marți , 6 octombrie 2020
Home / Stiri / Cum să pariezi pe DOTA2, unul dintre cele mai populare jocuri video

Cum să pariezi pe DOTA2, unul dintre cele mai populare jocuri video

Cum să pariezi pe DOTA2? Este simplu sau dificil? Cât este de cunoscut? Unde poți să pariezi pe DOTA2? Care sunt riscurile? Și, bineînțeles, numărul întrebărilor poate crește proporțional cu interesul pe care îl ai pentru eSports. Se spune că DOTA2 este cel mai popular dintre jocurile care intră la categoria eSports, un multiplayer care fascinează atât jucătorii cât și spectatorii.

Defence of the Ancients 2 = DOTA 2

Cu peste 100 de eroi dintre care poți alege, DOTA2 este free to play, un joc la care nu ești nevoit să plătești pentru items și upgrade-uri. Complexitatea și modul de joc fac din DOTA2 un adevărat spectacol. Iar asta atrage o mulțime de jucători dornici să se înfrunte. Pentru distracție, pentru glorie dar, poate fi, și pentru bani. Pentru că nu poți vorbi despre pariuri și să ignori subiectul banilor. Ar fi hazliu, hilar și prostesc în același timp.

La 2018 Internationa, fondul de premiere a înregistrat o sumă de peste 25 de milioane de dolari datorită finanțării prin pachetele de luptă disponibile pentru achiziționare.  OG a câștigat turneul și a obținut un premiu de 11.190.158 de dolari! Gândește-te doar la faptul că premiile cresc de la an la an.

Ponturi, sfaturi, cote, predicții pe eSports în 2020

Cum să pariezi pe DOTA2

Cu toată complexitatea și strategiile, obiectivul jocului rămâne întotdeauna același. Să distrugi turnul echipei adverse cunoscut sub numele de Ancient. Meciurile standard Dota 2 competitive sunt jucate într-un format cel mai bun din trei, deși în unele cazuri, cum ar fi marea finală, meciul este decis cu cel mai bun din cinci.

Dota 2 se joacă între două echipe de câte cinci jucători, fiecare echipă ocupând și apărând propria bază separată pe hartă. Fiecare dintre cei zece jucători controlează independent un personaj puternic, cunoscut sub numele de „erou”. Aceștia au abilități unice și stiluri de joc diferite. În timpul unui meci, jucătorii adună puncte și elemente de experiență pentru eroii lor pentru a învinge cu succes eroii echipei adverse. Câștigă prima echipă care distruge turnul celeilalte echipe, o structură mare amplasată în baza lor.

Cum să pariezi pe DOTA2, unul dintre cele mai populare jocuri video

În ciuda unor critici care vizează dezvoltarea abilităților de joc și complexitatea generală, Dota 2 a fost lăudat pentru atmosferă, calitatea producției și experiența de joc, mulți considerând că este cel mai bun joc video din toate timpurile.

Pentru a testa și pentru a promova jocul, Valve a invitat șaisprezece echipe din Defence of the Ancients să concureze la un turneu specific Dota 2 la Gamescom în august 2011. Mai târziu a devenit un eveniment anual organizat cunoscut sub numele de The International. Începând cu The International 2013, premiile au început să fie crowdfunded printr-un sistem numit „Compendium”. 25% din toate veniturile obținute din Compendiums se duc direct la fondul de premiere. Fiecare nouă ediție a The International a depășit fondul de premii a celei precedente. În 2029, valoare premiilor s-a ridicat la de peste 34 milioane dolari.

Cum să pariezi pe DOTA2, unul dintre cele mai populare jocuri video

Tipuri de pariuri comune în DOTA2

Trebuie să știi despre caracterele din joc. Acestea pot fi de trei tipuri: Inteligență, Agilitate și Forță, în timp ce fiecare personaj poate transporta șase din 123 de items pentru a-și ajuta luptătorul.

 • Pariuri pe câștigător
 • Totaluri
 • Handicapuri
 • Proposition/Pariuri specifice jocului
  • Prima echipă care face 10 kills
  • Care echipă va da prima lovitură
  • Care echipă va distruge mai multe turnuri
 • Speciale
  • Cine va câștiga The International?
  • Cine va câștiga IEM Katowice?

Cum să pariezi pe DOTA2, unul dintre cele mai populare jocuri video

Fotbal virtual – cum pariem, unde găsim, ce avantaje avem la acest joc

Care sunt cele mai bune echipe de DOTA2

OG este în prezent cea mai bună echipă de pe scena Dota 2. Ei au luat câștigat recent turneul de la Kiev, după ce au învins Virtus.Pro în finală. Succesul OG a fost fenomenal și au atins statutul de legendă după ce au devenit prima echipă care a câștigat patru evenimente sponsorizate de Valve.

Cele două echipe situate chiar în spatele OG în acest moment sunt EG și Virtus.Pro. EG a reușit să câștige internaționalul în 2015, câștigând 6 milioane de dolari, precum și locul trei în 2014 și 2016.

Pe lângă faptul că este cea mai bună echipă OG are și unul dintre cele mai bune creiere din întreaga scenă Dota, Fly. A jucat un rol esențial în OG, iar modul în care controlează ceea ce face eroul său și în diferite meciuri este uimitoare.

Ponturi și sfaturi în DOTA 2

În DOTA 2 sunt importante coordonarea și abilitățile individuale ale fiecărui jucător. Coordonarea se poate îmbunătăți pe parcursul câtora săptămâni dar prestațiile individuale ale jucătorilor pot fluctua.

Ca și în League of Legends, DOTA2 vine cu multe caractere din care îți poți alege eroul. În prezent sunt 113. Contează enorm să cunoști eroii și preferințele jucătorilor de DOTA 2. Dacă un jucător este focusat pe un anumit segment, asta poate afecta perfomanțele echipei.

Formatul meciurilor

Există mai multe formate de meciuri care sunt utilizate pentru turnee și anume: BO1, BO2, BO3, BO5 și BO7.

BO1: sunt frecvente și obișnuiesc să stabilească cine avansează în playoff-urile unui turneu fiind cu adevărat imprevizibile. Nu contează cât de puternică este o echipă, dacă oponentul are un început foarte bun, are cele mai mari șanse de a câștiga meciul.

BO3: frecvente în turnee, deoarece sunt utilizate în faza de mijloc a competiției. Relativ ușor să pariezi dacă știi ceva informații despre echipe. Echipa mai slabă are șanse reduse de a câștiga și sunt considerate pariuri cu un grad ridicat de siguranță.

BO5:  apar o singură dată per turneu în lupta pentru marea finală. Ambele echipe implicate sunt probabil puternice, iar aici contează forma și determinarea foarte mult. Echipele mai slabe pot fi avantajate datorită unei motivații superioare.

Surse unde poți găsi informații

Este important să faci unele cercetări la un meci pe care intenționezi să mizezi. Există diferite metode pe care le poți utiliza, iar acestea includ:

– joinDOTA

joinDOTA oferă rezultate anterioare ale echipelor și o poți puteți folosi pentru a vedea cine a jucat, precum și diferite statistici cu privire la echipă, cum ar fi: Team Roster și Latest Draft. Dezavantajul este că, uneori, lipsește lista corectă a jucătorilor, precum și unele meciuri recente.

– GosuGamers

GosuGamers afișează toate meciurile jucate, iar atunci când faci clic pe una, vezi întâlnirile anterioare precum și performanțele trecute și rezultatele meciului. Făcând clic pe profilul unei echipe, vei putea vedea (și naviga la) lista actuală a jucătorilor (aproape întotdeauna la zi), întregul istoric al meciurilor și istoricul jucătorilor. Istoricul jucătorului este o caracteristică utilă, deoarece poți vedea cine s-a alăturat și a părăsit echipa și cât timp a jucat pentru echipa menționată (de la și până la).

– Social Media:

Echipele, jucătorii și managerii utilizează Facebook și Twitter, în funcție de strategia de propmovare. Pe Twitter, poți căuta jucători după nume sau numele echipei. Twitter este mai utilizat pe scară largă, datorită modului rapid de transmiterea a mesajelor.

STAI! Citeste si despre

Cine sunt patronii echipelor de fotbal american din NFL, partea II

Va prezentam a doua parte a articolului in care va facem cunostinta cu patronii echipelor …

Cine sunt patronii echipelor de fotbal american din NFL, partea I

Fotbalul american este sportul numarul 1 din SUA, doar foarte putine persoane au posibilitatea sa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *