vineri , 13 septembrie 2019
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / ATENȚIE! Cote foarte ciudate la Franta U21 – România U21 și 2 ponturi bune
ATENȚIE! Cote foarte ciudate la Franta U21 - România U21 și 2 ponturi bune

ATENȚIE! Cote foarte ciudate la Franta U21 – România U21 și 2 ponturi bune

Franta U21 – România U21 este un joc pe care îl așteptăm cu sufletul la gură. Chiar dacă am mizat pe victoria reprezentativei noastre sau împotriva ei, cu toții am fost entuziasmați de evoluțiile tinerilor tricolori. Tricolorii” au nevoie de un egal pentru a se califica în semifinale, acesta este un fapt cunoscut. Totuși, cu un golaveraj de 8-3, România poate merge mai departe chiar și în cazul unei înfrângeri.

Antrenorul francez, Sylvain Ripoll a declarat că echipa sa va juca la victorie, excluzând o înțelegere tacită. Declaraţia lui Ripoll e, totuşi, ambiguă: „Ar fi cea mai bună alegere să ne propunem un egal. Suntem conştienţi că un meci nul poate fi decisiv… Dar noi trebuie să jucăm pentru a câştiga, orice s-ar întâmpla, şi să nu ne asumăm riscuri fără sens”. Riscul fiind şi acela de a înfrunta Germania în semifinale. (conform gsp.ro).

Cum să calculezi șansele unui REZULTAT DE EGALITATE la pariuri | Cum poți previziona X-ul

Se pare că declarația de mai sus, dar și multe articole din presa franceză au influențat dramatic cotele la acest meci.

Franta U21 – România U21 – analiza partidei

Înaintea acestui meci, România U21 este pe prima poziție, 2 victorii asigurând cele 6 puncte. Tot 6 puncte are și Franța U21, însă golaverajul este mai slab. Anglia U21 și Croația U21 s-au dovedit încasatoare, având câte 2 înfrângeri.

Franța U21 a trecut până acum de Anglia cu 2-1 și de Croația cu 1-0. Echipa a impresionat prin numărul de pase reușite și posesie dar având jucători foarte puternici  care își creeză ușor ocazii de gol și șutează pe poartă cu rapiditate.

Franta U21 - România U21

Pe piața transferurilor, un singur jucător francez costă cât tot lotul nostru, care este cotat puțin peste 40 de milioane de euro. Atât Houssem Aouar cât și Ibrahima Konate sunt evaluați la aproximativ 45 milioane Euro.

La egal cota @1.00 sau cum să pariezi DNB la Baumbet (2019)

Franta U21 – România U21, 2 ponturi bune de jucat

Cota egalului scade dramatic, la ora acestei analize fiind la @1.86 la Netbet. Handicapul asiatic este setat la -/+ 0.25 în favoarea francezilor, în timp ce România are @6.35 la victorie. Este greu de anticipat un scor corect, fiind posibil chiar și un 0-0.

Diverse speculații în presă în privința celor două loturi și a menajării unor jucători. Pentru a evita eventuale acuzații de blat tacit, ambele echipe vor juca să înscrie și este posibil un

2-3 goluri @2.05 la Netbet

Primul pont este bazat pe evoluția echipei noastre de până acum. Au demonstrat că poate marca împotriva oricărei echipe, are cel mai bun golaveraj din grupă și echipa este mobilizată. Pe de altă parte, Franța are o generație de jucători ofensivi valoroși și pot concretiza ocaziile pe care și le creează.

România U21 să marcheze în repriza secundă @2.25 la Netbet

În ambele meciuri jucate până acum, tricolorii au marcat în repriza secundă. Dacă Franța marchează în prima repriză, vom ataca pentru a egala. Dacă România marchează în prima jumătate, francezii vor trage să egaleze și avem jucători foarte rapizi pe contraatac.

STAI! Citeste si despre

Ce pariem pe FCSB în sezonul 2019 - 2020 (Liga 1)

Ce pariem pe FCSB în sezonul 2019 – 2020 (Liga 1)

Ce pariem pe FCSB, ce pariem pe una dintre cele mai puternice formații românești? Echipa …

S Williams - S Halep

S Williams – S Halep în finala turneului feminin de la Wimbledon 2019

S Williams – S Halep se anunță o partidă plină de scântei. Americanca are un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *