vineri , 27 septembrie 2019
creare bilet

Creare pariu de la Unibet

Dacă te-ai plictisit de metodele standard de pariere de tip rezultat final sau total goluri și ești un fan al combinațiilor de pronosticuri pentru același meci, Unibet propune opțiunea “Creare pariu”.   Această funcție inovativă permite jucătorilor să își personalizeze pariurile alegând variante  dintr-o listă cu numeroase oferte de pariere cum ar fi 1 X 2, total cornere sau primul marcator într-un singur pariu acumulator.

Trebuie să menționăm că Unibet nu este singura platformă de pariuri sportive care oferă această posibilitate. Sportingbet si Netbet au introdus și ele opțiunea “creare pariu” pentru clienții lor, însă oferta celor de la Unibet este și ea atractivă pentru jucători. Unibet permite combinarea unui număr maxim de 12 variante de pariere.

 

Ce trebuie să știm despre “creare pariu”?

Funcția Creare pariu este disponibilă doar pentru pariurile pe fotbal. Pariurile create sunt considerate a fi pariurile plasate prin intermediul acestei opțiuni, care nu ar fi putut fi plasate ca pariuri standard. Funcția Creare pariu este disponibilă doar la pre-meci, dar va fi disponibilă și la live în curând.

Pariurile create nu pot fi combinate cu alte pariuri plasate prin intermediul acestei funcții sau cu alte oferte de pariere și vor fi plasate ca pariuri individuale. Pariurile plasate prin intermediul funcției Creare pariu nu sunt momentan disponibile pentru Cash-out.

creare bilet

12 selecții de la același meci pot fi incluse într-un pariu creat

Dacă una dintre selecții va fi anulată cu cota 1, atunci tot pariul plasat prin intermediul funcției Creare pariu va fi anulat cu cota 1. De exemplu, dacă jucătorul ales pentru oferta Marcator nu joacă de la începutul meciului sau nu participă deloc, pariul va fi anulat cu cota 1, indiferent de rezultatul celorlalte selecții.

Pariurile create nu vor fi eligibile pentru rambursări de numerar în cazul unui penalty.

Deși existau deja combinații de pariere de tipul rezultat final + total goluri/marcator, jucătorii și-au dorit mai mult, iar răspunsul din partea platformelor de betting nu a întârziat, astfel a apărut opțiunea “Creare pariu”, cea mai inovativă modalitate de personalizare a pariurilor.

STAI! Citeste si despre

Pariuri sportive SenatorBet fotbal (2019)

Pariuri sportive SenatorBet fotbal – aici mă refer la meciurile și cotele cu adevărat valoroase …

Blackstone, unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din lume, devine acționar minoritar al Superbet în urma unei investiții de 175 de milioane de euro

Grupul Superbet, cea mai mare companie de pariuri sportive & gaming din România, anunță atragerea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *