sâmbătă , 23 februarie 2019
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / Dinamo București – Astra Giurgiu | Care este favorita în acest meci din Liga 1?

Dinamo București – Astra Giurgiu | Care este favorita în acest meci din Liga 1?

Dinamo București – Astra Giurgiu partidă la care casele de pariuri online o cotează pe Dinamo favorită la @1.97, X2 fiind la @1.74. Al doilea joc consecutiv al dinamoviștilor pe teren propriu, după mizeria cu Concordia Chiajna, joc pierdut cu 2-3 împotriva tuturor previziunilor.

Nu contest faptul că Astra Giurgiu este superioară Concordiei. La Dinamo – Concordia Chiajna, cota pentru victoria favoriților era @1.40, câinii au ajuns și să conducă cu 2-1, după care au încasat 2 goluri și s-au făcut de râs și plâns în același timp. La ce a jucat echipa contra celor de la Concordia, Dinamo nu este echipă de Liga 1. Probabil că managementul de la Dinamo București ar trebui să modifice puțin obiectivele în acest sezon. Nu de alta, dar se poate ca echipa să se dueleze în play-out iar sezonul următor o putem juca solist în Liga a II-a la orice partidă.

Rămân și câteva întrebări legate de Miriuță, cea mai importantă referindu-se la faptul că nu a făcut schimbări și, implicit, și-a avantajat fosta echipă, care era în avantaj în Ștefan cel Mare.

În aceste condiții, oricărui parior îî va fi dificil să mizeze pe această echipă, atacată până și de fani. Dezamăgirea e firească, dar vine pe fondul unui joc foarte slab al întregii echipe care nu a mai câștigat de o lună, de la 3-1 cu Voluntari pe 26 august. Secetă și neputință. La asta se mai adaugă și faptul că Miriuță îl atacă pe Contra, atitudine de meseriaș, la care “aia dinainte e proști”.

Cum ziceam, e păcat să nu joci ambele marchează la această partidă, având în vedere faptul că în apărarea gazdelor nu este niciun jucător decent:

Dinamo - Astra Giurgiu

Astra Giurgiu e pe locul 5 în Liga 1, echipa antrenată de Edward Iordănescu jucând peste așteptări. Deși au pierdut în fața liderului CFR Cluj, echipa din Giurgiu a acumulat înaintea acelei partide 9 jocuri fără înfrângere.

Ultimele 2 jocuri directe între cele două formații s-au încheiat la egalitate.

Dinamo București – Astra Giurgiu pariuri:

X/2 @8.59 la PublicWin

ambele marchează @1.93 la PublicWin

X/X @5.13 la PublicWin

STAI! Citeste si despre

West Ham - Liverpool și Dinamo București - Poli Iași | 2 meciuri și 4 ponturi

West Ham – Liverpool și Dinamo București – Poli Iași | 2 meciuri și 4 ponturi

2 meciuri și 4 ponturi într-o zi în care oferta este mai puțin bogată iar …

Cele mai interesante statistici 2 Feb 2019 și ponturile zilei

Barcelona a câștigat 36 din ultimele 42 de meciuri jucate pe teren propriu (La Liga). Bayern a câștigat ultimele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *