joi , 12 septembrie 2019
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Case de pariuri ONLINE / Baumbet.ro / Cum sunt statisticile la Baumbet și cât de ușor le utilizezi (2019)

Cum sunt statisticile la Baumbet și cât de ușor le utilizezi (2019)

Statisticile la Baumbet reprezintă unul dintre punctele forte la această casă de pariuri. Modul în care sunt înglobate și calitatea informației te fac să le tratezi cu atenție sporită. În plus, nu există nici cea mai mică întârziere la încărcarea lor și nu generează disfuncționalități.

În ultima vreme, mulți operatori au probleme cu interfața: site-ul se încarcă greu, nu se poate paria cu ușurință, apar blocaje frecvente. Nu este cazul la statisticile de la Baumbet. Providerul este sportradar.com care deservește și alte case de pariuri. La nivel mondial, peste 1000 de companii se bazează pe calitatea și acuratețea statisticilor de la această companie.

Statisticile la Baumbet – funcționalitate

Ca sa ajungi la statisticile unui meci de fotbal, este de ajuns să alegi liga – partida apoi să dai click pe simbolul plasat după linia cotelor.

Dacă nu utilizezi mai multe instrumente statistice, cele pe care ți le oferă casa de pariuri trebuie să fie la îndemână și ușor de interpretat. Ar fi obositor să întâlnești date și formule fără explicații. În plus, graficele și simbolurile grafice au un rol foarte important pentru că reduc din timpul de studiu. Datorită graficului, compari mult mai rapid anumite date și tragi concluzii pentru pariurile tale.

Despre statistici la casele de pariuri: cât sunt de bune și dacă merită să le utilizezi

În privința modului de organizare la un meci de fotbal găsești următoarele date:

 • Prezentare
 • Rezultate directe
 • Program
 • Tabele
 • Echipe
 • Arhivă
 • Arbitri
 • Limba

Statisticile la Baumbet – puncte forte

Casele de pariuri nu oferă statistici detaliate și nici date statistice agregate de genul XG sau XA. Aici găsești datele care să te ajute să îți conturezi o anumită imagine și să știi în permanență care sunt rezultatele înregistrate până la meciul pe care pariezi.

Pariuri live la Baumbet: Ofertă, opțiuni, cote și sfaturi de pariere

Citește despre statistici la casele de pariuri

Iată punctele pe care le consider tari la statisticile oferite de către Baumbet:

 • graficul comparativ a istoricului recent între 2 formații

 • tendința de sub/peste 2.5 goluri la fiecare echipă

 • arbitrii și numărul de cartonașe arătate de către aceștia
 • evoluția echipelor pe reprize și cadența cu care înscriu (de exemplu, se observă mai jos că Atalanta și Torino evoluează mai bine și marchează mai mult în repriza secundă)

Cele mai comune greșeli pe care le fac pariorii și cum să le eviți în 2019

În privința pariurilor live, trebuie să știi că timpul afișat în cadrul secțiunii LIVE servește doar ca indicator general. Operatorul nu își asumă nicio responsabilitate pentru acuratețea scorurilor și timpilor afișați. Nu își asumă nici erori care pot interveni în afișarea unor statistici incorecte.

Concluzii:

Statisticile sunt bine integrate și utile dacă nu cauți date complexe. Le poți utiliza cu ușurință, mai ales dacă faci bilete cu mize mici ori dacă vrei să îți faci o idee despre un meci/o echipă etc.

Le accesezi repede, grafica este sugestivă, ușor de utilizat și interpretat.

STAI! Citeste si despre

La egal cota @1.00 sau cum să pariezi DNB la Baumbet (2019)

La egal cota @1.00 reprezintă denumirea sub care întâlnești DNB (Draw No Bet) la Baumbet. …

5 motive pentru care merită să pariezi la Baumbet (2019)

Să pariezi la Baumbet a devenit pentru mulți dintre noi obișnuință. O casă de pariuri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *