% din produsul cotelor meciurilor pariate corect, înmulțit cu miza.

Vezi topul caselor de pariuri care au pariu șansă

Pariul șansă este valabil pentru biletele simple (fără combinații sau diverse variante multiple). Pentru pariul șansă nu se aplică bonus în funcție de numărul de meciuri pe care le iei pe bilet.

Dacă biletul conține meciuri anulate, promoția rămâne valabilă, cu condiția ca cel puțin un eveniment de pe bilet să se fi disputat.

SUPER 200

Dacă pui un bilet cu cotă totală cel puțin egală cu @200, și pierzi un singur meci de pe bilet, iei de 10 ori valoarea mizei pariate.
Super 200 este valabil pentru bilete simple (fără combinații sau variante multiple) ce conțin cote cu valoarea de maxim @7.00.

Pariuri Live – Taxe 0% la EXCELBET

Operatorul se focusează pe evenimentele live care pot fi jucate în agenții.

Pentru pariurile live nu trebuie să achiți taxa de 5% aplicată la miza jucată. Această taxă se aplică automat de către sistem pentru celelalte bilete.

Oferta live este destul de variată și se poate paria ușor dacă pentreci mai mult timp în locația stradală.

Cum îți poți deschide o agenție de pariuri EXCELBET

Toate detaliile le găsești pe site-ul operatorului AICI

Mai mult decât firesc dacă ne gândim că este unul dintre cei mai mari operatori în franciză din România.

Iată primii pași pe care trebuie să îi faci:

-Să ai o societate comercială cu personalitate juridică înregistrată în România;

-Sa deții în administrare un spațiu comercial cu suprafața de minim 25 de metrii pătrați;

-Să amenajezi spațiul conform specificațiilor EXCELBET, incluzând: panouri de afișaj și recepție de pariuri;

-Să utilezi spațiul cu minim 3 televizoare;

-Să asigure dotările de securitate conform cu normele legale;

-Să asiguri un calculator cu licență Windows și imprimantă laser pentru tipărirea ofertelor de pariuri;

-Să asiguri conexiunea la internet permanentă, acesta necesitând adresă de IP fixă;

-Să asiguri un număr de 2 operatori de pariuri (recomandat) pentru un program de minim 8 ore/zi de luni până duminică.

Concluzii:

EXCELBET reprezintă un nume de încredere, un operator care și-a construit o imagine bună pe piața românescă.

Indiferent că pariezi pe fotbal sau pui bilete la loterii internaționale, vei găsi orice eveniment cauți.

Mai mult decât atât, pariurile live reprezintă un punct forte la fel și taxele de administrare 0%, ceea ce îți oferă un avantaj indiscutabil.

Summary
Review Date
Reviewed Item
EXCELBET
Author Rating
51star1star1star1star1star

STAI! Citeste si despre

Super 12 la Sportingbet – e gratis și poți câștiga bani

Super 12 reprezintă grilele puse la dipoziția pariorilor de către Sportingbet, competiția în care poți …

Pronobet: crezi că poți lua un jackpot la pariuri? (2019)

Pronobet este un joc de pariuri sportive pe care îl găsești la Netbet. Cei mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *