duminică , 21 aprilie 2019
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / Doua superponturi pentru partida Dunarea Calarasi vs FCSB

Doua superponturi pentru partida Dunarea Calarasi vs FCSB

A venit momentul reluarii campionatului in Liga 1, motiv pentru care va oferim doua superponturi pentru partida Dunarea Calarasi vs FCSB.

Intalnirile directe

Nou promovata, Dunarea Calarasi a inceput promitator aceasta editie de campionat. Din nefericire echipa nu a aratat extraordinar in ultimele partide jucate.

In cea ce priveste intalnirile directe, cele doua echipe care se vor intalnii Sambata de la ora 14:00, au doar 2 intalniri oficiale. Rezultatele sunt impartite, FCSB castigand intalnirea din din debutul campionatului (2:0) si Dunarea Calarasi partida din Cupa Romaniei (2:1).

In campionat

Echipa oaspete ocupa locul 2 in campionat cu 40 de puncta. 13 victorii, 4 egaluri si 5 infrangeri ii face pe jucatorii lui Teja sa se afle la 6 puncte in spatele liderului CFR Cluj.

Dunarea Calarasi ocupa locul 12 in clasament cu 3 victorii, 8 egaluri si 10 infrangeri. 17 este numarul punctelor obtinute in urma rezultatelor mentionate.

Echipa din Calarasi are nevoie de puncte pentru a “respira” . Din pacate echipa vine dupa 6 infrangeri consecutive, echipa lui Alexa sufera. Nu a mai simtit gustul victoriei de 8 meciuri.

De cealalta parte FCSB are 3 egaluri, 2 infrangeri si 1 egal in ultimele 6 intalniri (inclusiv amicale).

FCSB a schimbat antrenorul, pe Dica cu Teja in speranta unei reveniri. De asemenea au achizitionat si cativa jucatori in aceasta pauza competitionala.

Jucatori de urmarit

Mediop este golgheterul echipe din Calarasi cu 5 goluri marcate in 19 partide.

Gnohere are 11 goluri marcate si 6 pase de gol pentru FCSB in 17 meciuri jucate. Daca va juca nu trebuie sa ne mire daca va inscrie.

Doua superponturi

FSCB are un lot valoros, poate cel mai valoros din campionat, face transferuri dar nu reuseste sa faca diferenta in campionat. Cred ca principala cauza a lipsei de succes esteimplicarea patronului in deciziile antrenorului. Cred ca cel putin in perioada de inceput a mandatului, Teja va avea parte de liniste. Cred ca aceasta liniste va fi vizibila in jocul echipei prin urmare FCSB este favorita la castigarea celor 3 puncte.

Primul pont este 2 – cota 1.62 @ Stanleybet.

De asemenea sunt de parere ca FCSB va marca peste 1.5 goluri – cota 1.86 @ Stanleybet.

 

SUCCES!!!

STAI! Citeste si despre

Ce am pariat la Suedia - Romania Superbet

Ce am mai pariat la Suedia – România (23 Martie 2019)

Ce am pariat la Suedia – România după o analiză de câteva zile atât a …

Suedia - România

Suedia – România și 2 pariuri pe care nu poți să le ratezi

Suedia – România o partidă foarte interesantă dar pariurile pe care le presupune sunt mult …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *