luni , 6 decembrie 2021
Home / Pariuri pe ESPORTS / Esports la Betano – Ghid de Pariere
Esports la Betano - Ghid de Pariere

Esports la Betano – Ghid de Pariere

Câteva cuvinte și explicații pentru Esports la Betano, o activitate de pariere care a devenit tot mai interesantă. Având în vedere anularea și amânarea multor competiții și evenimente sportive din cauza COVID-19, altenativele de pariere au câștigat teren. Nu doar că ne-am obișnuit să ne distrăm pariind pe Esports, dar înțelegem deja și unele particularități ale acestei activități.

Este bine să știm de la început că Esports ne ofertă alternative de pariere dar nu și cotele cu care suntem obișnuiți. În general, la Esports, cotele sunt mai mici decât la sporturile tradiționale. Dacă la tenis, de exemplu, avem un meci în care cotele sunt @1.84 cu @2.00, la un meci de Esports vom găsi @1.70 cu @1.95, uneori cu @2.00.

Acest lucru se datorează mai multor factori, principalul fiind legat de pariurile puse și de interesul general. Lipsa de informații poate fi un obstacol atunci când analizăm un meci, dar putem contracara acest aspect urmărind jucătorii și echipele. Site-urile și canalele de socializare pot oferi destule date și au apărut diverse portaluri care oferă informații despre competiții, turnee și echipe.

Esports la Betano - Ghid de Pariere
Esports la Betano – Ghid de Pariere

Esports la Betano – Ghid de Pariere

Lumea Esports are o creștere uriașă pe tot mapamondul. Milioane de jucători se relaxează zilnic cu cele mai populare jocuri video, cum ar fi CS: Global Offensive, League of Legends sau Dota 2!
Dacă nu ești sigur ce sunt Esports, nu îți amintești regulile sau nu cunoști anumiți termeni, stai fără grijă: Ghidul Betano e aici pentru a te ajuta!

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)

Fiecare hartă are 30 de runde, iar echipele din meci schimbă partea după 15 runde. Prima echipă care câștigă 16 runde câștigă harta. În cazul unui scor de 15-15, se va juca un overtime de 6 runde cu fiecare echipă jucând câte 3 runde în fiecare parte. O echipă câștigă harta după ce câștigă cel puțin 4 dintre cele 6 runde de overtime. În cazul în care se păstrează egalitatea, se va continua în overtime până când va fi stabilit un câștigător.

Esports la Betano - Ghid de Pariere
Esports la Betano – Ghid de Pariere

Jocul are două echipe, una împotriva celeilalte: Terrorists și Counter-Terrorists. Fiecare parte trebuie să o elimine pe cealaltă, având și câte un obiectiv separat. Cei din echipa Terrorists trebuie să planteze o bombă în una dintre zonele desemnate, iar Counter-Terorists trebuie să prevină detonarea bombei. După ce bomba este plantată, durează 40 de secunde până la explozie, timp în care echipa Counter-Terrorists o poate dezamorsa. Dacă bomba explodează, echipa Counter-Terrorists este eliminată iar Terrorists câștigă runda. Dacă bomba este dezamorsată sau nu este plantată în limita de timp a rundei, Counter-Terrorists câștigă.

League of Legends (LoL)

Zece jucători sunt împărțiți în două echipe și se duelează pe o hartă numită Summoner’s Rift. Scopul principal al jocului LoL este să distrugă baza echipei adverse, dar aceștia vor face tot ce pot pentru a preveni asta. Fiecare bază are o serie de turnuriinhibitori și valuri de minioni care apar constant pe hartă. Inhibitorii sunt structuri aflate în spatele turnurilor inițiale, în interiorul bazei. Dacă un inhibitor este distrus, minioni mai puternici, numiți Super Minioni, vor apărea în joc timp de câteva minute, până la reapariția unui inhibitor. Cele două echipe devin din ce în ce mai puternice și se luptă până când una reușește să preia controlul și să distrugă baza adversă.

Esports la Betano - Ghid de Pariere
Esports la Betano – Ghid de Pariere

Fiecare echipă încearcă să încheie și alte obiective ale hărții, cum ar fi să ucidă dragoni, Rift Herald-ul sau Baronul. Cei patru „elemental dragons”, cunoscuți și ca „eternal drakes”, dau tuturor jucătorilor din echipa care îi distruge un „buff” care le crește puterea. Rift Herald-ul este un monstru aflat în groapa Baronului în primele 20 de minute ale jocului, până când apare și Baronul. Ultimul monstru din joc este Baronul. De multe ori poate fi locul „bătăliei finale”, la finalul unui joc echilibrat, iar echipa câștigătoare îl poate folosi pentru a lua un avans suficient pentru a-și asigura victoria. Baronul oferă „buff”-ul tuturor membrilor echipei care îl distrug și sunt încă în viață.

Atentie! Citeste aici inainte sa joci la Betano

Dota 2

Dota 2 este un joc de echipă, cu două echipe adverse a câte 5 jucători. O echipă câștigă jocul distrugând clădirea Ancient a adversarilor înainte ca adversarii să o distrugă pe a lor. Ancient este cea mai mare clădire și este poziționată central, în baza fiecărei echipe. Fiecare jucător controlează un erou din joc. Pe lângă Ancient, sunt și alte tipuri de clădiri, cum ar fi turnuri sau barăci. Trei turnuri sunt plasate pe fiecare dintre cele trei culoare ale unei hărți de Dota, alte 2 sunt în exteriorul bazei și unul apără barăcile.

Esports la Betano - Ghid de Pariere
Esports la Betano – Ghid de Pariere

Fiecare culoar are un „melee” și o serie de barăci. Când distrugi barăcile adversarilor, „creepșii” tăi din culoar devin mai puternici. Fiecare echipă încearcă să obțină avantaje mai mari decât adversari și asta se poate întâmpla prin îndeplinirea unor obiective cheie, cum ar fi distrugerea lui Roshan. Roshan este în mijlocul hărții și echipa care îl ucide poate folosi elementele importante ale lui pentru a câștiga runda.

Sporturi virtuale la Betano – merită sa pariem?

STAI! Citeste si despre

serviciile ING pentru jocuri de noroc

De ce să renunți la serviciile ING pentru jocuri de noroc

ING este un grup bancar din Olanda prezent la nivel mondial, cu peste 60 milioane clienți individuali, …

Report la Joker la categoria I de peste 4 milioane de euro

TRAGERILE LOTO SE VOR DIFUZA, IN DIRECT, PE ROMANIA TV, IN CADRUL EMISIUNII “ROMANII AU …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *