marți , 21 mai 2024
Home / Loterii / Cum jucăm la Win for Life, o loterie foarte apreciată și populară
Cum jucăm la Win for Life

Cum jucăm la Win for Life, o loterie foarte apreciată și populară

Win For Life este o loterie italiană care s-a lansat pe piață în 2009, inspirată fiindt dintr-o loterie asemănătoare din SUA. Varianta americană a fost lansată în statul Oregon și a devenit celebră prin faptul că se pot obține premii pe viață.

Varianta europenă Win for life (10/20) este o loterie în care se extrag 10 din 20 de numere, împreună cu un număr de la 1 la 20, numit il Numerone şi care are extrageri din ora în ora, în intervalul 08:00 – 24:00, ora României.

Jocul a dobândit notorietate datorită ușurinței cu care acesta se poate juca. Fiind vorba de numere cuprinse între 1 și 20, avem impresia unei loterii accesibile, rapide și cu șanse mari de câștig. Până la urmă, farmecul și atracția unei loterii vine din faptul că poți câștiga mult jucând foarte puțin. Să vedem dacă merită cu adevărat să jucăm la această loterie sau este doar un produs al publicității exagerate.

Casele de pariuri cu cele mai bune cote la Ungaria Putto

Ce caracteristici are Win for Life?

Cotele la Win for Life (10/20) sunt atrăgătoare dar nu foarte mari. Ele reflectă perfect probabilitatea de a câștiga, chiar dacă sumele nu sunt senzaționale. Se extrag 10 din 20 de numere, așadar probabilitatea ca un număr ales să fie printre cele câștigătoare este de 50%. Atfel, e aceea cota reală este @2.00. Cu cât mai apropiată de @2.00 este cota pe care o primim, cu atât mai bună casa de pariuri pentru jucători.

În general, cota medie pe care o primimla 1 număr este @1.90.

Numerone are cotă de 19 în cazul în care iese cel indicat de noi (între 1-20).  Practic, un simbol care poate multiplica câștigurile, foarte util și care face diferența.

(Română) Romanii vor putea juca la loto in peste 10.000 de locatii „un-doi Centru de plati”

Agențiile de pariuri stradale au această loterie inclusă în ofertă. În general, cotele nu diferă substanțial, dar este bine să verifici înainte de a paria. Dacă ești jucător, diferențe pot conta enorm. Iar Italia Win For Life 10/20 este foarte populară, alături de Grecia Kino, Polonia Multi sau Italia Keno.

Variante de Win for Life

În Italia, Win for Life este una dintre cele 2 loterii naționale. Este considerată mai ”mică” decât SuperEnalotto dar totuși foarte apreciată. De peste 20 de ani, loteria oferă un jackpot de €6000 lunar. Aici, sunt 15 extrageri zilnice, alegi 10 din 20 de numere iar numărul adițional este alocat automat.

Se poate juca cu sau fără Numerone, în funcție de cum ne obișnuim și cum apreciem șansele noastre de câștig. Așadar avem:

  • varianta clasică Win For Life Numerone
  • varianta Win for Life

Ce șanse de câștig avem și scheme de joc

Fiind o loterie cu 10 numere extrase din 20 aflate în urnă, putem încerca mai multe variante de joc. Totuși, din cauza faptului că sunt cote destul de mici, sistemele combinate nu vor face minuni. În schimb, 3, 4 sau 5 numere, chiar la miza minimă, ne putem asigura un profit frumos.

În general, cota medie la 1 număr este @1.90.

Scheme de joc:

  • variantă de 3 numere la mai multe extrageri. Cu 1 leu miza, putem încasa ˜8 lei.
  • variantă de 4 numere la mai multe extrageri. Cu 1 leu miza, putem încasa ˜19 lei.
  • variantă de 5 numere la mai multe extrageri. Cu 1 leu miza, putem încasa ˜47 lei.
  • variantă de 6 numere la mai multe extrageri. Cu 1 leu miza, putem încasa ˜142 lei.

Variante combinate:

  • variantă 5 numere, sistem 5/7. Chiar dacă nu sunt câștiguri atractive, putem juca. 5 la 5/57 castig 2 lei, 6 la 5/7 castig 12 lei, 7 la 5/7 castig 66 lei
  • orice variantă combinată cu 6-7 numere pentru distracție. Nu este o loterie care să aigure câștiguri prea mari însă putem încasa destul de rapid.

STAI! Citeste si despre

Ghidul loteriilor de tip keno

Îți prezentăm Ghidul loteriilor Keno pentru ca totul să devină mai simplu între atât de …

Câștig excepțional la SuperEnalotto - i-a rupt în două!

Câștig excepțional la SuperEnalotto – i-a rupt în două!

Câștig excepțional la SuperEnalotto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *