vineri , 23 februarie 2024
Home / Ponturi Pariuri si Analiza Meciuri / Cum poți învinge bookmakerii cu tipsteri profesioniști (1). Despre valoare, tipsteri și pariuri

Cum poți învinge bookmakerii cu tipsteri profesioniști (1). Despre valoare, tipsteri și pariuri

de Gambleru

Ce diferențiază un tipster de un parior obișnuit este că în loc să își îndrepte atenția pe câștigător și-o îndreaptă asupra prețului sau cotei.

Un profesionist știe care ar trebui să fie cotele la un eveniment și pariază numai când acestea sunt în favoarea lui.

Adevărul e că cotele sunt în general bine calculate de către bookmakeri și le întrec pe cele calculate de către un individ care ori nu dispune de abilitățile matematice necesare sau de programe avansate care să o facă în locul lui, etc. La fel de adevărat este că bookmakerii mai greșesc deliberat pentru că știu ce vrea pariorul să vadă și că va paria oricum pe ce primește.

Un exemplu de cotă valoroasă la care mă gândesc acum este acel meci amical Romania vs. Nigeria de acum mulți ani în care oaspeții  au ajuns cu o oră înainte de meci la aeroport și au luat un jucător de la FC Național doar ca să își completeze lotul sau primul 11. Cota era de 1.8 pentru noi și am învins ușor, cu 3-0. Dar acest meci a fost sub nasul nostru, nu găsești zilnic valoare.

Nu putem să ignorăm nici fenomenul Facebook, mii de tipsteri își oferă serviciile fără măcar să le fie cerute. Evenimentele pe care le propun sunt fie aranjate, fie sigure, cu plata înainte sau după.  Sigur că atunci când sunt întrebați de unde au aceste informații replică că de la o sursă de încredere, care în caz că meciul nu iese, nu a avut timp să îl informeze asupra  schimbărilor de ultim moment. În fapt, nici dacă o rudă ar juca fotbal profesionist nu ar avea neapărat aceste informații sau cel puțin ție nu ți-ar parveni.

Sunt și tipsteri buni, pentru cei ce vor să încerce aceste servicii însă căutați echipe mai curând decât o singură persoană, un tipster oricât de bun ar fi are o viață și el, cu tot felul de probleme și chiar în lipsa acestora e greu să fie mereu la înălțime. Iar când intrii într-o pasă neagră, aceasta se poate se prelungi o vreme.

Dacă tot sunt Toma Necredinciosu vă mai propun aici pe scurt câteva din impresiile mele asupra a ceea ce înseamnă valoare în diferite tipuri de pariuri.

La Sub / Peste dacă pariezi pe prima opțiune meciul va fi interesant de urmărit. Dacă se mai dau și 3 goluri în prima repriză restul meciului ar însemna o adevărată desfătare, cu acel profit deja asigurat. Dacă nu se dau, încă mai poți spera la o întoarcere bruscă a evenimentelor din teren. Pariul nu poate fi pierdut până ce meciul nu ia sfârșit și cum deznodământul este incert vei spera întotdeauna la ceva. Asta vor cei mai mulți pariori. La Sub, este reversul, tot meciul nu trebuie să se întâmple nimic și vei deveni anxios de câte ori o echipă se va apropia de poarta celeilalte. Din această perspectivă putem spune că valoarea se găsește pe tipul de pariuri Sub.

La pariurile Live:

– Echipa care pierde este mai bună, dacă nu ca adversarul măcar față de cât de bună era înainte să primească gol. De ce? O echipă mică și așa nu are nimic de pierdut, una medie vrea mai mult, iar una bună trebuie să țină steagul sus și se adună.

– O echipă este mai vulnerabilă să primeasca gol la scurt timp după ce a înscris. Vezi  România vs.  Muntenegru unde cred că nu am fost singurul care a intuit că luăm gol la acea fază fixă.

– Echipele tind să marcheze mai mult în prelungirile unei reprize, poate din cauza faptului că știu că printr-un efort mai susținut pot schimba soarta meciului în câteva minute sau pot intra la pauză cu un alt moral și în consecință să abordeze altfel partea a 2-a a meciului.

-va urma-

sursa foto: scrimapentrutoti.ro

STAI! Citeste si despre

Biletul săptămânii - cota @15.39 la Get`s Bet

Biletul săptămânii – cota @15.39 la Get`s Bet

Biletul săptămânii are cota @15.39 și conține câteva partide pe care le găsesc interesante în …

Cota @6.22 la Get`sBet pe un bilet cu 3 meciuri

Cota @6.22 la Get`sBet pe un bilet cu 3 meciuri

Cota @6.22 la Get`sBet pe un bilet cu 3 meciuri, Bordeaux – Marseille, Bayern Munchen …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *