duminică , 10 decembrie 2023
Home / Loterii / Cum jucăm la Grecia Kino (20/80) – sfaturi, ponturi și idei ca să pariem mai ușor

Cum jucăm la Grecia Kino (20/80) – sfaturi, ponturi și idei ca să pariem mai ușor

Cum jucăm la Grecia Kino (20/80), o loterie care a devenit atât de populară printre jucătorii români! Nu este nimic dificil, din contră, Grecia Kino (20/80) are un farmec aparte iar frecvența extragerilor ne asigură distracția și adrenalina. Știm că loteriile sunt cele mai populare dintre jocurile de noroc. Pentru că putem câștiga mult riscând puțin și nu avem nevoie decât de inspirație. Am spune chiar: inspirație, perseverență, atenție și noroc.

Cotele la loterie reprezintă factorul de multiplicare prin care este calculată suma câștigată pentru un eveniment câștigător. În cazul nostru, combinații câștigătoare la Grecia Kino (20/80), pe numere extrase.

Exemplu: La o loterie 20/80, cota oferită pentru o combinație de 3 numere este de 66. Asta însemnând că în cazul unei combinații câștigătoare, vom câștiga 66 Lei pentru fiecare 1 RON pariat. Dacă pariem 2 Lei, câștigăm 132 Lei, dacă pariem 3 Lei câștigăm 198 Lei. 20/80 arată că se extrag 20 de numere dintr-un total de 80. 80 reprezintă limita maximă, automat înțelegem că celelate numere sunt toate cele mai mici decât 80.

Cum jucăm la Grecia Kino (20/80)

Ce trebuie să știm despre Grecia Kino (20/80)

Deși Grecia Kino este o loterie de tipul 20/80, trebuie să știm că operatorii de pariuri ne permit să selectăm doar 15 sau 16 numere pe bilet. Această situație apare din cauza plafonului maxim de câștiguri. De asemenea, avem posibilitatea să jucăm și pariuri de tip sistem, cu maxim 8 numere.

La Grecia Kino se extrag 20 de numere din 80. E mult? E puțin? Dacă ne gândim că 60 de numere rămân în urmă, răspunsul devine ezitant. Probabilitatea ca numerele pe care le pariem să fie în cele 60 de numere neextrase este de 3 ori mai mare decât probabilitatea ca numerele pariate să se afle în cele 20 de numere extrase.

Loteria nu reprezintă o ştiinţă exactă, știm prea bine că este un joc de noroc. Inspirația, abilitatea de a alege, presentimentele pot conta mai mult decât analiza statisticilor. Nu e vorba însă doar de noroc. Dacă urmărim mai multe extrageri şi culegem informații clare şi corecte, observăm că există anumite tipare. În plus, constanța în joc are un rol important.

Mai știm că pe măsură ce creștem numărul de extrageri la care jucăm, șansele noastre devin mai mari. Loteria nu ar trebui văzută ca o formă de joc de noroc, ci ca reprezentarea autentică a teoriei probabilistice și a Legii numerelor mari, a afirmat Renato Gianella în studiul său Geometria șansei: numerele la loto respectă un model care poate fi anticipat.

La ce case de pariuri putem juca la Grecia Kino (20/80)

Case de pariuri Online

 • Netbet (D.ONJN D.1279 /29.06.2016) – găsim pariuri la toate extragerile, la fiecare 5 minute. Miza minimă este de doar 1RON iar cota pentru un număr extras este @3.90
 • Stanleybet (D. ONJN 1280 /29.06.2016) – găsim pariuri la toate extragerile, la fiecare 5 minute. Miza minimă este de 2 RON iar cota pentru un număr extras este @3.95. Operatorul are statistici foarte interesante, în timp real, iar biletul se pune imediat.
 • Casa Pariurilor (D.ONJN 1289 /29.07.2016) – găsim pariuri la toate extragerile, la fiecare 5 minute. Miza minimă este de 2 RON iar cota pentru un număr extras este @3.90.
 • Superbet(D.ONJN 1562/25.08.2016) – găsim pariuri la toate extragerile, la fiecare 5 minute. Miza minimă este de 1 RON iar cota pentru un număr extras este @3.90. Are opțiunea de alegere rapidă a numerelor. În plus, are și alte opțiuni foarte interesante: – Cele mai rare 5 numere; – Cele mai frecvente 5 numere; – Perechea frecventă; – Trio frecvent; – Perechea frecventă consecutivă; -Trio frecvent consecutiv.
 • Mozzartbet(D.ONJN 3506/ 23.12.2015) – găsim pariuri la toate extragerile, la fiecare 5 minute. Miza minimă este de 1 RON iar cota pentru un număr extras este @4.00. Foarte avantajoasă pentru cei care joacă des la această loterie, diferența de la @3.90 la @4.00 fiind foarte importantă. Practic, ne oferă posibilitatea de a pune mai multe bilete cu același buget.
 • PublicWin (D.ONJN 1307 /13.07.2017) – găsim pariuri la toate extragerile, la fiecare 5 minute. Miza minimă este de 1 RON iar cota pentru un număr extras este @3.90.

Case de pariuri offline

Majoritatea agențiilor terestre au în ofertă Grecia Kino. Este o loterie extrem de populară care nu poate lipsi din oferta operatorului. Fie că e vorba de Superbet, de Fortuna, Casa Pariurilor, GOBet, MozzartBet, SenatorBet, la toate găsim această loterie.

Cum verificăm dacă am câștigat

Majoritatea agențiilor stradale, afișează fiecare extragere în timp real. Unele au chiar și o secțiune unde poți vedea toate numerele ieșite într-o anumită perioadă. Dar să vedem cum este cel mai simplu să verificăm dacă am câștigat:

 1. Dacă am pus bilete într-o agenție offline, putem solicita verificarea lor după încheierea extragerii. Este cel mai simplu, cel mai sigur, îndepărtăm orice erori și putem încasa imediat dacă am câștigat. Dacă am pus bilete online, softul este cel care face toată treaba pentru noi. Ne va arăta fiecare bilet în parte și starea lui. Iar dacă am câștigat, găsim banii în balanța de joc.
 2. Putem verifica utilizând site-uri terțe dedicate. Există site-uri specializate care urmăresc loteriile internaționale și publică rezultatele în timp record. Întârzierea este de maxim 2-4 minute la orice extragere. La Grecia Kino este vorba doar de câteva secunde. De cele mai multe ori, aceste site-uri sunt mai rapide decât softurile caselor de pariuri.
 3. Putem verifica urmărind fiecare extragere în parte și bifând numerele câștigătoare. Vom fi cu un pas înainte dar tot avem nevoie de certificarea opertorului de pariuri.

După cum știm, fiecare bilet are un cod, o serie, un cod de bare. Acestea sunt elemente de identificare și unicitate a fiecărui bilet. Majoritatea operatorilor au pe site, câmpuri dedicate verificării biletelor. Durează doar 2 secunde ca să aflăm dacă suntem norocoși ori trebuie să perseverăm.

Strategii, ponturi, scheme de joc

Grecia Kino (20/80) se remarcă prin flexibilitate, cote bune, șanse destul de ridicate. Având în vedere că cele 20 de numere se extrag dintr-un total de 80, putem spune că este o loterie foarte bine echilibrată.

Când spunem strategii și scheme de joc, nu trebuie să ne gândim la mii și mii de calcule matematice. Scheme întortocheate, combinații și probabilități greu de înțeles, câștiguri care pot fi derutante. DA, derutante! Putem fi în situația să mizăm 10 Lei pe un bilet și să câștigăm 8 Lei. Sau mai rău, să mizăm 20 de Lei și să câștigăm 2.4 Lei. Această posibilitate există și este foarte actuală atunci când jucăm bilete combinate: 3 din 6, 3 din 9, 2 și 4 din 6, etc.  Doar câteva exemple care ne arată că putem câștiga mai puțin decât am pariat.

Motivul este următorul:

Cu cât mai multe combinații alegem, cu atât numărul de variante crește. Iar miza noastră se împarte la numărul de variante care a crescut exponențial. 

Cât putem câștiga cu 1 Leu

Iată un exemplu clar mai jos:

1 număr – mizăm 1 Leu și putem câștiga 3.95 Lei

2 numere – mizăm 1 Leu și putem câștiga 16.5 Lei

3 numere – mizăm 1 Leu și putem câștiga 72 Lei

4 numere – mizăm 1 Leu și putem câștiga 320 Lei


15 numere – mizăm 1 Leu și putem câștiga 150.000 Lei

Câștigul maxim este de 150.000 datorită operatorului care are această limită maximă. Este însă fantezist gândul că inspirația ne-ar ajuta să alegem corect 15 numere din 20 extrase. Aceste câștiguri sunt valabile în cazul sistemelor simple de joc.

În general, sunt preferate aceste variante datorită faptului că se pot pune la mai multe extrageri consecutive. De exemplu, putem juca 2, 42, 68 la 10 extrageri consecutive mizând câte 1 Leu pe fiecare bilet. Putem juca și 100 de bilete sau orice număr dorim. Dacă jucăm 100 de bilete, trebuie să avem în vedere că un bilet câștigător înseamnă 72 Lei. În aceste condiții, chiar trebuie să avem 2 bilete câștigătoare din cele 100 pentru a obține profit.

Strategii și scheme de joc

Un sistem simplu reprezintă sistemul unde se joacă o singură combinație posibilă. 1/1, 2/2, 3/3, 4/4, 5/5

Un sistem combinat reprezintă un sistem în care se vor paria toate combinațiile posibile într-un anumit set de numere.

Un sistem combinat este cel de tip 3/5. Astfel, în acest caz se vor paria toate combinațiile posibile de 3 numere din cele 5 alese.

Alegem numere 1, 2, 3, 4, 5.

În cazul sistemului 3/5 pentru numerele enumerate mai sus, vor fi 10 combinații posibile, după cum urmează: 1,2,3/1,2,4/1,2,5/1,3,4/1,3,5/1,4,5/2,3,4/2,3,5/2,4,5/3,4,5.

Ponturi și idei

Cel mai simplu este să ne alegem câteva numere (între 2 și 5) și să le jucăm mai multe extrageri (sistem simplu). Putem alege chiar două sau trei variante pe care să le jucăm cu regularitate, urmărind frecvența numerelor extrase.

Mulți pariori aleg să mizeze 1 Leu pe sisteme simple (de exemplu 12, 37, 4, 78) chiar 50 ori 100 de extrageri. În felul acesta, șansele de a obține o serie câștigătoare pe bilet cresc foarte mult. Reversul acestui sistem de joc este un sistem la jumătate (de exemplu 3/6, 4/8, 5/10) pe care mizăm mai mult la un număr mic de extrageri.

Sistemele combinate au și ele mulți susținători. În general, cele mai populare sunt:

 • sistem 3,4,5/5 un anumit număr de extrageri zilnice
 • sistem 4,5/5 un anumit număr de extrageri zilnice
 • sistem 3,4/6 un număr mai mare de extrageri la diferite ore/zile

Nu există o metodă de alegere a numerelor. De la numerele de înmatriculare și datele de naștere ale rudelor și până la alegerea celor mai des întâlnite, orice metodă este acceptabilă.

Cum să câștigi la Grecia Kino (20/80)

Putem câștiga doar dacă jucăm, doar dacă pariem. Orice idee trebuie pusă în practică și concretizată într-un bilet. De câte ori nu am auzit ”Au ieșit numerele pe care le joc dar nu le-am pus” sau ”Dacă puneam cele 3 numere, ieșeau astăzi la două extrageri”. Nu e nimic rău în faptul că nu am jucat, însă nu putem pretinde un câștig imaginar. Orice parior știe că este importantă constanța și pariatul pe termen lung.

Iar la o loterie cum este Grecia Kino (20/80) avem câteva mari avantaje:

 • miza minimă este mică, nu avem nevoie de un buget impresionant
 • valoarea cotelor este constantă, nu trebuie să căutăm cote mai mari sau mai mici
 • flexibilitatea și rapiditatea tragerilor ne pot oferi distracție și adrenalină la fiecare 5 minute
 • putem câștiga fără să avem nevoie să analizăm meciuri ori să calculăm probabilități
 • cu cât cota finală a unui bilet sau a unei scheme de joc este mai mare, cu atât șansele de a câștiga sunt mai mici. Dacă apare câștigul însă, acesta este mare!
 • modalitatea de joc este aceeași la fiecare operator de pariuri. Pot apărea însă diferențe la cote, la miza minim acceptată și la câștigul maxim care se plătește

STAI! Citeste si despre

Report la Joker la categoria I de peste 4 milioane de euro

TRAGERILE LOTO SE VOR DIFUZA, IN DIRECT, PE ROMANIA TV, IN CADRUL EMISIUNII “ROMANII AU …

https://www.casinoinside.ro/dictatura-ratei-de-incidenta-si-economia-de-piata/

Mozzartbet – joacă și câștigă la loteriile internaționale!

MozzartBet este una dintre casele de pariuri la care merită să joci la loteriile internaționale. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *