duminică , 24 octombrie 2021
Home / SLIDESHOW / Cum sa câștigi la pariuri, 10 trucuri pe care bookmakerii nu doresc să le știi! – partea a doua
10 trucuri pe care bookmakeri nu doresc să le ști

Cum sa câștigi la pariuri, 10 trucuri pe care bookmakerii nu doresc să le știi! – partea a doua

Continuăm articolul nostru prin care vă oferim șansa de a deveni pariori mai buni cu a doua parte a materialului în care dezvăluim 10 trucuri pe care bookmakeri nu doresc să le știi!

Citeste și prima parte a articolului!!!

6. Ia în considerare pariurile mai puțin evidente

Dupa ce te-ai documentat suficient în ceea ce privește campionatul/disciplina sportivă/sportivul pe care dorești să pariezi este momentul să cauți cele mai bune cote la mai multe case de pariuri. Este indiscutabil faptul ca bookmakerii vor face tot posibilul pentru a-ți lua banii (în definitiv, conduc o afacere), tu trebuie să gasești oportunități în oferta lor în așa fel încât să fii tu cel care câștigă.

Jamie Vardy

Să spunem ca joaca Leicester cu Mancester United, în mod normal ești tentat să pariezi pe victoria echipei din Manchester dintr-o mulțime de motive, dar dacă ai încerca să privești diferit poți descoperi foarte multe. Dacă ai lua in calcul ca Jamie Vardy este unul dintre cei mai buni marcatori din Premier League, oare nu ar fi mult mai bine să pariezi pe faptul că va înscrie în această partida și astfel să iți mărești câștigul pe un bilet combinat? Ori să consideri GG, GG3+ sau peste 2.5 goluri în defavoarea rezultatului final?

7. Fi sigur că înțelegi pariurile pe care dorești să le pui

Aici fac referire la pariurile mai puțin convenționale pentru care ar trebui să consulți regulamentele fiecarui bookmaker. Fie că e vorba de o casă de pariuri online sau de una terestră, este destul de simplu să întrebi sau să citești.

O greșeala comună pe care o fac pariorii se referă la half time/full time și pariul câștigă ambele reprize. Daca pariezi HT/FT echipa pe care ai pariat trebuie să câștige prima repriza si partida. Să câștige ambele reprize este similar cu victoria dublă, de ex. 1-0 la pauză, 2-0 la final.

Daca pariezi ambele reprize echipa aleasă trebuie să câștige prima repriza și separat repriza a doua. Adica echipa selectată de tine trebuie să marcheze mai mute goluri decat cealaltă în fiecare dintre cele două jumătăți ale meciului.

8. Alegeti momentul cand pariezi

Spre deosebire de cursele de cai unde cotele nu se schimbă, la sporturile de echipa cum ar fi fotbalul, cotele sunt fluctuante și este cel mai bine sa pariezi în ziua disputării partidei.

Cu toate acestea, cele mai multe case de pariuri vor încerca să te atragă cu oferte speciale înaintea unui eveniment fotbalistic important. Aceste oferte speciale variază, unele sunt valabile pentru toată ziua în care se desfașoară partida, altele sunt valabile pentru o perioadă de timp determinată, astfel că dacă nu îți petreci toata ziua în agenție este posibil sa le pierzi. Fie ca vorbim de cote mărite, șansă dublă, money back sau altele, toate aceste oferte îți pot oferi un ajutor substanțial.

Urmărind aceste oferte îți poti mări sansele de castig sau poți plasa un pariu în așa fel încât să nu pierzi banii pariați.

9. Pariză pe sporturile mai puțin populare

Este statistic cunoscut faptul că în Romania principalele sporturi pe care se pariază sunt fotbalul și tenisul. Acest lucru este cunoscut și de bookmaker si majoritatea eforturile lor sunt îndreptate către aceste două sporturi.

Din dorința de a avea o oferta de pariuri cât mai largă, casele de pariuri introduc pariuri și la sporturi pe care bookmakerii nu le cunosc atât de bine pe cât și-ar dori. Atenția având-o îndreptată către cele mai pariate sporturi, este posibil ca la sporturile mai puțin jucate să “le scape” pariuri/cote cel putin interesante pentru un parior informat.

Daca luăm, spre exemplu, evenimentele de Mixed Martial Arts (MMA) unde avem campioni din toate disciplinele asociate sporturilor de contact și de unde avem informații importante despre jucători, putem specula și câștiga relativ ușor un pariu.

Un foarte bun luptator de judo poate fi deășit usor de un foarte bun boxer când vine vorba de o partida MMA.

Atenția bookmakerilor nefiind focusată pe sporturile mai puțin populare, este posibil ca și cotele să nu fie dimensionate conform șanselor fiecărui sportiv.

Prin urmare, urmariți când pariați sporturile mai putin populare, beneficiul poate fi uriaș!

10. Evită să plasezi pe un singur bilet mai mulți favoriți pentru un câștig facil

De cele mai multe ori, această greșeală o facem când pariem pe tenis. Să zicem că ne aflăm la începutul unui turneu de Grand Slam, tentația este să pariem pe favoriți și să ii adaugăm pe toți pe un singur bilet pentru un câștig facil garantat. TOTAL GREȘIT!!! Statistic, la turneele de Grand Slam mulți dintre favoriți ies din primul meci.

Este mult mai bine să urmărim toți participanții și să alegem unul sau doi jucători care se află în ascensiune și să pariem pe victoria acestora. Nu numai că putem avea șanse de câștig, dar vom beneficia și de cote mult mai mari decât dacă pariem pe un favorit cert.

Desigur, când vorbim de favoriți nu ne referim la Nadal sau Djokovic, pe ei nu se justifică să pariem datorită cotelor extrem de mici pe care le primesc. 🙂

STAI! Citeste si despre

Cine ar putea provoca marea supriză la Euro 2020?

Euro 2020 se apropie cu pași repezi și ne pregătim pentru o vară plină de …

loteriile internaționale

Care sunt criteriile după care judecăm loteriile internaționale?

Criteriile după care judecăm loteriile internaționale sunt dezbătute și analizate atât de presă cât și …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *