vineri , 18 octombrie 2019
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Cum ne putem crea propriul pariu la Netbet
Cum ne putem crea propriul pariu la Netbet

Cum ne putem crea propriul pariu la Netbet

Propriul pariu la Netbet (Creare Pariu) este o opțiune puternică de personalizare disponibilă momentan pe mobil și tabletă. Ne permite să includem selecții ale aceluiași eveniment într-un pariu acumulator.

Încă dinaintea primei selecții efectuate, opțiunea Creare Pariu apare deasupra piețelor unui eveniment.  Astfel, ne oferă oferă automat mai multe piețe pentru evenimentul ales. Avem avantajul cotelor și câștigurilor pentru biletele cu mai multe selecții.  În plus, beneficiem de posibilitatea de a paria cu un singur clic, eliminând astfel necesitatea accesării biletului de pariuri.

Creare Pariu a fost proiectat pentru a ușura utilizarea pariului acumulator selectând din mai multe piețe disponibile inclusiv: Final, 1-a Repriză, a 2-a Repriză, Goluri, Cornere, Cartonașe, Marcatori și Speciale de la un anumit eveniment.

Cum ne putem crea propriul pariu la Netbet

1. Accesăm evenimentul dorit de pe mobil sau tabletă. Butonul de activare ”Creare Pariu” va fi afișat deasupra grupurilor de piețe în cazul în care este disponibil pentru evenimentul selectat.

Add2bet și Snapbet explicate la Netbet

2. Activăm opțiunea de „Creare Pariu” din partea de sus a paginii evenimentului și filtrarea automată a piețelor eligibile va fi efectuată instantaneu.

3. Plasăm până la 6 selecții pe piețele puse la dispoziție de opțiunea ”Creare Pariu”. În cazul selecțiilor care nu se încadrează, un mesaj de selecție neeligibilă va apărea imediat după efectuarea unei astfel de selecții.

4. Pe măsură ce facem selecțiile, cotele sunt calculate automat în widget-ul de pariere rapidă din partea de jos a ecranului. Putem naviga de la stânga la dreapta pentru a verifica detaliile fiecărei selecții, precum și pentru a le elimina pe oricare dintre ele.

Comparație între PsF și Minim o repriză la fotbal

5. Continuăm prin a adăuga miza dorită urmând să vizualizăm câștigul potențial al biletului ”Creare Pariu”.

6. Odată introdusă miza, apasăm pe butonul „Pariază” pentru a confirma selectarea opțiunii.

7. ”Creare Pariu” este acceptat automat și chitanța de pariere este afișată pe ecran.

STAI! Citeste si despre

Pariuri complexe pentru prima repriză la Baumbet (2019)

Atunci când vine vorba despre pariuri pe prima repriză și pe repriza secundă, jocul nu …

Pariuri sportive SenatorBet fotbal (2019)

Pariuri sportive SenatorBet fotbal – aici mă refer la meciurile și cotele cu adevărat valoroase …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *