luni , 24 iunie 2019
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / Dinamo București – FC Voluntari – ce pariem la meciul codașelor?
Dinamo București - FC Voluntari - ce pariem la meciul codașelor?

Dinamo București – FC Voluntari – ce pariem la meciul codașelor?

Dinamo București – FC Voluntari, un joc care se încheie acest sezon de play-out pentru cele două formații. Ambele vor evolua în prima ligă valorică și în sezonul următor, practic este un meci de orgoliu și antrenament.

Pe site-ul echipei, Mircea Rednic a declarat:  “De la anul ne gândim la titlu, acum ne bucurăm că suntem pe primul loc în play-out” și “Încă nu am mai vorbit cu domnul Negoiţă, mai sunt trei etape, apoi ne vom aşeza şi vom discuta să vedem şi bugetul care va fi pentru anul viitor şi obiectivele. Eu nu voi contribui, doar dacă va fi nevoie. Dar nu cred că la anul va mai fi nevoie. Dinamo va fi altceva anul viitor. Campionatul se câştigă cu echipele mici, deci se poate”.

Așadar, așteptăm ca Dinamo să scape de acest sezon nefast, obișnuință care s-a generalizat în ultimii ani.

Dinamo București – FC Voluntari, analiză, ponturi, recomandări

Dinamo București este o echipă care a dezamăgit constant în acest sezon. Chiar și după venirea lui Rednic, jocul este anacronic, imprevizibil până și pentru ei jucătorii proprii. FC Voluntari și-a făcut cruce după ce a scăpat de retrogradare, un motiv de mare bucurie pentru o echipă jalnică.

Dinamo vine după şase meciuri partide de sub 2.5 goluri, ineficacitatea ”câinilor” fiind deja acceptată. În trei din ultimele şase partide ale lui FC Voluntari a fost același sub. Greu de crezut că vor face o partidă cu GG și peste 2.5 goluri, însă este ultimul joc și nu există nicio presiune.

Ambele echipe sunt mediocre, își merita pozițiile din coada clasamentului, dar și-au sigurat prezența în prima ligă valorică. Nu ai ce așteptări să ai de la această întâlnire, decât un gol sau două marcate de Dinamo. Oaspeții din acest meci, au încasat cel puțin câte un gol în ultimele 12 partide.

În aceste condiții, ne putem aștepta ca Dinamo să domine, să aibă o posesie ceva mai mare și, atenție, mai multe cornere. Cum nu sunt în stare să marcheze, măcar să câștige la cornere.

Dinamo București – FC Voluntari, echipele probabile

Echipa probabila Dinamo: Muțiu – Sorescu, Klimavicius, Ciobotariu, R. Grigore – Zenke, N’Diaye, I. Filip, R. Jaadi – Montini, Christovao.

Echipa probabila FC Voluntari: Mitrev – Ricardinho, I. Balaur, Armaş, Al. Vlad – Laidouni, Răuţă – G. Deac, I. Gheorghe, Popadiuc – Tudorie.

Oricum, Voluntari este zero în fața echipei din Ștefan cel Mare:  a pierdut toate cele 12 întâlniri în toate competiţiile de când a intrat în prima ligă valorică.

Dinamo București – FC Voluntari, 2 ponturi bune de pariat

1 @1.60  – în nota tradițională, Dinamo va câștiga acest joc, cei de la Voluntari nevând nici cea mai mică miză la acest joc.

Cota este însă cam mare pentru victoria gazdelor, o estimam la @1.50. Asta în condițiile în care Dinamo a dominat și câștigat orice meci cu Voluntari. Totuși, fiind ultimul meci este posibil că unii jucători să dea randament foarte scăzut și să apară un egal.

Dinamo să marcheze 2-3 goluri @2.10

O cotă bună pentru un joc previzionat de 2-0, 1-1. Voluntari are probleme în a înscrie, nu ne putem baza pe ofensiva lor, însă Dinamo înscheie în fața suporterilor proprii și se anunță schimbări mari la echipă.

Cotele de mai sus la Baumbet

Biletul zilei 1 Iunie 2019 – cota totală @2.56

STAI! Citeste si despre

Finala turneului WTA de la Madrid 2019 - Halep - Bertens și 2 ponturi de neratat

Finala turneului WTA de la Madrid 2019 – Halep – Bertens și 2 ponturi de neratat

Halep – Bertens este un joc foarte important pentru Simona, care ar putea reveni pe …

Liverpool - Barcelona

Cele mai bune 3 pariuri la Liverpool – Barcelona (7 Mai 2019)

Liverpool – Barcelona o partidă în care gazdele pleacă de la un handicap de 3 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *