vineri , 15 mai 2020
Home / SLIDESHOW / Cristiano Ronaldo desemnat jucătorul anului 2016-2017
Cristiano Ronaldo
Cel mai bun jucător 2016-2017: Cristiano Ronaldo www.bettinginside.ro

Cristiano Ronaldo desemnat jucătorul anului 2016-2017

Cristiano Ronaldo a câștigat trofeul pentru cel mai bun jucător al anului fotbalistic 2016-2017. Acest trofeu se acordă de către UEFA pe baza performațelor la nivel de club și la nivel de competiții inter-cluburi.

Alături de portughez, alți doi jucători de la Real Madrid au fost nominalizați ca fiind cei mai buni pe posturile lor: Sergio Ramos – cel mai bun apărător și Luka Modric – cel mai bun mijlocaș. Dar iată lista completă, conform UEFA

Cel mai bun jucător: Cristiano Ronaldo
Cea mai bună jucătoare: Lieke Martens
Cel mai bun portar: Gianluigi Buffon
Cel mai bun apărător: Sergio Ramos
Cel mai bun mijlocaș: Luka Modrić
Cel mai bun atacant: Cristiano Ronaldo
Premiul pentru întreaga activitate: Francesco Totti

Portughezul de 32 de ani, ca a a câștigat cu Real Madrid a doua oară consecutiv Champions League. Este a treia oară când Ronaldo primește trofeul fiind în același timp a doua oară consecutiv. S-a situat în fața rivalului de la Barcelona, Lionel Messi și a legendarului portar a lui Juventus, Gianluigi Buffon.

“Sunt bucuros și onorat să câștig acest trofeu din nou” a declarat Cristiano Ronaldo adăugând: “Le mulțumesc coechipierilor și le adresez felicitări. Sunt binecuvântat – multumesc tuturor suporterilor lui Real Madrid și tuturor celor care m-au ajutat să obțin acest trofeu”. Ronaldo, care a fost și golgheterul ultimului sezon de UEFA Champions League cu 12 goluri (inclusiv 2 împotriva celor de la Juventus, marcate în poarta lui Buffon în finala de la Cardiff), a primit 482 de voturi, fiind urmat de Messi care a primit 141 de voturi în timp ce portarul italian Buffon a avut 109 voturi.

La nivelul de performațe, CR7 a înscris de 530 de ori în 721 de meciuri. Pentru Real Madrid a marcat 407 goluri în 396 de partide – inclusiv 88 de goluri în 90 de meciuri jucate în UEFA Champions League. Cu toate aceste reușite, CR7 devine cel mai bun marcator din istoria competiției.

Cristiano Ronaldo

STAI! Citeste si despre

Coronavirus la pariuri – va fi urâtă situația!

Coronavirus la pariuri a început să acționeze într-o formă brutală. Amânarea și anularea meciurilor, condiții …

Cum jucăm la EuroMillions, cea mai tare loterie europeană

Cum jucăm la EuroMillions, cea mai tare loterie europeană

EuroMillions este o loterie transnațională cunoscută în majoritatea țărilor europene. A fost lansată la 7 februarie 2004 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *