sâmbătă , 19 ianuarie 2019
Home / Campionatul Mondial din Rusia / Croația – Anglia o semifinală neașteptată la Cupa Mondială din Rusia 2018
Croatia - Anglia

Croația – Anglia o semifinală neașteptată la Cupa Mondială din Rusia 2018

Croația – Anglia un duel între două echipe pe care nu le vedeam trecând de sferturi, iar faptul că una va juca finala este cumva interesant și derutant în același timp. Faptul că au ajuns în această fază spune multe despre determinarea fiecăreia dar și despre jocul prestat.

Croaţia nu se va putea baza pe Sime Vrsaljko, titularul din flancul drept, în confruntarea cu Anglia, din semifinalele Mondialului din Rusia. Destul de importantă lipsa acestui jucător și o oportunitate de speculat în flancul croat.

Vida ar putea trece pe partea dreaptă, iar Corluka să evolueze în centru, alături de Lovren. Există şi varianta ca Vedran Corluka să fie prezent în teren, însă este considerat prea lent pentru importanța acestei partide.

Croația – Anglia – analiză și previziuni

Este greu să te aștepți la un joc deschis și ofensiv în această semi-finală. Ambele echipe pare obosite după ce au avut nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de Danemarca, respectiv Rusia.

Croații cu Modric – Rakitic au una dintre cele mai bune linii mediene. Cei doi s-au arătat foarte uniți, au închis jocul la fiecare partidă.

Un cuplu median fabulos: Modic – Rakitic sursa: bbc.com

„Suntem puternici și uniți. Inimile toate bat ca una singură. Suntem fericiți că am ajuns în semifinale, dar nu dorim să ne oprim aici”, a declarat Luka Modric.

Harry Kane conduce în topul golgheterilor la turneul final, cu 6 reușite. Greu de egalat atacantul lui Tottenham, ceva șanse mai având Romelu Lukaku, belgianul având 4 goluri. Dennis Cerișev a marcat și el tot patru goluri, dar Rusia a a fost eliminată de Croația.

Față de Croația, Anglia s-a dovedit mai ofensivă și cu un apetit ofensiv mai dezvoltat. Croația însă are un joc solid, greu de depășit chiar și în viteză iar Lingard s-ar putea să nu fie chiar la nivelul lui Modric.

Modric a atins mingea de 62 ori și a dat 42 de pase în jocul contra Argentinei, dar împotriva Rusiei, când a jucat mai retras, a atins balonul de 139 de ori și a dat 102 pase și a atins balonul de 19 de ori.

În lotul croat sunt nouă jucători care au cucerit Liga Campionilor față de doar unul în lotul englez.

Foarte interesant și Mandzukic, un atacant care oscilează și pendulează foarte mult între linia de mijloc și cea de atac. În ultimele 2 jocuri chiar s-a ascuns în linia de mijloc.

Ziarul croat Sportske Novosti l-a descris pe selecționerul Zlatko Dalic ca fiind ”cel mai popular om din țară”, încrederea în jocul naționalei atingând cote maxime în această țară.

Anglia este neînvinsă în 15 din ultimele 16 partide internaționale, în timp ce Croația este neînvinsă în ultimele 9 meciuri disputate.

Anglia a marcat câte cel puțin 2 goluri contra Croației în 5 din ultimele 6 confruntări directe.

Croația – Anglia ponturi și pariuri în această semifinală

Am pariat la Baumbet pe această partidă, în principiu și datorită faptului că am găsit câteva pariuri foarte interesante și care nu merită ratate.

1X și sub 2.5 goluri @2.25

gol marcat în prelungiri @4.5

Alte ponturi bune de jucat la Baumbet

Pauză sau final X  PsF X @1.60

Peste 3.5 cartonașe @1.55

 

STAI! Citeste si despre

MEGA PONT pentru meciul Uruguay vs Portugalia

Faza eliminatorie de la CM continua maine de la ora 21 cu partida Uruguay vs …

Doua ponturi pentru Franta vs Argentina

Maine incepand cu ora 17, vom urmari infruntarea pe care niciuna dintre combatante nu si-o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *