vineri , 23 februarie 2024
Home / Ponturi Pariuri si Analiza Meciuri / Cota @6.22 la Get`sBet pe un bilet cu 3 meciuri
Cota @6.22 la Get`sBet pe un bilet cu 3 meciuri

Cota @6.22 la Get`sBet pe un bilet cu 3 meciuri

Cota @6.22 la Get`sBet pe un bilet cu 3 meciuri, Bordeaux – Marseille, Bayern Munchen – Monchengladba. și Swindon – Manchester City fiind cele 3 jocuri alese.

Verificare bilet Get`s Bet – 5 variante simple să verifici rapid dacă ai câștigat

Bordeaux – Marseille

Ultimele 9 confruntări directe au fost meciuri de sub 2.5 goluri. Un pariu împotriva statisticilor iar câteva motive atârnă greu în alegerea făcută. Iar 5 din ultimele 6 întâlniri la Bordeaux s-au încheiat indecis. Un meci la care mă gândesc și la 0-2 scor corect.

Bordeaux este într-o formă foarte bună, marchează ușor și vine după 8 jocuri de 3+. Marseille practică antijoc în deplasări însă nu este foarte atentă la durități. Pot apărea incidente, cartonașe galbene, chiar cartonaș roșu. Marseille a încasat 3 cartonașe roșii în ultimele 6 jocuri cu Bordeaux. Iar cu un om în minus, nu le va fi deloc ușor în teren.

Gazdele nu stau deloc confortabil în Ligue 1. 17 puncte în 19 partide și locul 17 în clasament. Marseille se luptă pentru un loc într-o competiție europeană și are șanse reale.

Bayern Munchen – Monchengladbach

Bayern marchează la foct automat pe teren propriu iar M.Gladbach vine după 5 deplasări fără victorie. Va urma a 6-a, cel mai probabil.

Cu 43 de puncte, bavarezii au luat un avans solid și își vor apăra decis primul loc. Lewandowski, Muller și Kimmich nu par să aibă un joc deloc dificil.

Aflată pe 14, Borussia va avea de tras în această parte a sezonului. Exceptând codașa, Greuther Fuerth, celelalte echipe au destule puncte. Lupta pentru a evita Bundesliga 2 va fi cruntă în subsol.

Swindon – Manchester City

Nu neapărat un joc serios pentru trupa lui Guardiola, însă o bună ocazie de a vedea ce tactică adoptă spaniolul. Pentru că City nu a primit gol de la Swindon în ultimele 3 întâlniri. Totuși, au trecut ceva ani buni, ultima confruntare fiind în 2009.

Pep Guardiola, Juanma Lillo și încă 7 jucători ai cetățenilor au fost testați pozitiv deci echipa se luptă în primul rând cu Covid. Un adversar ceva mai puternic decât echipa aflată pe 5 în League 2. Chiar dacă City a avut probleme în duelul cu Arsenal, chiar dacă mulți jucători vor fi indisponibili, nu cred că se pune problema să ”vândă” acest joc.

Cota @6.22 la Get`sBet pe un bilet cu 3 meciuri

Se prelungesc restrictiile!

STAI! Citeste si despre

Biletul săptămânii - cota @15.39 la Get`s Bet

Biletul săptămânii – cota @15.39 la Get`s Bet

Biletul săptămânii are cota @15.39 și conține câteva partide pe care le găsesc interesante în …

De ce pariez SuperCota la Superbet

Despre cunoscuta casă de pariuri știe toată lumea, indiferent că este vorba de jucători sau …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *