miercuri , 3 martie 2021
Home / Articole populare / Cum să faci un bilet mai bun la pariuri în 7 pași (2020)
Cum să faci un bilet mai bun la pariuri în 7 pași (2020)

Cum să faci un bilet mai bun la pariuri în 7 pași (2020)

Cum să faci un bilet mai bun la pariuri poate fi o provocare enormă pentru orice jucător. Chiar și pentru cei cu ani întregi de experiență, răspunsul nu este deloc simplu. Pentru că nu este vorba despre alb și negru, bilete câștigătoare și bilete necâștigătoare. Au trecut vremurile în care împărțeam biletele în cele două categorii.

Tehnicile de pariere au evoluat, cash-out sau pariurile contră venind în ajutorul pariorilor. De multe ori, fac diferența între câștig și pierdere. Iar pentru un parior, acumularea câștigurilor și reducerea pierderilor este mai importantă decât goana după un mare câștig.

Un bilet la pariuri, în cazul de față, reprezintă un bilet (pre-meci) care conține 2 sau mai multe pariuri. Cota totală este mai mare de @2.00, de obicei între @5.00 – @10.

Până la urmă, un bilet la pariuri e un mod în care dorești să câștigi o sumă mai mare mizând mai puțin. Depinde de fiecare cât își dorește să câștige și cât poate investi în bilete.

Pasul 1 – Gândește-te cât vrei să câștigi

Este bine să te gândești cât vrei să câștigi dar fără să exagerezi. Din acest motiv este bine să te limitezi la pariurile pe care le cunoști, la meciurile pe care le știi. Să iei un meci în plus doar pentru a crește puțin cota totală este, de cele mai multe ori, toxic.

Să te gândești la cât vrei să câștigi înseamnă să îți propui obiective realiste. Cu 10 Lei și 15 meciuri pe bilet este cam dificil să câștigi 25000 Lei. Este doar un exemplu care îți spune că nu trebuie să vizezi. Să fii realist, să pariezi o sumă de care te poți lipsi și să joci pariurile pe care le-ai ales.

Money management și cele 3 strategii principale la pariuri

Obiectivul realist se referă la dublarea sau triplarea investiției. Iar asta în condițiile în care urmărești fiecare meci, eventual pui și alte pariuri live.

Pasul 2 – Analizează cât ești dispus să pierzi

Este considerată prima și cea mai importantă regulă la pariuri sportive. Pariază atât cât îți poți permite să pierzi. Pentru că vei pierde de mai multe ori. Iar câștigurile nu vin de la sine și nici nu se obțin cu ușurință.

Activitatea de pariere trebuie să fie una distractivă. Chiar și atunci când pariezi consistent și cu regularitate. Asta înseamnă să ai un buget de pariere și să îl gestionezi cu atenție. Totodată, ia în calcul activitate pe o lună, două sau trei. 2 bilete pe săptămână urmate de altul într-o joi nu sunt relevante.

Psihologia pariorului de succes pe fotbal

Pasul 3 – Pune pariurile pe care le cunoști

Aici nu este vorba despre a studia în detaliu orice meci pe care pariezi. Chiar nu, pentru că raportul timp-beneficii poate fi dezavantajos. Pariurile pe care le cunoști sunt cele cu care ești obișnuit, cele a căror economie o cunoști. Dacă pentru tine IPsF1 nu reprezintă mare lucru, atunci nu paria pe hochei. Nu îl înțelegi și mai mult te încurci. Nu paria pe un sport despre care nu știi mare lucru. Pentru că fiecare pariu are o dinamică proprie.

La fel este și la fotbal. Dacă experiența ta se bazează pe goluri, pe meciuri la care ai mizat peste/sub număr de goluri, atunci respectă acel tip de pariu. Nu spune nimeni să pui doar sub 2.5 goluri, însă disciplina ia în calcul și acest aspect. Dacă ești obișnuit cu GG, cu siguranță, ai un mod specific de a alege meciurile. Te raportezi la meciuri ofensive în care oaspeții marchează ușor. Automat, poate fi considerată o prejudecată cognitivă atunci când amesteci pariurile cu I<II sau orice altceva.

”Trebuie să bată”, apelul la probabilitate și 3 mari erori ale pariorilor

Cum să faci un bilet mai bun la pariuri în 7 pași (2020)
Cum să faci un bilet mai bun la pariuri în 7 pași (2020)

Pasul 4 – Atenție mare la cote

Casele de pariuri mizează pe faptul că mulți pariori nu sunt prea atenți la cote. Iar tu te gândești că mai bine iei un meci în plus și își mărești așa cota. O prostie care duce doar la pierderi repetate. Pentru că sunt perioade în care suprizele se țin lanț. Iar multe pariuri ies alandala, în ciuda tuturor estimărilor.

Orice tâmpit ar spune altceva, pariurile sportive sunt un joc de noroc. Mai bine zis, o activitate în care factorul aleator are un rol extrem de important. De prea multe ori ai spus ”am avut ghinion”. Sunt prea multe necunoscute la un meci de fotbal. Oricât am analiza un meci, tot sunt aspecte care ne scapă. Pe de altă parte, casele de pariuri au la dispoziție informații superioare calitativ.

Astfel, cotele caselor de pariuri au mai multe particularități. Sunt cotele de deschidere care sunt listate cu mai mult timp înaintea meciurilor. Aceste cote sunt formate pe baza analizelor statistice și a modelelor matematice. Urmează perioada intermediară în care cotele sunt afectate de piață. Numărul pariurilor și volumul valoric influențează cotele. În același timp, casele de pariuri fac ajustări pentru a evita surebet-ul.

Cum să faci un bilet mai bun la pariuri în 7 pași (2020)
Cum să faci un bilet mai bun la pariuri în 7 pași (2020)

Pasul 5 – Analizează biletele anterioare

Înainte să le arunci, mai gândește-te și mai verifică rezultatele. Chiar fiecare pariu în parte și adu-ți aminte cum l-ai gândit. Câte meciuri ai pierdut, care au fost motivele? Care sunt cotele câștigătoare și care sunt cele care nu au ieșit.

Cum poți corecta, cum poți îmbunătăți? Este un obicei, o deprindere, un pariu luat accidental? Fiecare bilet este o bună sursă de informații și date. Chiar dacă te vei enerva inițial, ulterior poți analiza biletul cu atenție.

Vei găsi destui jucători și destule echipe care îți datorează bani. Pe acești jucători și pe aceste echipe trebuie să le urmărești. Iar la meciurile lor să găsești cele mai bune pariuri.

Pasul 6 – Alege-ți surse de inspirație de încredere

Sunt foarte multe surse de informații cu caracter sportiv. Foarte multe site-uri de pariuri, grupuri, forumuri etc. Însă atunci când cauți informații despre un meci de rugby din divizia secundă irlandeză, poți avea dificultăți. La fel când vine vorba de hochei sau de handbal.

Pentru mulți, pariurile sportive se limitează la fotbal și tenis. Sunt, într-adevăr, cele mai importante și mai pariate sporturi. Dar să luăm exemplul tenisului. Sunt turnee challenger de la care informațiile provin cu greu. Sunt meciuri despre care găsești destul de puține date statistice iar calitatea lor este importantă.

Oricare ar fi sursele tale de informare, calitatea și constanța informațiilor sunt prea importante. La fotbal, atunci când pariezi pe cartonașe, este important să știi profilul arbitrului. Unde găsești date despre arbitru, despre statisticile meciurilor arbitrate, predispoziții etc.?

Strategia cartonașelor la pariuri | Ce ar trebui să știm atunci când pariem pe cartonașe

Pasul 7 – Ce să faci după validarea unui bilet

În primul rând, îl incasezi sau îți intră în cont! Apoi te bucuri de câștigul obținut și vezi dacă a meritat efortul.

Urmărește pariurile câștigătoare, echipele și conturează-ți următoarele pariuri. Știi prea bine că nicio echipă nu poate câștiga la nesfârșit sau să înscrie câte 3 goluri în fiecare meci. Analizează miza și câștigul. Vezi câte bilete poți pune din câștig, la cote totale asemănătoare și la aceeași miză.

Important este și să conștientizezi câștigul. Folosește o parte din câștig în alt scop. Vezi cât e de viabil modul de pariere, plasând alte 4-5 bilete.

Lasă informațiile să vorbească pentru tine

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 21 Februarie 2021 - cota totală @2.65

Biletul zilei 21 Februarie 2021 – cota totală @2.65

Biletul zilei 21 Februarie 2021 are cota totală @2.65 și vine cu 2 meciuri de …

Biletul zilei 20 Februarie 2021 - cota totală @2.54

Biletul zilei 20 Februarie 2021 – cota totală @2.54

Biletul zilei 20 Februarie 2021 are cota totală @2.54 și conține 2 meciuri de fotbal. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *