joi , 22 iulie 2021
Home / Stiri / Cum sa câștigi la pariuri, 10 trucuri pe care bookmakeri nu doresc să le știi! – prima parte
10 trucuri pe care bookmakeri nu doresc să le ști

Cum sa câștigi la pariuri, 10 trucuri pe care bookmakeri nu doresc să le știi! – prima parte

Gamblingul și pariurile sunt prin natura lor, modalități foarte riscante pentru a îțî umple timpul liber sau pentru a încerca să produci bani. Dacă joci sau pariezi respectând anumite reguli sau pentru distracție atunci totul poate deveni atrăgător și foarte interesant.

Dacă pleci de la ideea unor câștiguri continue, nu ai nicio șansă să reușești. Trebuie să înțelegi și să accepți că pierderile sunt o parte din joc. Mărimea acestora depinde doar de tine, de bugetul tău și de cum îți adaptezi strategiile de joc.

În cele ce urmează îți spunem 10 trucuri pe care casele de pariuri nu doresc să le știi. Chiar și așa, multe sunt cunoscute însă prea puțin respectate.

Moneymanagement explicat la pariuri – miza fixă și marile ei avantaje (în 2020)

1. Cunoaște foarte bine sportul pe care pariezi

Nu este vorba doar despre ce echipă de fotbal a câștigat ultimele șase jocuri, ci despre cât de bine a jucat în ofensivă și defensivă. Au fost buni la păstrarea posesiei sau au avut noroc?

10 trucuri pe care bookmakeri nu doresc să le știi
10 trucuri pe care bookmakeri nu doresc să le știi

Ce jucator de tenis a avut un conflict cu antrenorul sau cât de bine se înțelege cu acesta? Are un contract de sponsorizare bun sau nu? Care este situația amoroasa a acestuia? După ce ți-ai răspuns la întrebări de acest gen poți urmari parcursul sportiv din ultima perioadă al unui tenismen și poți paria pe sau împotriva acestuia.

Întodeauna acest tip de detalii te vor face să găsești și să profiți de cele mai bune pariuri.

2. Favoritul nu câștigă întotdeauna

Acest lucru pare evident de subliniat, dar este dificil pentru orice parior să ignore cota pe care au dat-o casele de pariuri.

Să luăm un exemplu graitor….  Rafael Nadal a jucat cu Fabio Fognini la Barcelona Open în Aprilie, casele de pariuri îl aveau pe Nadal ca favorit. Unele case de pariuri au dat cota @1.10

10 trucuri pe care bookmakeri nu doresc să le știi
Rafael Nadal

În principiu, această cotare a lui Nadal era fundamentată. Este cunoscut faptul că Nadal este regele zgurei, el deținând recordul pentru câștigarea acestui turneu. Cu toate acestea, cu câteva luni în urmă Fognini l-a invins pe Nadal pe aceeași suprafață la Rio De Janeiro. De asemenea, Fognini este recunoscut ca fiind “nashul” jucătorilor de top și cel mai mare blatist din circuit. Combinând aceste două informații, dintr-o dată această partida devine interesantă si te face să te gândești dacă nu ar fi ok să pariezi contra favoritului.

3. Nu paria la o singură casă de pariuri

În industria pariurilor se merge foarte mult pe loialitatea aratată de jucatori unui singur brand. TOTAL GREȘIT!!!! În pariuri trebuie să faci bani nu să te îndrăgostești. Lupta dintre operatorii de pariuri din piață este feroce, sunt pompati în marketing o mulțime de bani, dar TU pariorule trebuie să îți urmărești interesul și să cauți cele mai bune COTE, indiferent unde le găsești.

Pe lângă investițiile în locații și marketing, bookmakerii investesc si în cote. O să te întrebi: cum adică investesc în cote? Simplu! Urmaresc cotele concurenței și oferă, uneori, cote mai mari pentru anumite evenimente pentru a atrage jucătorii. Ei bine, tu exact asta trebuie să faci, să VÂNEZI cotele mai bune! De multe ori, la mize mari, diferențele pot fi de ordinul sutelor sau chiar miilor de lei. O fi rău?

4. Cu cât mai puține evenimente pe un bilet, cu atat mai bine!

Cu siguranță o sa vezi că anumiti bookmakeri îți oferă bonusuri pe măsura ce numărul evenimentelor pe un singur bilet crește. Foarte bine, dar apare o problemă!

Biletul zilei 26 Noiembrie 2020 - cota totală @3.27 la Superbet

Cu cât sunt mai multe evenimente pe un singur bilet, cu atât mai mult șansele de câștig scad exponențial, ESTE MATEMATICĂ, mai exact PROBABILISTICĂ. Doar nu credeați ca operatorii de pariuri se bazeaza pe noroc?

Casele de pariuri pierd cei mai mulți bani cu biletele pe care exista doar 1 eveniment sportiv!

Sa zicem că nu te multumești cu un singur eveniment pe bilet, ok pot intelege, dar NU pune niciodată mai mult de 4 evenimente pe un bilet, șansele să câștigi îți scad dramatic. Folosește pasi mici, nu pași gigantici, banii o să îi scoți din volum!

5. Nu paria mânat de sentimente

10 trucuri pe care bookmakeri nu doresc să le știi
10 trucuri pe care bookmakeri nu doresc să le știi

Sa zicem că joaca echipa ta favorită, inima iti spune că va caștiga, ajungi să te auto-convingi că o va face, ei bine AICI GREȘEȘTI! Nu paria niciodată pe echipa pe care o iubești, nu contează ca este favorită să câștige partida. Trebuie să fii degajat cand pariezi, trebuie să gândești pariul, trebuie să analizezi viitoarea partidă pe care îți pui banii. În majoritatea cazurilor, când pariezi pe un sportiv sau echipă pe care o îndrăgești, sunt mari șanse ca să greșești, cu sentimentele nu te poți juca, inima câștigă de fiecare data, deci urmărește evenimentul sportiv care are ca și element principal sportivul sau echipa pe care o iubești cu maximă detasare, de placere, nu paria nici pro nici contra, alegeți alt pariu!

 

STAI! Citeste si despre

Dinamica și variația cotelor la pariuri sportive (generalități)

Dinamica și variația cotelor la pariuri sportive (generalități)

Dinamica și variația cotelor la pariuri sportive se referă la evoluția indicilor pentru un anumit …

Report la Joker la categoria I de peste 4 milioane de euro

TRAGERILE LOTO SE VOR DIFUZA, IN DIRECT, PE ROMANIA TV, IN CADRUL EMISIUNII “ROMANII AU …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *