vineri , 15 mai 2020
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / Etapa 29 în Premier League cu ponturi, bilete și sfaturi la pariuri

Etapa 29 în Premier League cu ponturi, bilete și sfaturi la pariuri

Etapa cu numărul 29 în Premier League este programată pe 2 și 3 Martie 2019. O etapă care se arată destul de complicată, cu 2 soliști clari și cu câteva partide foarte interesante.

Înaintea acestei etape, Liverpool este pe primul loc cu 69 de puncte. Manchester City vine pe 2 cu 68 de puncte, ambele echipe știind că nu își permit pași greșiți. Primele 6 poziții sunt ocupate, ca de obicei de Big Six, cele mai importante echipe engleze.

Arsenal, United și Chelsea se luptă pentru locul 4, diferențele între ele fiind de maxim 3 puncte.

Hudds și Fulham par deja în Championship, însă Cardiff cu 27 de puncte, trage speranțe că s-ar putea salva. Dar să vedem ponturile, biletele și sfaturile la pariuri pentru etapa 29 în Premier League. Cotele sunt la Netbet.

Netbet: Totul despre o casă de pariuri de TOP

Etapa 29 în Premier League

Tottenham – Arsenal

Partida care tentează cel mai mult la GG sau număr mare de goluri. Ambele formații sunt puternice în plan ofensiv și înscriu cu ușurință. Locul 3 și 4 în EPL, cele două au avut doar un singur meci de peste 2.5 goluri în ultimele 6 confruntări directe.

Tottenham vine după 2 eșecuri, Arsenal după 3 victorii.

Pont: sub 2.5 goluri @2.20 – pariu care poate fi acoperit cu ușurință dacă nu se marchează prematur

Strategii pariuri – Cum câștigăm când mizăm pe X (egal)

Etapa 29 în Premier League
Etapa 29 în Premier League

Bournemouth – Manchester City

2Solist la acest joc, dar cota este prea mică pentru a fi jucată simplu. City vine după victoria cu 1-0 acasă contra celor de la West Ham. 7 victorii consecutive pentru City contra Bornemouth în toate competițiile. În toate aceste meciuri, City a marcat cel puțin câte 2 goluri.

Pont: City -2 @2.06

Bilet sugerat: City + Liverpool, cota totală @1.98

Etapa 29 în Premier League
Etapa 29 în Premier League

Wolves – Cardiff City

Pentru Cardiff 3 puncte în acest joc ar putea însemna enorm. Ultima dată a învins aici cu 2-1 în 2017. În 5 din ultimele 6 partide au marcat ambele formații.

Wolves vine după înfrângerea cu 1-0 contra Hudds, a doua în acest sezon. Cardiff vine după o înfrângere cu 3-0 și 8 goluri primite în 2 jocuri.

Pont: GG @2.10

Victoria celor de la Wolves la @1.48 poate fi considerată pentru bilete.

Man Utd – Southampton

Sub 2.5 goluri în 5 din ultimele 6 întâlniri directe la Manchester. Record impresionant pentru Ole Gunnar Solskjaer cu 11 meciuri fără înfrângere. Destul de mulți accidentați la diavolii roșii, posibil să joace cu Andreas Pereira și Eric Bailly.

Man Utd are o șansă uriașă în acest joc de a trece pe locul 4. Dacă Arsenal nu câștigă, cele două formații pot face rocada. Doar un punct între ele, oportunitate pentru roșii.

Pont: 1Solist @1.46

Burnley – Cristal Palace

Burnley este neînvinsă contra C Palace în 9 din ultimele 10 meciuri pe teren propriu. Oaspeții sunt mai bine cotați în acest joc la @2.65. Nici forma de moment, nici istoricul întâlnirilor nu confirmă cotele. În concluzie, valoarea este pe gazde.

Pont: 1 @2.80

PsF X este justificat la acest meci.

Cum să calculezi șansele unui REZULTAT DE EGALITATE la pariuri | Cum poți previziona X-ul

Sfat: pentru bilete 1X la cota @1.50 este de neiertat

Brighton – Huddlersfield

4 partide fără gol pentru oaspeți. Hudds au pierdut 6 din ultimele 7 jocuri. Totuși, Brighton este fără înfrângere în ultimele 6 confruntări directe.

Particularitatea acestei întâlniri este dată de cartonașele roșii. În 4 din ultimele 6 jocuri directe, o echipă a încasat un cartonaș roșu. Pe rând și-au împărțit eliminările.

Pont: Brighton câștigă și peste 1.5 goluri @5.00

West Ham – Newcastle

10 și 13 în clasament au făcut sub 2.5 goluri în ultimele 4 confruntări directe. Newcastle este fără victorie în ultimele 5 deplasări. Un joc care are toate premizele pentru X la pauză sau final.

Mark Noble, Pablo Zabaleta și Robert Snodgrass au fost odihniți miercuri, ar trebui să revină pe teren. La Newcastle, Isaac Hayden este unul dintre cei mai în formă jucători.

Pont: 2 @3.50 sau Newcastle să câștige oricare dintre reprize @2.10

Etapa 29 în Premier League
Etapa 29 în Premier League

Watford – Leicester

5 puncte este diferența dintre cele 2 în clasament. Leicester a reușit să obțină prima victorie după o perioadă nefastă.

Sub 2.5 goluri în ultimele 3 jocuri pentru Watford acasă. Peste 2.5 goluri marcate în ultimele 3 jocuri ale lui Leicester.

Pont: sub 2.5 goluri @1.80

Fulham – Chelsea

Oaspeții vin după victoria contra lui Tottenham. 3 puncte în acest joc sunt obligatorii pentru a putea spera la un loc de Champions League.

Fulham este pe 19 în EPL. Cu 63 de goluri primite, Fulham are cea mai slabă apărare din EPL. Din Big Six, Chelsea este cea mai instabilă. Singura echipă de top cu 3 înfrângeri în ultimele 6 jocuri. Stă însă foarte bine la posesie cu 60.7 % în medie. Doar City are o posesie mai bună.

Pont: Chelsea peste 1.5 goluri @1.50

Everton – Liverpool

Doar o înfrângere are Liverpool în acest sezon până la această etapă. A doua ar putea fi critică pentru echipa lui Klopp. Părea detașată câștigătoare a EPL însă City s-a apropiat la doar 1 punct.

Sub 2.5 goluri marcate în ultimele 3 deplasări ale cormoranilor. Echipa este însă neînvinsă în 13 din ultimele 14 deplasări.

Pont: Liverpool -1 @2.05

STAI! Citeste si despre

Ponturi Champions League 10 - 11 Decembrie 2019

Ponturi Champions League 10 – 11 Decembrie 2019

Ponturi Champions League 10 – 11 Decembrie 2019 dar și bilete, predicții și sfaturi în …

4 pariuri GG3+ la cota @4.33 și @6.78

4 pariuri GG3+ la cota @4.33 și @6.78

4 pariuri GG3+ la cota @4.33 și @6.78 pe care le propunem pentru astăzi. Avem …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *