miercuri , 6 iulie 2022
Home / Pariuri pe ESPORTS / Esports la Admiral – jocuri video și pariuri alternative
Esports la Admiral - jocuri video și pariuri alternative

Esports la Admiral – jocuri video și pariuri alternative

Avem o secțiune Esports la Admiral care merită atenția atenția oricărui pasionat de jocuri video care este și parior. Esports este deja considerată o competiție sportivă care utilizează jocurile video. Chiar dacă organizarea competițiilor de jocuri video are o istorie bogată, până în anul 2000, acestea se desfășurau între amatori. În 2020 deja vorbim despre jucători profesioniști care participă la turnee și competiții internaționale și pe care putem paria cu ușurință.

Streaming-ul media susține foarte mult aceste competiții. Avem canale dedicate de Youtube sau Twich, unde jucătorii pot fi urmăriți în acțiune. Mai mult decât atât, putem viziona strategii de joc, ori obține informații despre echipe ori competiții. Pentru că multe dintre aceste sporturi se joacă în echipă.

La nivel internațional, multe țări au făcut pași mari recunoscând Esports ca ramură sportivă distinctă. China a fost prima în 2003, Turcia a recunoscut activitatea jucătorilor în 2014 iar Franța a început să creeze legislația specifică în 2016. Există discuții pentru recunoașterea Esports ca disciplină olimpică, dar încă sunt aspecte procedurale de pus la punct.

Esports la Admiral – jocuri video și pariuri

La Admiral găsim listate și cotate pariuri pe cele mai populare. CS:GO, Dota 2, F1 eSports, FIFA, League of Legends, Overwatch și Starcraft 2, multe dintre ele fiind jocuri cu care suntem obișnuiți.

Secțiunea Esports se află în coloana din partea stângă, este vizibilă și ușor de accesat. După primul click vom vedea care sunt jocurile pe care putem plasa pariuri.

Esports la Admiral
Esports la Admiral

CS: GO

Aici găsim pariuri la cote bune de jucat, în general @1.90 cu @1.85. Avem cote meci și handicap hartă, total hărți, scor corect pe hartă și pariuri pe hartă. Avem pariuri pre-meci cât și pariuri live.

Esports la Admiral
Esports la Admiral

Dota 2

Ceva mai multe tipuri de pariuri la Dota 2, unde găsim pariuri pe meci, pe hartă, handicap hartă, pariere pe hartă și pariere pe hartă kills. Aceste tipuri de pariuri se regăsesc și la celelate jocuri listate, însă variază specificul fiecăruia.

F1 eSports

Înainte de a paria pe F1 eSports, ne putem informa citind AICI, unde găsim foarte multe informații și date utile.

League of Legends

Fie că este jucat solo sau co-op alături de echipă, League of Legends e un joc de acțiune-strategie extrem de competitiv și rapid, perfect pentru cei cărora le place să lupte pentru victorie.

Overwatch

Jocul produs de Blizzard este cu adevărat captivant. Pariind pe el, devine o adevărată provocare fie că suntem jucători sau doar spectatori. În general, găsim cote meci, handicap hartă și handicap harta 1 ca opțiuni de pariere.

Starcraft 2

FIFA

Celebrul joc de fotbal are un specific aparte datorită faptului că se apropie de o simulare foarte realistică a sportului rege. Aici avem pariuri pe rezultatul final și sub/peste 2.5 goluri, cele mai populare piețe existente.

Este Esports o alternativă la sporturile clasice?

Deocamdată Esports este o activitate care atrage din ce în ce mai mulți susținători. Pentru că foarte mulți dintre noi am jucat și jucăm jocuri video, o modalitate recunoscută de relaxare și distracție. Mai mult decât atât, jocurile video dezvoltă și anumite abilități specifice.

Pe măsură ce tot mai mulți susținători Esports se implică în dezvoltarea acestei activități, va putea fi luată în considerare ca un sport. Totuși, rămân multe întrebări legate de etica jocurilor și de modelele comportamentale pe care le dezvoltă. În plus, există voci care susțin că violența video este exacerbată în unele jocuri iar aceasta afectează calitatea activității.

Esports la Admiral

În prezent, jucăm jocuri ca League of Legends ori Dota, însă pariurile pe Esports presupun cunoaștere, informare și capacitate de analiză. Una este să jucăm un joc, alta este să mizăm pe un anumit jucător ca va câștiga o hartă. Iar aici apar probleme legate de sursele de informare și calitatea acestora.

Factorul aleator este prezent și în sporturile clasice la fel de mult ca și în Esports. Pot apărea factori perturbatori sau situații avantajoase în aceeași măsură. Starcraft a fost jocul care a deschis drumul. Astăzi, cel mai vizionat joc acum este League of Legends. Dota 2 este jocul aflat pe lista de pariuricu cele mai mari plăți. Se ajunge la premii care pot fi de  milioane de dolari. Counter-Strike Global Offensive are și el foarte mulți jucători. Scopul este finalizeze diferite obiective pentru a câștiga jocul.

STAI! Citeste si despre

Verificare bilet Multi Bet

Verificare bilet la casele de pariuri

Verificare bilet la casele de pariuri licențiate în România, operatori la care poți juca în …

Pariu șansă - pariu șansă fotbal - pariu șansă 200 (2021)

Pariu șansă – pariu șansă fotbal – pariu șansă 200 (2021)

Pariu șansă – pariu șansă fotbal – pariu șansă 200 sunt cele trei tipuri pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *