luni , 5 octombrie 2020
Home / Strategii Pariuri / Cum să pariezi pe tenis de masă în 7 pași simpli (2020)
Cum să pariezi pe tenis de masă în 7 pași simpli (2020)

Cum să pariezi pe tenis de masă în 7 pași simpli (2020)

7 pași simpli care îți arată că tenisul de masă poate fi un sport atractiv pentru pariuri, mai ales în condițiile în care ne lipsesc competițiile obișnuite. Datorită situației generale provocată de COVID-19, foarte puține sporturi se pot desfășura în mod normal. Tenisul de masă este unul dintre acestea, poate cel mai atractiv. Din ce cauză? Pentru că tenisul de masă este spectaculos, partidele sunt pline de adrenalină și mulți îl practică. Poate chiar îți place să joci, dar nu te-ai gândit să pariezi pe tenis de masă.

Este printre cele mai populare sporturi din lume ca număr de jucători și unul din cele mai noi sporturi majore. Tenisul de masă s-a născut în Anglia, la sfârșitul secolului al XIX-lea. A devenit sport olimpic în 1988 la olimpiada de la Seul. Supremația jucătorilor chinezi a început prin anii 60 fiind întreruptă doar de suedezi sau maghiari.

La tenisul de masă, accidentările sunt destul de rare. Desfășurea în interior a jocurilor, elimină riscul ca acestea să fie afectate de către condițiile atmosferice. Fiind un sport de sală, este de înțeles că vedem lovituri rapiditate și spectaculoase.

CORONAVIRUSUL, JOCURILE DE NOROC ŞI IMINENTA CRIZĂ ECONOMICĂ

Pariază pe tenis de masă

Există un număr mare de competiții, însă te poți focusa pe câteva dintre ele. În acest fel cunoști mai bine jucătorii, rivalitățile, evoluția și modul în care tratează fiecare turneu. Printre cele mai importante competiții europene sunt:

 • Liga Pro (Rusia)
 • Setka Cup (Ucraina)
 • Turneele din Cehia etc.
Cum să pariezi pe tenis de masă în 7 pași simpli (2020)
Cum să pariezi pe tenis de masă în 7 pași simpli (2020)

Care sunt cele mai întâlnite tipuri de pariuri?

Din fericire, tenisul de masă nu vine cu un număr de piețe prea mare. Multe pariuri sunt întâlnite și la alte sporturi iar cele două categorii mari sunt: pariuri pe victorie (meci, set) și pariuri pe numărul de puncte. Dar să vedem efectiv ce pariuri ai la dispoziție:

 • câștigător meci
 • puncte peste/sub
 • câștigă setul
 • handicap puncte meci
 • handicap puncte set
 • număr de seturi
 • scor corect meci
 • scor corect set
 • ”prelungiri” pe seturi
 • primul jucător care ajunge la un număr de puncte
 • număr de puncte par/impar
Cum să pariezi pe tenis de masă în 7 pași simpli (2020)
Cum să pariezi pe tenis de masă în 7 pași simpli (2020)

7 pași simpli care te ajută să pariezi mai eficient

La ce trebuie să fii atent când pariezi pe tenis de masă? Care sunt cele mai bune oportunități? Cum apreciezi meciul? Iată câteva întrebări importante la care ar trebui să știi răspunsurile.

Rangul nu este totul

Desigur, este important să verifici clasarea jucătorilor, dar mai ales este importane sunt oscilațiile în clasament. Tenisul de masă este un sport la care forma de moment este esențială. De asta, trebuie să verifici evoluția în clasament, cum a urcat sau a coborât un jucător.  Această parte este verificată de casele de pariuri, astfel încât este greu să obții un avantaj competitiv. Îți poți face însă o imagine de ansamblu asupra jucătorilor.

Forma actuală a unui jucător

Element foarte important, care este uneori neglijat de către casele de pariuri. Foarte importante sunt victoriile, înfrângerile și punctele obținute. De asemenea, este important să verifici istoricul meciurilor – acesta nu poate fi omis de către un jucător. Poți trage multe concluzii care, împreună, ne ajută la găsirea celui mai bun pariu.

Dat fiind faptul că este un sport foarte dinamic, de explozie și de concentrare, orice jucător poate oferi surprize. Putem vedea victorii surprnzătoare, întoarceri de meci sau chiar partide de anduranță.

ATENȚIE la posibila închidere a industriei de jocuri de noroc din țara noastră!

Turnee importante și mai puțin importante

Întotdeauna există mai multe surprize în turneele de rang inferior. Ca în orice sport, jucătorii de tenis de masă de „10” sunt așteptați să joace la Jocurile Olimpice, Campionatul Mondial sau meciuri importante din ligă. Turneele de rang scăzut au propriile lor reguli și, poți asista la surprize uriașe dacă te iei doar după valoarea considerată a jucătorilor.

Apetența pentru un anumit turneu influențează starea jucătorilor. Adversarii prezenți au și ei 0 pondere generală, pentru că sunt și jucători incomozi (apăratori sau jucătorii medii) împotriva cărora este solicitant să joci.

Stilul de a juca

În orice sport, un stil de joc are o importanță deosebită, dar în tenisul de masă rolul său este chiar mai mult decât important. De exemplu, există jucători care nu pot juca împotriva adversarilor stângaci. De multe ori am vei vedea jucători fantastici care câștigă aproape fiecare meci, contra adversarilor stângaci nu reușesc să câștige.

 Mulți jucători europeni nu pot face față stilului penhold și invers în cazul jucătorilor asiatici. Serviciile, modalitățile și gama de rotații sunt, de asemenea, elemente importante.

Informații sportive despre un jucător

Din păcate, în cazul tenisului de masă nu există prea multe informații în mass-media. Trebuie să încerci să găsesști informații sau să își construiești o bază de date. Poate că este bine să pornești de la rețelele de socializare, care din când în când pot oferi multe informații.

În tenisul de masă există doar o singură persoană, iar aspectele psihologice și mentale joacă un rol important. Dacă un jucător are anumite probleme sau alți factori care să îl distragă, poate pierde ușor un joc.

Cum să pariezi pe tenis de masă în 7 pași simpli (2020)
Cum să pariezi pe tenis de masă în 7 pași simpli (2020)

Cotele la casele de pariuri

O regulă de bază pentru a face profit este să găsim cote valoroase. Știind jucătorii, putem urmări cotele la mai multe case de pariuri. De obicei, există mici diferențe. Cu câteva minute înainte de începerea jocului, diferențele se accentueză.

Pariază acolo unde găsești cele mai bune cote, însă atenție la miză. Este posibil să ai surprize iar operatorul să nu accepte o miză mare ori să îți reducă pariul.

Sporturi virtuale la Betano – merită sa pariem?

Primul set nu este concludent

Mulți jucători neexperimentați,se grăbesc să parieze pe jucătorul care a luat primul set. Greșeală destul de costisitoare, durata unui set la tenis de masă fiind redusă, handicapul poate fi remonta ușor.

În prezent, se jaocă până la 11 puncte/set. În caz de egalitate se intră în ”prelungiri”, până un jucător face diferența de puncte. Specialiștii apreciază că victoria în primul set relaxează un jucător iar acesta poate ceda puncte ușor mai târziu. Din acest motiv, primul set trebuie privit ca unul de tatonare.

Este important să observi serviciul fiecărui jucător și modul de retur. Acordă atenție sporită jucătorilor care par a avea probleme să returneze serviciu dar și celor care lovesc prea tare și în exteriorul mesei.

Cum să pariezi pe tenis de masă în 7 pași simpli (2020)
Cum să pariezi pe tenis de masă în 7 pași simpli (2020)

Ce trebuie să mai știi despre pariurile pe tenis de masă

Tenisul de masă este un sport în care au fost înregistrate foarte multe cazuri de corupție sportivă. Unii analiști apreciază că este chiar sportul cel mai afectat de blaturi și aranjamente. Un studiu publicat de Siegel și Packham (2016) arată că dezvoltarea telefoanelor și a platformelor mobile a afectat grav pariurile pe tenis de masă.

Cercetări făcute în privința meciurilor de tenis de masă arată că aceste tendințe de trucare a meciurilor încă există chiar dacă s-au făcut eforturi mari de prevenire și combatere.

O tactică bună dacă îți place să pariezi pe tenisul de masă este să găsești un jucător tânăr, cu talent și ambiție. Chiar dacă este greu să câștige turnee importante, poate a vea o cadență și o stabilitate în joc care să îți aducă profit. În plus, cotele sunt mai mari pe jucătorii tineri și mai puțin uzați în turnee.

China este cea mai mare putere în tenisului de masă, urmată de Japonia, Germania, Suedia. Totuși, jucătorii de top au cote neverosmil de mici și nevaloroase. De cele mai multe ori, poți încerca pariuri în care să mizezi că aceștia pierd un set.

STAI! Citeste si despre

Pariuri împotriva egalului (lay the draw) - câștiguri mici cu riscuri reduse

Pariuri împotriva egalului (lay the draw) – câștiguri mici cu riscuri reduse

Pariuri împotriva egalului (lay the draw) este printre cele mai apreciate strategii de pariere. A …

Șansă dublă și goluri un pariu multiplu foarte competitiv (2020 – Netbet)

Șansă dublă și goluri înseamă 1 sau x sau 2 și total goluri în meci. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *