sâmbătă , 20 martie 2021
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Cum să pariezi sub 2.5 goluri, 0-2 goluri sau maxim 2 goluri în meci (2020)
Cum să pariezi sub 2.5 goluri, 0-2 goluri sau maxim 2 goluri în meci (2020)

Cum să pariezi sub 2.5 goluri, 0-2 goluri sau maxim 2 goluri în meci (2020)

Să pariezi sub 2.5 goluri, 0-2 goluri sau maxim 2 goluri într-un meci de fotbal nu este deloc dificil, chiar dacă mulți pariori preferă opțiunea cu mai multe goluri. Este cunoscut faptul că după rezultatul final, peste/sub 2.5 goluri este cel mai utilizat pariu într-un meci de fotbal.  Dar care este motivul, de ce 0-2 goluri și nu altă opțiune asemănătoare?

Statisticile au arătat că media generală a goluri marcate într-un meci de fotbal este în jurul valorii de 2.5. Valoarea fracțională de 2.5 apare pentru a indica o faptul că este mai mare decât 2 dar mai mică decât 3. Limita între 2 și 3 goluri. În felul acesta se face o separare clară și nu e loc de interpretări.

Dacă folosim intervale, vom avea 0-2 goluri. Adică, orice număr cuprins între 0 și 2, inclusiv valorile extreme. Practic, un meci de 1-1, cu multe ocazii, ratări, cornere și cartonașe se încadrează la sub 2.5 goluri.

La nivelul sezonului 2020-2020, statisticile arată o tendință clară în unele campionate. Championship, League One, Ligue2, Secunda Division toate au un procentaj mai mare de 55% al meciurilor de sub 2.5 goluri. Chiar dacă este devreme (14 Noiembrie 2020), trendurile ne sugerează destul de clar unde ar trebui să ne uităm după meciuri cu puține goluri.

Psihologia pariorului de succes pe fotbal

De ce sub 2.5 goluri?

Fotbalul se joacă pe goluri. Golurile marcate înseamnă spectol dar și puncte, Golurile aduc rezultate și sunt apreciate de toți microbiștii. 0-2 goluri nu este mult într-un meci de la care așteptăm spectacol. Dar, 0-2 goluri înseamnă o medie de 1 gol marcat/repriză. Indiferent de echipa care îl înscrie.

Un meci de fotbal însă, pornește de la 0-0. Chiar și la acest rezultat de 0-0, una dintre echipe este mulțumită! Este echivalentul egalului și a unui punct obținut în clasament. Poate conta enorm într-un campionat și în economia jocurilor.

Moneymanagement explicat la pariuri – miza fixă și marile ei avantaje (în 2020)

De aici și optica generală că echipa oaspete încearcă să nu piardă. Un rezultat de egalitate înseamnă că și-a apărat și valorificat șansele. Important este că nu a pierdut și a scos 1 punct. Într-un meci echilibrat, echipa aflată în deplasare va încerca să conserve rezultatul. Într-un meci contra unei (mari) favorite, echipa mai slabă va încerca să nu încaseze.

Sub 2.5 goluri, 0-2 goluri sau maxim 2 goluri este rezultatul firesc atunci când nu se marchează. Chiar și un gol marcat sau două se încadrează în așteptările pariului pus.

Cum să pariezi sub 2.5 goluri
Situația campionatelor europene sub/peste 2.5 goluri la 14 Noiembrie 2020 confrom 1x2stats.com

sub 2.5 goluri, 0-2 goluri sau 3-

Asta înseamă că numărul de goluri marcat într-un meci va fi de maxim 2. Atunci când pariezi sub 2.5 goluri, ca pariul tău să fie verde trebuie sa se marcheze in meci maxim 2 goluri. Te poți gândi la următoarele scenarii:

  • gazdele câștigă cu 1-0
  • gazdele câștigă cu 2-0
  • oaspeții câștigă cu 1-0
  • oaspeții câștigă cu 2-0
  • rezultat de egalitate fără goluri, 0-0
  • rezultat de egalitate cu goluri, 1-1
sub 2.5 goluri, 0-2 goluri sau maxim 2 goluri în meci
sub 2.5 goluri, 0-2 goluri sau maxim 2 goluri în meci în stânga la Ungaria – Islanda

De preferat să eviți implicațiile paradoxului Monte Carlo atunci când pariezi pe sub 2.5 goluri. Dacă o echipă ca Manchester City are 7 meciuri consecutive de peste 2.5 goluri, asta nu înseamnă că al 8-lea va fi de sub 2.5 goluri. În același timp, nu înseamnă nici că va fi de peste 2.5 goluri automat. Statistica este importantă, dar interpretarea ei este crucială.

Când iei în calcul sub 2.5 goluri și când să pariezi

Sunt mai mulți factori pe care merită să îi ai în vedere atunci când mizezi pe sub 2.5. Nu doar statistica recentă ci echipele de start, starea terenului, starea vremii sau chiar predispozițiile arbitrului. E cel mai simplu să te uiți pe flashscore și să vezi rezultatele recente. De acolo să deduci că se înscrie sau nu se înscrie și numărul goluri. Totuși, nu este chiar așa și este de preferat să nu te limitezi doar la o sursă de informare.

Factori:

  • forma și valoarea apărării vs. forma și valoarea atacului echipei adverse
  • formațiile de start
  • statistica ultimelor partide care îți poate oferi o imagine bună. Predispoziția unor echipe este clară, însă aceasta este dată de lotul echipei și tactica antrenorului. La acestea se adaugă obiectivele imediate pe fiecare meci în parte
  • starea terenului, starea vremii. Știi că este mai dificil să joci pe teren umed sau pe vânt puternic. Prin urmare, numărul de goluri marcate în astfel de situații tinde să scadă.

Campania de toamna Vlad Cazino: Ce este VladMobilul și cum îl poți câștiga?

Statistica este importantă!

Da, statistica este importantă și îți oferă indicatori pe care nu îi poți ignora. Mulți pariori evită pariurile pe sub 2.5 goluri. Pentru că emoțiile devin foarte mari atunci când este 2-0 sau 1-1 și mai sunt de jucat 30 de minute.

Totuși, există multe meciuri unde valoare este pe sub 2.5 goluri. Datorită multor factori pe care îi știi sau doar îi intuiești. De exemplu, o apărare foarte bună și care a primit puține goluri, va tinde să își păstreze poziția. Valoarea, experiența și forma portarilor contează foarte mult. La fel și dispoziția atacanților de a marca.

Nu paria însă bazându-te doar pe statistici. Nici împotriva lor! Datele pe care le ai trebuie interpretate și valorificate. Poți renunța la ideea de a căuta doar meciuri de sub 2.5 goluri, dar poți vedea când sunt cote valoroase oferite. În principiu, cotele peste @2.00 sunt implicit valoroase datorită tendinței lor de a scădea. Sunt totuși puține meciuri la care se marchează în primele 5-7 minute.

Dacă te gândești la Premier League în acest sezon, până acum au fost meciuri de peste 2.5 goluri în proporție de 53.2% din totalul partidelor. Asta înseamnă că poți găsi pariuri valoroase în procentul rămas. DAR! e important să știi că over-ul nu a fost făcut în primele 45 de minute de fiecare dată. Nici măcar în primele 7o. Iar asta arată că poți scoate profit dacă dai cashout și îți tii lăcomia în frâu.

Meciuri și campionate de under?

În cazul meciurilor internaționale între selecționatele din diferite țări. În special în partidele din calificările la un Campionat European sau Campionat Mondial, acolo unde miza partidei este mare. Totodată, în diviziile secunde ale campionatelor importante, tendința de sub 2.5 este destul de accentuată

Cum să pariezi sub 2.5 goluri, 0-2 goluri sau 3- ai nevoie ca numărul de goluri să fie cât mai redus. Pe măsura desfășurării unui joc, când nu se înscrie, cota la @sub 2.5 goluri are tendința să scadă. Ritmul în care scade este influențat de statisticile și informațiile casei de pariuri și de piață.

E absolut firesc ca atunci când o echipa marchează des și multe goluri să mizezi peste 2.5 goluri. Nu paria contra, sperând că un meci tot se va termina sub 2.5 goluri. Ajungi să te rogi și să devii foarte credincios.

STAI! Citeste si despre

Evenimente fotbalistice pe care poti paria saptamana aceasta

Dupa cum bine stim majoritatea competitilor sportive, inclusiv cele fotbalistice, sunt suspendate in perioada aceasta …

Esports la Admiral - jocuri video și pariuri alternative

Esports la Admiral – jocuri video și pariuri alternative

Avem o secțiune Esports la Admiral care merită atenția atenția oricărui pasionat de jocuri video …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *